Hledat  

laskonka29 - amateri

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

laskonka29 - amateri

Příspěvekod Staronovy » pon 29. čer 2015, 15:59

Odkaz:
http://nick.amateri.cz/laskonka29

Je to zadaná holčina z Bohunic, domluva s ní je trošku složitější, ale pokud se domluvíte přijde na dané místo a nechá se autem odvézt, kam chcete.
Je vcelku ochotná k čemukoli a snaží se. Orál bez je v pohodě, nepolyká.
Za mě celková známka 2-

Opáčko by se snad dalo.
Staronovy

Re: laskonka29 - amateri

Příspěvekod peterpan » sob 4. črc 2015, 17:49

Nemáš její foto?
peterpan

Příspěvekod Staronovy » ned 5. črc 2015, 14:50

Však ji napiš a domluv se s ní. nepřijde mi vhodné, posílat věci, které nejsou veřejně dostupné...

Sorry...
Staronovy

Příspěvekod romanzbrna » pon 17. srp 2015, 14:34

Já fotku od ní dostal, bohužel jen portrét a docela zmalovaný. Trochu mám obavy, že realita bude horší. A ještě další neobvyklost - její číslo mi google našel v inzerátu nějakého chlapa, který hledá milenku za stálý měsíční plat.
romanzbrna

Příspěvekod romanzbrna » stř 19. srp 2015, 9:28

Tak jsem ji přece jen zkusil. Domluva katastrofální, nakonec přišla skoro o hodinu později. Já mezitím odjel a jen proto, že jsem si kousek od tam zařídil pracovní záležitosti, tak jsem se vrátil, když mi napsala, že se omlouvá, že nestíhá, protože prý usnula. Přitom 10 minut před smluveným časem jsem s ní mluvil po telefonu. Asi má spavou nemoc.
Na mé přání přišla nenamalovaná - nevím, jestli by nebylo lepší, kdyby se namalovala. Holčina v obličeji spíš podprůměrná, postava štíhlá, řekl bych až moc. Prsa menší, ale pěkný. To dole taky nebylo špatný, i když strniště moc nemusím, to už raději bobříka do čárky nebo trojúhelníku. Podle komunikace moc IQ nepobrala, ale nehledám holky kvůli Nobelově ceně. Zajeli jsme kousek směrem k Ostopovicím, holka příliš snaživá není (jak píše kolega), zasedne na zadní sedadlo, svlíkne se, roztáhne nohy a tím končí veškerá její aktivita. Jen kouká z okna nebo vejrá přimo na tebe. Jediná její konverzace byla věta: "A ty nemáš přítelkyni nebo manželku?". Po celou dobu totálně suchá, dírku má úzkou až jakoby sevřenou, sotva jsem zastrčil jeden prst, dva už fakt nešly. Umí honit a hrát si s ním, to jo, to se mi líbilo. Taky trochu pokouřila, ale prý bez výstřiku do pusy, že po ránu by to nedala. Nelíbá se, prý to nemá ráda, prý se u toho dusí. Sice si při prvním vzkazu řekla o 1000 za půl hodiny, ale ihned mi kývla na podstatně nižší cenu. Když jsem se pak později zeptal, kolik mi dá času, napsala, že bude mít tak hoďku :-)
Vzhledem k ceně, kterou jsem nakonec zaplatil, bych to nenazýval úplně vyhozenými penězi, ale rozhodně stačilo jednou a její číslo si ukládat nebudu.
romanzbrna

Zpět na Dotazy na dívky