Hledat  

Wiki Brno

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Wiki Brno

Příspěvekod prince of Wales » pon 29. úno 2016, 22:34

Nebyli jste někdo u téhle Wiki, líbí se mi ženské s ostrými rysy a co mají velké nosy. Na fotkách vypadá hezky, inzeruje s obličejem

http://www.seznamka69.cz/inzerat/wiki-brno/65450/
prince of Wales

Re: Wiki Brno

Příspěvekod tomq » stř 16. bře 2016, 9:09

...a ještě, má velký bradavky ( ...esli teda přes brejle vidím dobře...? ) jsem s ní domluvenej (btw. v telefonu velmi příjemný hlas) na schůzce, tak potom dám referát 8) noru zdar!
tomq

Re: Wiki Brno

Příspěvekod Bek » čtv 24. bře 2016, 17:24

tomq píše:...a ještě, má velký bradavky ( ...esli teda přes brejle vidím dobře...? ) jsem s ní domluvenej (btw. v telefonu velmi příjemný hlas) na schůzce, tak potom dám referát 8) noru zdar!

Tak sem si myslel, že podáš referát ale budu první. Po telefonu docela příjemná ale realita je úplně jiná. Když na mě spustila s tou svojí fistulí tak co to bude a na jak dlouho sem měl sto chutí odejít ale zůstal sem na půl hoďky. Svůj věk sice neinzeruje ale tipoval bych ji na čtyřicet a něco , prsa slabé jedničky, postava velice štíhlá až hubená, místo zadečku trčí jen pánevní kosti, břicho popraskané až hrúza. Celkový dojem za 4- Odcházel jsem neuspokojený asi po 15 minutách a vyčítal sem si , že jsem si ji vůbec vybral. Vyhozené peníze, za mě již nikdy více. Na Amatérech sem našel i její profil s fotkou pampeliška6 kde vypadá jak indiánská babička po porodu. Naštěstí mě po cestě domu zvedla telefon ma favoritka Lea taže sem se uspokojil až s ní.
Bek
Majitel privátu
Majitel privátu

Zpět na Dotazy na dívky