od neznamy » stř 29. čer 2016, 20:02
Mám nedobrou zkušenost, ač jsem byl jedním z prvních kunčaftů za den. Holka není škaredá, ale je celá měkká, nepevná, prsa jsou hodně měkká a jen tak tak drží svůj tvar, vleže na břiše se jí roztekly stehna a zadek. Její hlasový projev je těžko definovatelný, jako hlas stařenky která si drží jazyk (a inteligencí je na tom podobně jako ta stařenka). Na hodinu počítáno jen jedno číslo, potom hned vypadni (ani masáž po zbytek času, nic - stejně za hodinu zvládnu jen jedno číslo, ale už z principu sakra). Čas tedy zkrácen z hodiny na cca 45 minut (příchod - odchod) včetně 2 sprch. Chtěl jsem demonstrativně zbytek zaplaceného času strávit mlčky na pokoji, ale nestála mi za to. Dovolím si citovat výčet jejích služeb v inzerci:
"Ráda Vám nabídnu 69, mazlení, milování, orálek s výstřikem na moje prsíčka, nebo na můj obličejík. Dle sympatií se můžeme domluvit i na dalších službičkách."
Výstřik jedině na tělo. Do pusy vůbec (chápu) a na obličej v žádném případě.
Líbání? Neexistuje. "To vůbec nedělám", zněla její odpověď.
Při sexu hlava na stranu, monotónní vzdychání. Při polohách, kdy byla nahoře, jela ve stále stejně pomalém tempu celou dobu. Navíc s přibývajícím časem se dole dost "roztáhla", takže jsem měl problémy vůbec něco fyzicky cítit.
Podle mne přešukaná holka ideálně zapadající do momentální sestavy Luxury (líná, čas ojebávající továrna na "instantní šuk" bez atmosféry, bez zájmu nebo předstírání). Měl jsem na této adrese několik velmi dobrých zážitků, ale ty slečny už tam nepracují a celé to tam jde do kopru.