Zajda12 píše:Ty jsi asi děd vševěd když víš že po tolika letech by mi bylo číslo z mobilu k ničemu, když jsem žádný konkrétní rok neuvedl. Já jsem měl jednoduchý dotaz, zda ji někdo pozná podle fotky a ty to tady rozebíráš jako maturitní vysvědčení.
Mám za to, že tato rubrika je tu právě z tohoto důvodu - slušně požádám o radu a někdo kdo ji zná a bude chtít, tak poradí. A že je založena na férovosti, solidaritě a ochotě podělit se a poradit. A né, že nějaký debil bude jen rýpat, cituji: Zajímavé, kolik lidí se neustále stupidně vymlouvá na ztracený nebo vymazaný mobil.
Tímto s tebou končím.
Jsem sice debil, ale pokud bych měl IQ větší jak 30, tak bych napsal minimálně kdy a kde pracovala, jak se mohla jmenovat, protože z fotky před mnoha lety mám šanci 1:200000 , že si na ni někdo vzpomene, pokud vůbec fotka byla vůbec originál a budu jen svinit dotazy.

Hledal jsi nejdříve podle fotky, udělal jsi všechno, než jsi dal velmi chytrý a vyčerpávající dotaz ? A nechápu, jak inteligent může mít fotku a ne číslo a jméno, minimálně ve jménu obrázku.
Jen několik čísel slečen přežije víc jak 2 roky, to ví i debil, a když už ji nenašel v inzerci .... .
A ohledně ztráty mobilu, neměla žádný vliv na tvůj dotaz, protože nevěřím, že kdyby jsi znal číslo, stejně by jsi nevyplodil tohle. Projdi si příspěvky, kolik jedinců vymaže číslo, ztratí mobil, .... , zajímavé, že vždy v určité situaci.
Když to vezmu, být tebou, duševní stav bych moc nehodnotil ....