Hledat  

Prsatá Leonka Brno

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Prsatá Leonka Brno

Příspěvekod zdenek.h2005 » pát 26. čer 2015, 17:53

Ahoj, nemáte někdo prosím zkušenost s Leonkou?
http://chciholku.cz/?page_id=5&id=4847&topovat=topovat
Obrázek
Dřív měla víc inzerátů a hlavně s mnohem lepšíma fotkama, na téhle nevypadá moc dobře. Tehdy psala že je blízko Mendláku.

Díky za info.
zdenek.h2005

Re: Prsatá Leonka Brno

Příspěvekod sumiiik » pát 26. čer 2015, 19:03

Mám pocit že jsem kdysi viděl na Amatérech její profil a chlubila se tím že ji pravidelně navštěvuje kolega vulcan... :shock: :shock: O čemž hodně silně pochybuju.
Zajímavé lákání klientů... :lol:
sumiiik

Příspěvekod vulcan » pát 26. čer 2015, 21:37

sumiiik píše:Mám pocit že jsem kdysi viděl na Amatérech její profil a chlubila se tím že ji pravidelně navštěvuje kolega vulcan... O čemž hodně silně pochybuju. Zajímavé lákání klientů... :lol:

Máš pravdu, sumiiiku, za prsatou Leonkou jsem v životě nebyl. :shock:
Tyto prostorově objemné typy dívek a žen mně vůbec nelákají a prsatice extrémní :oo: taky ne.
vulcan

Příspěvekod zdenek.h2005 » úte 21. črc 2015, 17:43

Tak včera jsem jí psal. Bohužel odpověděla že už rok nepracuje, inzerát neplatí a že neví kdo obnovil inzerát. Přijde mi to divné, že by pořád používala číslo na které jí volali (a asi i pořád volají) zájemci...?
Možná jí nebylo sympatické moje číslo, nebo já nevím co :lol: pokud by se někomu zadařilo dejte vědět. Škoda, ty prsa vypadají luxusně.
zdenek.h2005

Zpět na Dotazy na dívky