Hledat  

Doporučíte prosím novému norníkovi?

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Doporučíte prosím novému norníkovi?

Příspěvekod Dr3ng » úte 1. pro 2015, 22:41

Ahoj Všichni.

Možná je můj dotaz naprosto špatně položen, možná úplně mimo mísu. Ale stejně:

Mezi Priváty se moc neorientuju (párkrát SOHO a Mia, zkušenosti pokaždý zcela jiné).
Rád bych se ale zeptal, zda mi nebude doporučeno něco "dle mého gusta".
Vlastně toho nechci zas až tak moc.

Hledám holku spíš milou a přátelskou. Co se týká postavy, vůbec mi nevadí když je holka za co chytit, jen toho zase nesmí být až moc.
Co je pro mě ale nejpodstatnější, hledám holku která nemá problém s líbáním. A pokud je ochotná aspoň trochu vypadat že ji to baví a líbí se (s mou výbavou a postavou v přirozené nadšení ani nedoufám), pak je to přesně co hledám.
Bohužel si ale nemůžu dovolit utrácet majlant, takže přes 1500/hod je to už mimo mě. Ideálně i levněji.

Poradíte prosím někdo?
Dr3ng

Re: Doporučíte prosím novému norníkovi?

Příspěvekod hardysek » stř 2. pro 2015, 20:28

Nejlepší asi bude, když si tu pročteš pár recenzí od dlouhodobých přispívatelů. Musíš si dát ovšem pozor, jelikož někteří jsou do procesu přímo osobně zainteresováni.
Po důkladném prosívání většího množství příspěvků však určitě dojdeš k vysněnému cíli.
Aby jsi trefil na první dobrou není jiné cesty.
Co se týká ekonomiky provozu, tak velká část slečen, vyhovujících Tvým požadavkům a finančním limitům, se pohybuje v obecně uznávané úrovni 1200/hod.
hardysek

Příspěvekod Dr3ng » čtv 3. pro 2015, 3:36

Hardysku, díky za rady.

Vlákno jsem popravdě ale založil právě proto, že v recenzích jsem se po pročtení pár vláken dost ztratil. Navíc třeba ten přístup se časem mění, a je-li někde rok stará recenze že přístup super... a tak.
Takže jsem doufal, že tím vláknem se mi dostane ideálně čerstvých tipů:-)
I tak ale díky za tu ochotu naťukat pár řádků.
Dr3ng

Příspěvekod hardysek » čtv 3. pro 2015, 17:49

Dobře, chceš tedy jasný typ na jistotu.

Tak to zkus přímo s Miou

Líbe se, nálada stabilně dobrá,líbí se jí to co dělá(dělá vše kvalitně) a navíc je s ní legrace.Pokud budeš její stálák, tak za litr na hodinu a bez příplatků v Brně stejně nic lepšího nenajdeš.
hardysek

Příspěvekod nokid » pát 4. pro 2015, 19:47

A když nebude volná Mia, myslím že s žádnou z jejího týmu neprohloupíš. Jen to líbání je podle sympatií, jak to správně má být... Nezapomeň zavolat půlhodinu předem, aby měla holka čas na přípravu.
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod himlhergot » sob 12. pro 2015, 15:34

himlhergot

Příspěvekod Rafael » úte 15. pro 2015, 17:33

Dr3ng píše: Hledám holku spíš milou a přátelskou. Co se týká postavy, vůbec mi nevadí když je holka za co chytit, jen toho zase nesmí být až moc.
Bohužel si ale nemůžu dovolit utrácet majlant, takže přes 1500/hod je to už mimo mě. Ideálně i levněji.

Zkus holky z privátu Marylin v Juliánově. Rozhodně nadprůměr vzhledem i přístupem. A mají 1200 za hodinu.
Rafael

Příspěvekod hardysek » úte 15. pro 2015, 21:48

Jo ten Marilyn je dobrej typ. Škoda, že už neordinuje Karolína - sice nejstarší z teamu, ale byla špičková v tomto oboru.Teď bych řekl, že je tam vlajková loď Míša.
Velice přítulná myšička.

Tak už konečně nějakou vyzkoušej a napiš recenzi, jak jsi dopadl po těch všech radách. :)

Ještě jedna rada začínajícímu norníkovi.Poměrně dost důležité je pro spokojenost s akcí, nechodit na závěrečnou, ale umístit se spíše jako předskokan, maximálně zakleknout , jako třetí na bloku.Chce to ovšem trpělivost, jelikož opravdu dobrejm ťapinám se jako nový norník dost blbě dovoláš.
hardysek

Zpět na Dotazy na dívky