Hledat  

sexana009

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

sexana009

Příspěvekod sakul » ned 28. čer 2015, 1:09

Ahoj,

má někdo zkušenost s touto slečnou? inzeruje na brnosex.cz
Naposledy upravil sakul dne ned 28. čer 2015, 15:47, celkově upraveno 2
sakul

Re: sexana009 - 704790426

Příspěvekod Rafael » ned 28. čer 2015, 7:52

sakul píše:Ahoj,má někdo zkušenost s touto slečnou? Odpovída foto realite? inzeruje na brnosex.cz

Píše v inzerátu: Ahojky,jsem obycejna 27-leta slecna,ktera by si rada privydelala nejakou korunku oralni sex s kondomem 300kc,oralni sex bez 500kc,sex 1000 kc s ochranou,cela noc 5000kc,zdravi je u me na prvnim miste,prostor ovsem nemam,tesim se na odpovedi,kdyz pridas fotecku budu jen rada.

Zdraví je u ní na prvém místě a přitom dělá OB .. :shock: :shock:

Navíc mně vždy dostane, když dívka chce se přivydělat (nic proti) a místo, aby sama dala své fotky a třeba popis sebe (výška, váha, prsa), tak chce po tom, který by jí zaplatil jeho fotky. :evil: :evil:
Postavené na hlavu.
Rafael

Příspěvekod frodo1414 » ned 28. čer 2015, 14:35

Tak zaprvé: fotka slečny je reálná. Za druhé: pane Lukáši, je mi záhadou když slecna asi pod záminkou aby ji někdo nepoznal nezveřejňuje fotky,proc to děláte za ní??? Jelikož služby provozuje diskrétně. Asi aby ji nepoznali třeba sousedé,logicky. Máte oprávnění zveřejňovat její fotografií s telefonním číslem? A to ze žádá fotky od mužů to se ji nedivím. Jelikož to není profesionalka a nechodí s žádnou špínou,tak si říká o foto a pokud foto nesedí s osobou která přijede tak dotyčný má smůlu. Naprosto s ni v tomhle souhlasím. A to ze dela i OB je normální, pokud nevidí žádnou závadu což je poznat tak proc ne. Slečna je zdravá a cistotna. To muzu potvrdit. A vy pane Lukasi si tak i koledujete o problém,pokud slečna sama nezveřejní foto a číslo asi k tomu má důvod. A pokud se slečna dopidi toho ze to tu je,hrozí vám i ze na vas může podat tr.oznámení... Příště vazte své kroky. Takže bych být vámi příspěvek ihned smazal,než bude pozdě.
frodo1414

Příspěvekod vulcan » ned 28. čer 2015, 14:49

frodo1414 píše: ...A to ze dela i OB je normální, pokud nevidí žádnou závadu což je poznat tak proc ne. .

frodo1414, tedy sexano,
musím uznat, že máš opravdu skvělý zrak, vpravdě mikroskopický :-)

PS. Jinak souhlasím s tím, že by se sem neměly dávat fotky s obličejem u amatérek a s telefonem taky.
Něco jiné je inzerce telefonu u privátů nebo u tzv. profesionálek.
vulcan

Příspěvekod Poas000poas » ned 28. čer 2015, 14:58

frodo1414 píše: A to ze žádá fotky od mužů to se ji nedivím. Jelikož to není profesionalka a nechodí s žádnou špínou,tak si říká o foto a pokud foto nesedí s osobou která přijede tak dotyčný má smůlu. .

