od essex1 » sob 4. črc 2015, 6:47
Zdá se tak 25 let, přírodní blondýna. Stavěná je dobře, bude si to muset hlídat... Je slušná, tichá jen taková bez jiskry prostě drží a vydrží. Vyptá se na společnou sprchu, styl kuřby (bez/S), nechá si sáhnout dovnitř atd. Snad mi příjde, že vzhledem k věku nemá tolik naježděno-na rozdíl ode mne, který už skoro přetáčí tachometr. Nejsem vůbec macho, ale už mám najeto tolik, že mohu tvrdit, že udělat ženskou mi potíže nečiní. Tady se moc nedařilo nebo to držela v sobě i když podle bradavek by to bylo. Myslím, že jí chybí zkušenost s vlastním tělem, není nijak zatím dost dráždivá a tak je poměrně suchá. Asi si na vlastních pořádné orgasmy ještě počká. Některé ženy a vyzrají až po 30-tce. To není nic nového. Asi mi dáte za opravdu, že se to začne ženským líbit a vzrušivost se rozvine až v těch letech. Pokud to přijde, pak jsou i manželky, a nemusí být zrovna naše, docela tornáda. Třeba mokré orgasmy jsem zjistil mají téměř všechny až na výjimky v tom věku. Pak se jim to o to víc líbí a je s nimi dobrý sex. Jestli nenabere profi chování a poslechne vlastní tělo, aby ji řemeslo těšilo bude to OK. Jistě bude mít šanci si klientelu vybrat a udržet. Asi Nela potřebuje taky dozrát. Ještě jí dám šanci.