Hledat  

Nazhavenaprcinka - amateri

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Nazhavenaprcinka - amateri

Příspěvekod adamek90 » úte 23. led 2018, 23:53

adamek90

Re: Nazhavenaprcinka - amateri

Příspěvekod sumiiik » stř 24. led 2018, 20:02

Podle stylu psaní bych to tipoval na tu profláklou známou šlápotu,říkala si nějak Dablice30,měnila nicky jako ponožky...
sumiiik

Příspěvekod gg » čtv 25. led 2018, 14:36

Je to ta druha, rikala si Marika tusim, jeste horsi kus nez Dablice...
gg

Příspěvekod Chris Redfield » pát 26. led 2018, 13:03

Ano je to parťačka od Ďáblice od Erotic City. Přestěhovala se na byt, kde za ni objednává klienty nějaká stará čůza,absolutně neví na čem je který klient domluven,strhaná,unavená vypadá jak mrtvola zblízka. Chtěl jsem vykouřit,na amatérech mě přesvědčovala o tom,že si se mnou píše přímo ona,po doražení na místo Kubova 4 řečkovice a po zavolání zvedla telefon ta privátmamá a prý ať počkám 10min že má zrovna klienta na orál. Říkám prosím ? Domlouvali jsme se přesně na čas a já psal 15min dopředu že už jedu.. No to víte..takhle nám píše spoustu lidí a nedodržují to... Takže klasický ovebooking kdo dřív přijde ten dřív mrdá.Po chvíli vylezl borec a hlásí mi "nashledanou" zřejmě myslel,že tu čubku hlídám nebo co. Říkal jsem si, že jí byt určitě prospěje oproti ulici, ale opak je pravdou. Nepřítomný výraz,únava a neznalost toho proč člověk vůbec došel. Kouří a honí jak v posledním tažení,po 12ti minutách mi hlásí..budeme muset končit.. říkám no to nebudeme, domlouvali jsme se na 30min za 500,-.. Koukala na mě pohledem "to já vůbec nevím" ale pokračovala dál.. Úroveň služby je opravdu vysoká.. po nastříkání semene do pusy šla,otevřela okno a normálně to vyplivla ven na chodník :lol:
Jako sranda dobré,ale jinak nedoporučuji :)
Chris Redfield

Příspěvekod faust » pát 26. led 2018, 16:37

Tak ten závěr dobrý,moc prima pro lidi co tam bydlí :roll:
faust

Příspěvekod neznamy » pát 26. led 2018, 18:07

A jeste lepsi je, ze si takovy znalec mistnich pomeru u ni da OBdK. Az si to necha zase od jine na private udelat a pak to od ni chytneme my, to bude teprv zuzo... :roll:
neznamy

Příspěvekod Chris Redfield » pát 26. led 2018, 19:57

A jeste lepsi je, ze si takovy znalec mistnich pomeru u ni da OBdK. Az si to necha zase od jine na private udelat a pak to od ni chytneme my, to bude teprv zuzo...

Hele ty moralisto jdi do hajzlu :) Pokud nechceš riziko šukej si doma jestli máš koho a nelítej po privátech a děvkách.
Chris Redfield

Příspěvekod romanzbrna » stř 7. úno 2018, 17:20

Chris Redfield píše:
A jeste lepsi je, ze si takovy znalec mistnich pomeru u ni da OBdK. Az si to necha zase od jine na private udelat a pak to od ni chytneme my, to bude teprv zuzo...

Hele ty moralisto jdi do hajzlu :) Pokud nechceš riziko šukej si doma jestli máš koho a nelítej po privátech a děvkách.

Hele, clovece, uklidni se. Jen vyjadril svuj nazor, a myslim, ze i nazor vetsiny. Jen blazen muze jit bez do takove slapoty... Ono teda vlastne i s gumou je to pro zoufalce.
romanzbrna

Příspěvekod Chris Redfield » čtv 8. úno 2018, 14:04

Tak původně jsem myslel,že když šla z ulice a trhla se od té tancující šlapky Ďáblice u Erotic City,že si polepší i úrovní... chybama se člověk učí.
Chris Redfield

Zpět na Dotazy na dívky