Hledat  

Karinka Brno

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Karinka Brno

Příspěvekod dablik1180 » úte 8. zář 2015, 13:26

Zdar chlapi nemáte někdo zkušenost , vypadá docela slušně pokud to není fake

http://www.sex.cz/seznamka/11262441 721408608
Přílohy
kari.jpg
dablik1180

Re: Karinka Brno

Příspěvekod lovecpero » stř 13. úno 2019, 11:05

To foto je fejk,je to stará 50 letá baba.Velmi odměřená a nepříjemná.Mám pocit že byla na Mlýnské....Za mně nešukatelná
lovecpero

Příspěvekod essex1 » stř 13. úno 2019, 11:19

Máš recht. Mohu to jen potvrdit. Z Mlýnské ji pamatuji a bylo to neopakovatelné už tehdy. Divím se, že ještě dělá. Chtěl jsem poslat koment s odkazem na vlákno co tu měla pod podobným nickem, ale pořád mi to nešlo dokledat.
essex1

Příspěvekod BartunekJiri » ned 19. kvě 2019, 16:24

Jo tahle dělala na Mlýnské 40 hrozná blbka těsně nad tou myčkou aut 50 let ji je to je pravda jak jsou ty schody nahoru holkám tam dělala naschváli pořád to je tam jak je tam ta Tereza obírala na nájemným viď lovec péro ješťe jsi tu psal že chťela půjčit na auto od tvého kámoše a nechodil jsi za ni náhodou ty?:-)taky krásná Danielka tam masírovala Petra tam dělala a Natálka všechny je tam obrala jenže holky se to dozvěděli od majitele kolik chce za pronájem pokoje ta Tereza pěkně vychcaná kurva ani ty pokoje neměla zařízený to si holky museli zařidit samy čislo na Petru xxxxxx ona vam to dosvědčí ji poslala na ůčet peníze ostatnim ne a tahle blondýna dělá někde v Brně účetní je dost vychrtlá ta tam byla ze všech nejstarši krasavice:-)ostatním tak kolem 40.foto neni její rozhodně stažené z internetu
BartunekJiri

Příspěvekod michallotos » ned 19. kvě 2019, 17:04

Ano ta tam dělala ona byla postižená a,dost na hlavu tahle blondýna holkám tam pořád vypínala pračku když prali na každou tam ječela však taky málem dostala od Daniely přes hubu ta se sní nesrala a pak ji tam pomlouvala tu Danielu že nemá kde být hahaha:-)zajimavý že,rok už tam neni a lovec pero tady pomlouva Danielu ten tady pomlouvá každou chudáček asi si dlouho nevrznul jo a o maserce budeš vykladát že to je kurva z Hradce ty pičo ty máš dost akorád že z Hradce Kralove neni ty, debile vylízanej viš hovno a hovna zde píšeš čuráku hlavně že ho máš velkýho co blbečku to o sobě napiše jen retard a ty retard jsi
michallotos

Zpět na Dotazy na dívky