Hledat  

díky ze ZAFO

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

díky ze ZAFO

Příspěvekod Nads » pon 8. čer 2015, 11:43

Zdravím,

už tu sice jeden topic na tohle téma je, ale má někdo zkušenosti? Nemusí to být nutně dívka ze Zafo, třeba z Bratislavy
Jestli to na slovensku nechodí třeba jinak? Třeba že platíte víc a ještě za horší služby :lol: Některý holky tam vypadají fuckt skvěle a mají ověřené fotky (mají fotku s nápisem zafo, tak :lol:)

Já se nedávno zakoukal do jedné z dívek, ale inzerát má aktivní jen přes víkendy a tenhle víkend tam už taky nebyl.. ale musím se podělit, asi malá pravděpodobnost, že někdo u ní byl, ale ....
naštěstí když jsem byl na mobilu, tak jsem si udělal screeny :lol: zkoušel jsem hledat telefon na netu, ale našlo to jinou holku (i ve svém popisu má napsaný, že jich je na bytě více)
možná tam zkusím příští víkend zavolat a zeptat se :wink:

Obrázek

Obrázek
Nads

Re: díky ze ZAFO

Příspěvekod sumiiik » pon 8. čer 2015, 19:25

Tak tam zajeď a potom podej informace.
Moc rád bych věděl jaká je za ty přepočítaný ceny...:
20 min.-1400 Kč
30 min.-1680 Kč
60 min.-1960 Kč
Ne že bych se tam někdy chystal,ale docela by mě to zajímalo...
sumiiik

Příspěvekod jarjaroslav » pon 8. čer 2015, 20:11

Nejvíce "ZAFO dívek" bylo (a je??) v Belle - alespoň dle fotek :lol:
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod Dobermann » úte 9. čer 2015, 4:23

Bratislava je na holky dost hrozná. Drahé, nic se nesmí, různé "vyjebávací" taktiky. Navíc je tu poměrně časté dělení fifty/fifty, takže ty holky dostanou míň než v Brně. Dobrou zkušenost jsem tam asi neměl.
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod Nads » úte 9. čer 2015, 8:16

Tak na to asi mrdam :lol: taky jsem to předtím nějak blbě přepočítal, myslel jsem ze to bude +-1500,-...
zajedu asi do olomouce na mladé kočky - Sabca
Nads

Příspěvekod derek-vinyard » úte 9. čer 2015, 9:11

A co Polsko, má někdo vyzkoušeno?
Např na http://www.roksa.pl/ je spousta holek za příjemné ceny viz http://www.roksa.pl/len/anons.php?nr=254185
derek-vinyard

Příspěvekod Nads » stř 10. čer 2015, 20:02

Nads

Příspěvekod vulcan » stř 10. čer 2015, 23:27

derek-vinyard píše:A co Polsko, má někdo vyzkoušeno?
Např na http://www.roksa.pl/ je spousta holek za příjemné ceny viz http://www.roksa.pl/len/anons.php?nr=254185

Párkrát jsem absolvoval, když jsem měl cestu přes Polsko nebo byl na Ostravsku.

Všeobecně je třeba říci, že je to docela země zaslíbená, pro norníky a všeobecně ctitele pěkných dívek. :D
Hledat se dá nejen na roksy.pl , ale jsou i další servery, nevím už jaké.
Všude je docela velký výběr dívek, od takových těch modelek až po MILFky, ceny jsou fakt dost nízké, tak na polovině oproti Česku.
Vedle toho je hodně těch.. neregistrovaných, neinzerujících.
Vhodná města jsou : Poznaň, Wroclav, Bydhošť, Lodž, Gorzow Vielkopolski, Krakow, Novy Sacz. Některé jsou trochu z ruky, smysl to má jen, když tudy jedete..
Kolem Varšavy je výběr největší, v samotné Varšavě jsou vyšší ceny, zhruba jako u nás. Jinak všude možně je spousta aktivistek u silnice, zase zejména kolem Varšavy.
Region svérázný je na severu, u Baltu, Gdaňsk, Sopoty atd. od velkých privátních klubů až po amatérky, které si přijely užít v létě trochu zábavy.

Domluva s polskými děvčaty celkem dobrá, polsky neumím mluvit, ale rozumím, co chtěj říci a odpovídal jsem jim anglicky, některé rozuměly. Ale vše podstatné se dá říci i nonverbálně. :D
vulcan

Zpět na Dotazy na dívky