Ahoj,
má někdo zkušenost s touto slečnou? inzeruje na brnosex.cz
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
sakul píše:Ahoj,má někdo zkušenost s touto slečnou? Odpovída foto realite? inzeruje na brnosex.cz
frodo1414 píše: ...A to ze dela i OB je normální, pokud nevidí žádnou závadu což je poznat tak proc ne. .
frodo1414 píše: A to ze žádá fotky od mužů to se ji nedivím. Jelikož to není profesionalka a nechodí s žádnou špínou,tak si říká o foto a pokud foto nesedí s osobou která přijede tak dotyčný má smůlu. .
sakul píše: 3. jestli jsem moralne prestrelil jako uvedl ostrileny vulcan, omlouvam se, nemam problem jsi to priznat ..
frodo1414 píše:Tak zaprvé: fotka slečny je reálná. Za druhé: pane Lukáši, je mi záhadou když slecna asi pod záminkou aby ji někdo nepoznal nezveřejňuje fotky,proc to děláte za ní??? Jelikož služby provozuje diskrétně. Asi aby ji nepoznali třeba sousedé,logicky.........
....... Frodo jsem já a ne sexana009 a myslím ze ti foto poslala ale ne pro to aby si je vystavil nekde na netu to samé s tel. Číslem. Proto ze vím ze by rada zůstala v anonymitě. .
duba píše:Dělá vám to dobře navazet se do mě to nemate nic jinyho na práci uvědomte si kdyby jste byli na mim místě laskavě nějaký blbeček kterej usa moji fotku s tel číslem je velký frajer ale kdybych mu to udělala já tak se bude tvářit uplne jinak a na stránce nejsou amaterky nazdar sáhněte si do svědomí vy
Uživatelé procházející toto fórum: miisco, Picek a 22 návštevníků