Hledat  

Soña 737 300 929

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Soña 737 300 929

Příspěvekod mazlik » stř 16. bře 2016, 8:20

máte někdo zkušenost s touto paničkou ?
http://www.seznamka69.cz/inzerat/zrala-padesatka/64060/
mazlik

Re: Soña 737 300 929

Příspěvekod lukasadamek » pát 21. dub 2017, 21:12

Ahoj, dneska jsem byl u zmiňované postarší dámy. Nabízí se na amatérech pod nickem SonuleBrno, pod telefonním číslem: 737 300 929.

Ale k recenzi:
Pracuje a bydlí na začátku Minské. Podle fotek vypadá na 50 udržovaně a celkem jsem měl i chuť. Po společném setkání ve dveřích, kdy mě přišla otevřít v bundě a riflích, jsem se měl otočit a odejít. Paní vypadá na 60, na hlavě pár šedivých vlasů (už hodně vypadaných), postava samozřejmě také neodpovídala no... nic moc. Na co jsem se zmohl, tak byl orál s ochranou (bez údajně nedělá). Poslala do koupelny, a sama se vyslékla z bundy a vzali si na sebe šaty bez ramínek. Počkal jsem na ni v ložnici (velká skřín, postel a rotoped). Když přišla a shrnula si šaty, kozy padly pod pupek. Opět jsem chtěl odejít, ale již jsem měl zaplaceno a bylo mě líto peněz. Nasadila gumu a sedla ke mě. Orál trval maximálně 2 minuty - byl nečekaně docela dobrý - pak začala vzdychat a dohonila mě rukou. Jen co jsem se udělal, tak už uklízela a pakovala mě ven.
lukasadamek

Zpět na Dotazy na dívky