To máš frodo nějak popletený. To, že chtějí diskrétnost oba, ťapina i norník je jasný. A chtít fotku po tom, kdo ji má na konci zaplatit, je opravdu ojeb.
Úsměvné je to, že píšeš, že nechodí s žádnou špínou, ale jak dokáže ona, že není sama špína ?
Asi není až tak inteligentní, když napíše , že udělá OB podle odhadu, co vidí, to může napsat jen naprosto neinformovaná dívka. Já bych se jí bál, když má takový názor.
Poas000poas

Příspěvekod frodo1414 » ned 28. čer 2015, 15:14

Tak asi vím s kým jdu a asi bych to tu nepsal a myslím ze by ses bál víc kdyby chodila s kdekym. A pokud nabízí O s i bez tak si snad mužeš vybrat. Já ji navstevuji často a nikdy sem problém neměl. Romka to není v žádným případě a i s tím ze požaduje foto a hlavně je někde nevyvesuje se vyvaruje romů a ostatních fetek. Myslím ze jako amaterka je opatrná a ví moc dobře co dělá. A je na nornikovi pokud má zájem nebo ne. Komu se to nelíbí ať tedy hledá jinde přece,nemyslis? Klidně si ji zavolej teda a zjistí si víc od ní.
frodo1414

Re: sexana009

Příspěvekod sakul » ned 28. čer 2015, 16:08

:D takovouhle odezvu bych teda necekal... 1. inzerujes v rubrice mezi profi slecnami, do mailu jsi mne napsala, ze nejsi amaterka 2. tohle na tr. oznameni neni vzadnem pripade, dobrovolne jsi napsala aj poslala fotku, mozna kdyby to znelo jako zneuziti, ale ja jsem se nijako neobohatil na ukor tve fotky ani cisla a nik jiny z toho taky prospech mit nebude... 3. jestli jsem moralne prestrelil jako uvedl ostrileny vulcan, omlouvam se, nemam problem jsi to priznat (foto a telefon sem zmazal na tvou zadost) 4. pokud jsi touzis prilepsit, tohle by jsi mela chapat ako jisty zajem, recenzi, reklamu, namisto toho po tomhle vylevu a priznani se (to ze frodo jsi ty, o to vzhledem na muj mail nemam pochyb), si o veskeru klientelu prisla...
sakul

Příspěvekod frodo1414 » ned 28. čer 2015, 16:14

Frodo jsem já a ne sexana009 a myslím ze ti foto poslala ale ne pro to aby si je vystavil nekde na netu to samé s tel. Číslem. Proto ze vím ze by rada zůstala v anonymitě. Jak by se tobě líbilo pokud si ji poslal taky foto,ze by ti je vyvesila na net ze chodis po tapinkach. Asi by si nebyl nadšený. Já ji akorát volal a upozornil jsem ji na to ze to tu je. Toť vše.
frodo1414

Příspěvekod DRAK61 » ned 28. čer 2015, 17:58

Čauky nejsem pro natvrdle žádná profi na privatu obyčejná dívka 27 let 158/50/3 která by si rada privydelala. orální sex s gumou 300 bez 500 sex 1000 celá noc 5000 pro ještě větší blbce telefonní číslo poslu když je opravdový zájem a foto chci po vas ať se poznáme ne abych chodila s nějakým romem bo fetkou,darují krev pokud máš zájem napiš a foto poslu. bylo tady už i to ze mě fotky zveřejnili s telefonním číslem na jinou stránku když nejsem bordel tak nezverejnim foto logicky.

Brněnský kraj, věk: 0 / , zadáno: 28.6 2015 16:46:29
sexana009@seznam.cz Inzerát číslo:

Dotyčná slečna začala inzerovat pod svým soukromým mejlem asi před měsícem,stačily 2 minuty na vygůglování o koho jde....druhý den už byla sexana009,někdo ji zřejmě poradil....mimochodem tel. sim karet maj tyto děvčata hafo....
DRAK61

Příspěvekod vulcan » ned 28. čer 2015, 18:59

sakul píše: 3. jestli jsem moralne prestrelil jako uvedl ostrileny vulcan, omlouvam se, nemam problem jsi to priznat ..

