byl jsem par mesicu zpatky.
http://www.naprivat.cz/eroticky-privat- ... ?noErase=1je to krasna, mlada holcina. pry z ukrajiny.
VELMI hubena! ne kazdemu se muze libit. ja byl nadseny

takrka zadna prsa. ne kazdemu se muze libit. zeny v nasi rodine jsou vsechny dosti podarovane v techto partiich, takze ja jsem se toho nakoukal uz dost a libi se mi naopak zeny s mensim poprsim

krasny, velky kukadla a vlasy odbarvene tak nejak na kurvu.
no, proste kdyz jsem tohle stvoreni spatril pred sebou, tak mi vzrusenim hercna malem vyskocila z tela.
pro uz pametniky - velmi mi pripominala postavou misu z belly.
tech 20 let, co uvadi, bych ji snad netipoval. ja mel za to, ze ji nemuze byt vic jak 18.
ma hebounkou svezi plet a velmi ochotne se libala, cehoz jsem se pak jaksi nemohl nabazit

a tech jejich oci! hmm, no ano, venku na cerstvym vzduchu jsem to musel rozdychavat a pripominat si, ze jsem ji opravdu platil, jinak by se ani nic z toho nestalo

no, takze ted po par mesicich ulezeni zazitku z posledne si rikam, ze je cas na opetovnou navstevu. asi bych doporucil na ni do telefonu mluvit pomaleji a durazneji, kdyby mela problem rozumet. mne ale prislo, ze na to, ze tu v republice zas tak dlouho nebude, tak oproti Sonji uz stihla cestinu pochytit dobre.
myslim, ze nornici, kteri radi chodivali za misou z belly by tudle staci meli prubnout taky.
to plivnuti na jeji zemi puvodu mi neprijde fer. ja treba zadny problem z jeji strany nezaznamenal. naopak byla mila, ochotna, komunikativni (v ramci jazykovych moznosti) a domluva bezproblemova.
opet poprosim adminy o presunuti do hlavni sekce.