Hledat  

Katka 722 144 826

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Katka 722 144 826

Příspěvekod strik » úte 13. led 2015, 20:55

ahoj nemáte někdo zkušenost?
http://www.naprivat.cz/divka-katka-z-pr ... -g199.html
díky za info
--:o
strik

Re: Katka 722 144 826

Příspěvekod acx » úte 13. led 2015, 21:25

strik píše:ahoj nemáte někdo zkušenost?
http://www.naprivat.cz/divka-katka-z-pr ... -g199.html
díky za info

Už tady někde je, hledej ...
acx

Re: Katka 722 144 826

Příspěvekod strik » pon 2. bře 2015, 21:29

Takže jsem hledal a nic jsem poradně nenašel, asi jsem hledal málo a špatně!
Moje chyba a jak se ukázalo tak i velká.
Fotky samozřejmě nesedí, domluva složitá a na dvakrát, už to mě mělo odradit!
Ale šel jsem do toho a minuly týden jsem ji navštívil, bohužel.
K privatu se nebudu vyjadřovat, všichni znají.
Otevřela mi celkem pohledna holka s velkými vnadami, tak jsem šel dovnitř a vzal si služby.
Poslala mě osprchovat, ze za chvilku dojde. OK úmysl jsme se a pak jsem na ni dobrých 10min čekal než se uráčít dorazt.
Damicka došla a šla se také umit! Po sprse dorazila v otřesnem spodním prádle, no hrůza, tak jsem ji ho rychle sundal a co nevidím s těch rádoby pěkných prsou jsou náhle věšáky, livance jako prase, ze by z mostu mohla krmit krokodýli!
Začala mě kouřit, řeknu vám, ze horší kouř jsem už hodně dlouho neměl, hned jak si ho stačila do ty svý smradlavý huby jsem věděl, ze je to v prdeli a ze jsem vyhodil prachy. Dívka je asi silna kuřačka, protože smrdí, jako popelník.
No a samotný sex byl ve stylu rychle se udělej a vypadni. O tom ze bych měl nárok na 2 číslo nechtěla ani slyšet a to jsem měl ještě dobrých min. 10min času co jsem si zaplatil!
Katka a ji podobne slečny asi neví kdo je tu zákazník a kdo živí je a ty jejich parchanty co mají doma!!!
Doporučuji se teto nádheře vyhnout velkým obloukem.
Za mě nejhorsi v Brně co jsem byl.
strik

Katka Bella Kotlářská 722 144 826

Příspěvekod nemesis000 » úte 3. bře 2015, 15:23

strik píše:Takže jsem hledal a nic jsem poradně nenašel, asi jsem hledal málo a špatně!
Moje chyba a jak se ukázalo tak i velká. Fotky samozřejmě nesedí, domluva složitá ..
.... Katka a ji podobne slečny asi neví kdo je tu zákazník a kdo živí je a ty jejich parchanty co mají doma!!!
Doporučuji se teto nádheře vyhnout velkým obloukem. Za mě nejhorsi v Brně co jsem byl.

striku,
je třeba číst a poučit se, mimochodem - jedná se o ženu z privátu Bella, na Kotlářské.
viewtopic.php?f=2&t=2624&hilit=%2Akatka%2A#p17731
Katka už tady působí více let a je u ní přístup stále horší, podle reakcí norníků tady a na jiných fórech.
Nepomůžou jí ani fake fotky a matení telefony. Bohužel podobné dívky předpokládají, že tady řada lidí nic moc nečte a nechá se oblafnout.
nemesis000

Zpět na Dotazy na dívky