Já nepsal, že jsi morálně přestřelil. :shock:
Jen, že není moc vhodné (obecně) u amatérek dávat telefon a neretušovanou fotku na sklo. Samozřejmě ne, pokud sama tu fotku neretušovanou nepoužívá v inzerci.
vulcan

Příspěvekod Poas000poas » ned 28. čer 2015, 19:11

frodo1414 píše:Tak zaprvé: fotka slečny je reálná. Za druhé: pane Lukáši, je mi záhadou když slecna asi pod záminkou aby ji někdo nepoznal nezveřejňuje fotky,proc to děláte za ní??? Jelikož služby provozuje diskrétně. Asi aby ji nepoznali třeba sousedé,logicky.........

....... Frodo jsem já a ne sexana009 a myslím ze ti foto poslala ale ne pro to aby si je vystavil nekde na netu to samé s tel. Číslem. Proto ze vím ze by rada zůstala v anonymitě. .

Já nevím, že jsou některé ty dívky tak hloupé, že si myslí, že není poznat, že to píše samotná dívka a ne nějaký frodo. :idea:
takovým stylem by nepsal norník, který by ji navštívil.
Myslím, že si opravdu v tom zbytečně škodí, trochu v tom souhlasím s tím Lukášem (sakul), že si dělá zbytečně antireklamu.
Kdyby napsala normálně , že to píše sama ona, tak by to bylo lepší.
Ale nesměla by si napsat recenzi - promo na sebe. :shock:
Poas000poas

Příspěvekod frodo1414 » ned 28. čer 2015, 19:47

704435697 moje číslo tak se přesvědčte
frodo1414

Příspěvekod duba » ned 28. čer 2015, 20:06

Dělá vám to dobře navazet se do mě to nemate nic jinyho na práci uvědomte si kdyby jste byli na mim místě laskavě nějaký blbeček kterej usa moji fotku s tel číslem je velký frajer ale kdybych mu to udělala já tak se bude tvářit uplne jinak a na stránce nejsou amaterky nazdar sáhněte si do svědomí vy
duba

Příspěvekod frodo1414 » ned 28. čer 2015, 20:19

Nevím pánové vy si šáhněte do svědomí...tohle už není normální jak vy se k normálním holkam chovatel,to se pak nedivím ze vám dá jen nějaká špína z cejlu za dvě stovky... Tato holka jr jedna z malá na brno sex která aspoň odpoví a dokonce když s ní jednate jak s člověkem tak se domluvite. Fakt by ste se mohli zamyslet trochu
frodo1414

Příspěvekod acx » ned 28. čer 2015, 21:21

duba píše:Dělá vám to dobře navazet se do mě to nemate nic jinyho na práci uvědomte si kdyby jste byli na mim místě laskavě nějaký blbeček kterej usa moji fotku s tel číslem je velký frajer ale kdybych mu to udělala já tak se bude tvářit uplne jinak a na stránce nejsou amaterky nazdar sáhněte si do svědomí vy

Chtít fotku, pokud máš taxativní odměnu, je skutečně mimo mísu. :!:
Neposílej fotku, nechtěj fotku (každý s IQ smetáku dokáže najít vhodnou fotku na netu a budeš se muset stejně rozhodnout až na místě). A jak někdo dopředu ví, že fotka je skutečně tvoje? Divila by jsi se, co kolikrát na místě uvidíš (to si naivně myslíš, že jen chlapi lžou?) a co na fotce stejně nepoznáš, třeba hygienu ... . Domluv se po mobilu, tam vyloučíš nechtěná etnika atd .... .

Jinak zveřejňovat fotky by se neměly, vyjímka je podle mě, pokud slečna žádá fotku. Potom dotaz je legitimní, aby se vyloučil nějaký debilek/a, kterých je na seznámkách plno.

A mimochodem zveřejnění fotky v tomto případě není trestné, protože se jedná o placenou službu, potom dotazy a recenze včetně "dokumentace produktu" jsou naprosto legitimní. Jestli je to ale vhodné, to si musí každý rozhodnout sám. A pokud slečna není naprostá naivka, tak tč má "podnikatelské" a může je kdykoliv změnit.

A jinak někde lžeš, protože pokud by jsi darovala krev, tak je tam konkrétní otázka ... .
acx

Další

Zpět na Dotazy na dívky