Hledat  

Žabovřesky

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Žabovřesky

Příspěvekod Johnny-1983 » úte 16. úno 2016, 8:40

Zajímalo by mě, prosím, jestli je v Brně Žabovřeskách nějaký privát, který stojí za řeč (podle mapky na sex.cz nic, ale z inzerátů se tam tak cca 2 ženy měly nacházet), nebo se spíše orientovat na Centrum a Krpole? Předem Vám moc děkuji za typ.
Johnny-1983

Re: Žabovřesky

Příspěvekod romanzbrna » úte 16. úno 2016, 10:12

Ja myslim, ze v ramci Brna je zbytecne se orientovat na konkretni mestskou cast. Zajimavy holky se vyskytuji po celym Brne.
romanzbrna

Příspěvekod Johnny-1983 » úte 16. úno 2016, 10:34

No, mě se jednalo spíš o to, jestli v Žabovřeskách něco je, nebo ne. Ale vzhledem k tomu, že tu nikdo nic neuvádí, tak zde, asi nic slušného nebude, pokud tu něco je. Kdysi byl jeden privát u Botanické zahrady (jmenovalo se to Do pelíšku), tak to taky bylo v pohodě, kousek od Žabovřesk.

Já chodím jednou za půl roku, tak mě napadlo, jestli musím vytáhnout někam autem/MHD, nebo je něco slušného i v Žabovřeskách, aby se se mnou ženská pomazlila. Přece jenom v reálu to moc, jako v reklamě na 1 Million (https://www.youtube.com/watch?v=FoOO3HdwAs0) nefunguje. A leze to hodně do peněz (jednou to šlo i do sta tisíc), než si uvědomím, že z platonického vztahu mě ta holka nikdy do postele nikdy nepozve, jenom ze mě tahá peníze. Psycholog mi priváty schválil, že když nikoho nemám, tak tím nikomu neublížím.

Tak si jednou za půl, až tři čtvrtě roku zajdu někam na privát (tam jsou pravidla hry jasná), aby mi tam holčina zahrála milující přítelkyni, která se ke mě má. Proto se teď zajímám, jestli je, prosím něco slušného (s GFE přístupem - líbání, hlazení, vykládání si v objetí, atd...) v Žabovřeskách, nebo klasicky pak někde v centru?

Předem Vám moc děkuji za typ.
Johnny-1983

Příspěvekod brnodriver68 » úte 16. úno 2016, 14:56

neblázni, nevytahuj žigula z garáže a ještě měnit na zimní gumy:-)? Počkej na květen, nahoď sandály a dojdi do centra..tam jich je!
brnodriver68

Příspěvekod Johnny-1983 » úte 16. úno 2016, 18:21

Jo, beru to. Jsem socka, a nejsem king, jako ostatní ze zdejší komunity. Ženu beru, jako součást terapie, že alespoň za peníze se ke mě žena přitulí a pohladí mě, aniž bych musel cokoliv dělat.

No nic, až nadejde čas, tak vsadím opět na jistotu u nějaké z holek v privátu Mia. Ty se vždy ke mě chovaly hezky a netlačily na pilu (jestli už se s ní nechci vyspat).

Beru, že ostatní na privátě nehledají pocit sounáležitosti, přijetí a načerpání duchovní síly, ale jenom chladný sex. Ten poslední bod je vždy největší riziko. Pokud má žena chladný přístup, tak mě to ještě více psychicky vyčerpá a mám pocit beznaděje a ještě větší deprese, než před tím. Ale ten pocit, když dvě hodiny vedle Vás leží nahá žena, která si se mnou povídá a dovolí mi navodit pocit partnerky (políbit jí, říci jí, jak jsem vděčný, že ten okamžik s ní mohu být),prostě to co mají jiní doma zadarmo.
Johnny-1983

Příspěvekod acx » úte 16. úno 2016, 19:34

Johnny-1983 píše:Jo, beru to. Jsem socka, a nejsem king, jako ostatní ze zdejší komunity. Ženu beru, jako součást terapie, že alespoň za peníze se ke mě žena přitulí a pohladí mě, aniž bych musel cokoliv dělat.

No nic, až nadejde čas, tak vsadím opět na jistotu u nějaké z holek v privátu Mia. Ty se vždy ke mě chovaly hezky a netlačily na pilu (jestli už se s ní nechci vyspat).

Beru, že ostatní na privátě nehledají pocit sounáležitosti, přijetí a načerpání duchovní síly, ale jenom chladný sex. Ten poslední bod je vždy největší riziko. Pokud má žena chladný přístup, tak mě to ještě více psychicky vyčerpá a mám pocit beznaděje a ještě větší deprese, než před tím. Ale ten pocit, když dvě hodiny vedle Vás leží nahá žena, která si se mnou povídá a dovolí mi navodit pocit partnerky (políbit jí, říci jí, jak jsem vděčný, že ten okamžik s ní mohu být),prostě to co mají jiní doma zadarmo.

Pokud nechceš sex, tak bych ti doporučil podat inzerát, třeba na hyperinzerci, a myslím, že budeš mít co chceš a levněji. Dokonce i nějaké takové nabídky se tam i vyskytnou. Ale nikdo ti nemůže garantovat, že to bude vždy podle tvých představ.
acx

Příspěvekod Johnny-1983 » úte 16. úno 2016, 22:19

No, jistota bude nějaká holka od Mii. Tam si to mohu vše do detailu naplánovat. Co jsem tam byl za od prvního otevření 4x, tak vždy holky z počátku zaskočené, že jsem atypický zákazník. Ale vždy v pohodě bez blbých keců, jako jinde, že jsem divnej, že ostatní se tam příjdou do nich vybušit.

No, to už by byl off-topic. Prostě tohle téma uzavřu s tím, že v Žabinách nic za dvojku na 2 hodiny není s kvalitou Miina podniku.

Všem děkuji za reakce, ať už byli jakékoliv.
Johnny-1983

Příspěvekod incus » pát 19. úno 2016, 16:40

Zkuste Kiru, ta je ze Žabovřesk, a bere 1000Kč za hod.

http://www.agama-seznamka.cz/seznamka/1 ... =8&Ppg=100
incus

Zpět na Dotazy na dívky