Hledat  

Pickomrdna

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Pickomrdna

Příspěvekod bari » pon 14. pro 2015, 16:31

Nevím jestli to dávám do správného tématu, ale nechci tím zasírat hlavní téma a není to recenze jako spíš dotaz.
Máte někdo zkušenosti s párem PICKOMRDNA z amatérů- https://www.amateri.com/cs/user/1019063
Inzerovali že nabízí služby- po mém dotazu na poskytované služby a toho jestli je možné jít pouze se ženou mě přišla tato odpověď : BLBE JEN PAR NEUMIS CIST
No nikde to uvedeno neměli že jen pár, ale asi jsem blb když se na to ptám :-) . Odpověděl jsem jim, že už nemám zájem a něco jsem si přidal.
Máte někdo zkušenosti s tímto párem? Zajímalo by mě jestli vůbec fungují nebo je to jen nastrčená provokace.
Já to hodnotím velmi špatně, protože na otázku mohli zareagovat jinak-buď napsat ,že nemají zájem, nebo reagovat odpovědí a neurážet. Chápu, že jim musí psát plno lidí kteří se jim už nikdy neozvou, ale to je podle mě risk inzerce na erotickém serveru.
Za mě prostě nebrat, ale rád si přečtu recenze kde mě to vyvrátíte. Díky.
bari

Re: Pickomrdna

Příspěvekod felix » pon 14. pro 2015, 17:54

Sem hodil voko a hned se mi navalilo. S takovým humusem jít, to by byla sodomie !
Felix
felix

Příspěvekod acx » pon 14. pro 2015, 19:15

Požadují :
jsme obycejny par normalnich povah pratelsti jsme pro vse hezke hledame jemnou zenu z brna

No, ale když Bari je jemná žena, tak to vidí asi jinak. :oo:

Ale vážně, za to (dvojičku) by snad nemohl nikdo platit. :roll:
acx

Příspěvekod Kracmar » úte 15. pro 2015, 0:38

acx píše:Požadují :
jsme obycejny par normalnich povah pratelsti jsme pro vse hezke hledame jemnou zenu z brna

No, ale když Bari je jemná žena, tak to vidí asi jinak. :oo:

Ale vážně, za to (dvojičku) by snad nemohl nikdo platit. :roll:

Co takhle se podívat na inzeráty?
plnostihly par vyholeny oba bi. hledaji na tutu nedeli BI.muze který pujde s nami na hodku do vířivky v tucapech jemny sex ve trech koureni honeni a vystrikani všech direk naplno cena 1500+ virivka

tohle je už docela drzost
Kracmar

Příspěvekod bari » stř 16. pro 2015, 7:21

Tak jste mě pánové ani jeden nepomohli a hlavně jste neviděli ten inzerát na který jsem psal já. Nehledali ženu, ale nabízeli služby v rubrice pár nabízí. Zeptal jsem se na to co jsem napsal výše a byl odpálkován. Ty další inzeráty se tam objevily až potom. Takže tady nemáte aktuální věci. A co se týče placení, na domluvu o ceně jsme se ani nedostali. Takže kecy o tom, že za to nikdo snad nemůže platit nejsou na místě.
Místo aby jste poradili, že je znáte a nebrat (od toho to tady je) tak si ze mě akorát děláte prdel, což od vás ale není vůbec hezké. :D
bari

Zpět na Dotazy na dívky