Hledat  

Vhodná náhražka za Lily od Mii ?

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Vhodná náhražka za Lily od Mii ?

Příspěvekod mmrl » pon 23. úno 2015, 19:26

Zdárek kolegové, notný čas jsem navštěvoval Lily u Mii a teď marně hledám vhodnou náhradu, můžete mi někdo poradit ? :)
mmrl

Re: Vhodná náhražka za Lily od Mii ?

Příspěvekod neznamy » pon 23. úno 2015, 22:07

Příteli, připrav se, že se na Tvou hlavu snese vlna splašků od zastánců Lily a Miina privátu, že "žádná náhrada neexistuje" a co si to vůbec dovoluješ. (Nedávno tu bylo něco podobného, když měla Mia na chvíli pozastavenou "činnost" a někdo za ni hledal náhradu.)

Jen aby nedošlo k mýlce, jsem spokojeným návštěvníkem Mii a u Lily jsem taktéž byl, leč návštěva nedopadla valně, což lze i přičíst jejímu tehdejšímu psychickému rozpoložení. Nicméně skočil bych za (na) ní znova, na reparát, kdyby byla k dispozici, doufejme že snad někdy bude. :)
neznamy

Re: Vhodná náhražka za Lily od Mii ?

Příspěvekod mmrl » úte 24. úno 2015, 22:09

No, musím říct, že na poprvé mi také zrovna moc nesedla, ale potom jsem ji zkusil po půl roce znovu a ne jenom že mě velice potěšila tím, že si mě pamatovala, ale bylo to naprosto super a od té doby jsem chodil jenom k ní ;). Jinak jak to tak vypadá podle těch mnoha odpovědí :D, budu muset opět hold zkoušet stylem pokus, omyl a nebo si udělám výlet do Prahy...
mmrl

Zpět na Dotazy na dívky