Hledat  

Amálka 704358290

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Amálka 704358290

Příspěvekod frantavb » sob 5. srp 2017, 20:40

https://www.naprivat.cz/eroticky-privat ... lka-10060/

Měl jste někdo štěstí a navštívil jste v poslední době tuto novicku ? Já už jsem chtěl asi před měsícem a domluvil jsem se den dopředu ale když jsem dorazil tak telefon vypnutý. Pak delší dobu inzerát neaktivní až dnes zase inzeruje ale telefon opět vypnutý. Ještě tam má pracovní dobu zítra od 12:00 tak uvidím.
frantavb

Re: Amálka 704358290

Příspěvekod frantavb » ned 6. srp 2017, 23:50

Tak si musím odpovědět sám, protože dnes to konečně klaplo. Privát je asi 100 m od zastávky Stará osada. Barák je to nový takže byt jakbysmet, 4. patro. Amálka je moc pěkná holka i když je trošku při těle jak se říká. Ale mě se takové právě líbí, u ní je to tak akorát. Prsa má výstavní. Věk sedí. Sex s ní byl velice kvalitní, líbání v ceně a vše dělá s ochranou. Opakování bude určitě už jenom proto, že neměla zpátky z dvoutisícovky a tak mám pětikilo předplacené na příště.
A i když jsem tam kvůli tomu nešel tak si nepamatuji, že bych si na privátu někdy tak dobře pokecal. Pro mě jako málomluvnýho týpka je to příjemný bonus.
Na privátě má i kolegyni která je tam sice velmi málo ale nabízí i lesbi show tak snad někdy vyzkouším.
frantavb

Zpět na Dotazy na dívky