|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Johnny-1983 píše:Jo, beru to. Jsem socka, a nejsem king, jako ostatní ze zdejší komunity. Ženu beru, jako součást terapie, že alespoň za peníze se ke mě žena přitulí a pohladí mě, aniž bych musel cokoliv dělat.
No nic, až nadejde čas, tak vsadím opět na jistotu u nějaké z holek v privátu Mia. Ty se vždy ke mě chovaly hezky a netlačily na pilu (jestli už se s ní nechci vyspat).
Beru, že ostatní na privátě nehledají pocit sounáležitosti, přijetí a načerpání duchovní síly, ale jenom chladný sex. Ten poslední bod je vždy největší riziko. Pokud má žena chladný přístup, tak mě to ještě více psychicky vyčerpá a mám pocit beznaděje a ještě větší deprese, než před tím. Ale ten pocit, když dvě hodiny vedle Vás leží nahá žena, která si se mnou povídá a dovolí mi navodit pocit partnerky (políbit jí, říci jí, jak jsem vděčný, že ten okamžik s ní mohu být),prostě to co mají jiní doma zadarmo.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků