Hledat  

Bela-Brno

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Bela-Brno

Příspěvekod jeff87 » ned 9. srp 2015, 13:56

Znáte někdo tuhle : http://nick.amateri.cz/Bela-Brno ? Nemá sice vlastní prostory ale podle fotek se mi hodně líbí.Otázkou je jak jsoou skutečné.Pokud se tu o ní píše tak se omlouvám ale skutečně si tady s tím vyhledáváním nějak nerozumím
jeff87

Re: Bela-Brno

Příspěvekod kolom12 » ned 9. srp 2015, 16:01

Čau, jednou jsem byl, je to tak rok a půl, tenkrát měla prostory v králově poli asi nějaký privát. Přivítala mě v sexy bílém korzetu s podvazkami a měla celkem pohodový a snaživý přístup. Tenkrát jsem chtěl hluboký orál, ale i pře její snahu to za moc nestálo. Ale pokud někoho láká squirt, tak to stačilo si trochu pohrát s klitorisem a dělalo to s ní psí kusy. Jinak vzhledově nic moc, udává věk 38, já bych jí řek o několik let víc a i na fotkách na amatérech vypadá líp než v reálu. Jinak pokud někomu nevadí starší a chce vyzkoušet mokrej orgasmus, tak si myslím proč ne.
kolom12

Zpět na Dotazy na dívky