Hledat  

Hledám (vpadnuté bradavky)

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Hledám (vpadnuté bradavky)

Příspěvekod Zajda12 » pát 13. dub 2018, 23:08

P1130161.JPG
Zdarec norníci. Chtěl jsem po nějakém tom roce navštívit svoji starou (mladou) známou, bohužel mi však kleknul mobil, takže všechny informace v pr--li :evil:
Jelikož už jsem pár takových děvčat navštívil, tak si už přesně nepamatuji jméno, ani kde působila. Avšak takové výrazné poznávací znamení jsou její "vpadnuté bradavky dovnitř". Poznáváte ji někdo? Nevíte zda ještě někde působí? Případně znáte nějakou děvu s podobnou odlišností? :D
Zajda12

Re: Hledám (vpadnuté bradavky)

Příspěvekod acx » sob 14. dub 2018, 9:20

Zajda12 píše:
P1130161.JPG
Zdarec norníci. Chtěl jsem po nějakém tom roce navštívit svoji starou (mladou) známou, bohužel mi však kleknul mobil, takže všechny informace v pr--li :evil:
Jelikož už jsem pár takových děvčat navštívil, tak si už přesně nepamatuji jméno, ani kde působila. Avšak takové výrazné poznávací znamení jsou její "vpadnuté bradavky dovnitř". Poznáváte ji někdo? Nevíte zda ještě někde působí? Případně znáte nějakou děvu s podobnou odlišností? :D

Zajímavé, kolik lidí se neustále stupidně vymlouvá na ztracený nebo vymazaný mobil. :lol: Stejně by ti číslo bylo za tu dobu na .... . :lol:
acx

Příspěvekod Zajda12 » sob 14. dub 2018, 10:55

acx - nechápu tvoji reakci a zároveň ti závidím. Asi jsi velký klikař a šťastlivec, když ti nikdy žádná technika neklekla, nikdy se ti nic nepokazilo a nic jsi neztratil nebo ti nic nebylo ukradeno. Klobouk dolů, smekám přes tebou :o
Zajda12

Příspěvekod acx » sob 14. dub 2018, 13:41

Zajda12 píše:acx - nechápu tvoji reakci a zároveň ti závidím. Asi jsi velký klikař a šťastlivec, když ti nikdy žádná technika neklekla, nikdy se ti nic nepokazilo a nic jsi neztratil nebo ti nic nebylo ukradeno. Klobouk dolů, smekám přes tebou :o

V nynější době zálohování, kdyby jsi chtěl, tak není problém. Ale fotku máš a číslo ne?
Ale hlavně dotaz nevím jak se jmenuje, nevím kdy jsem tam přibližně byl, kde jsem byl, kolik to stálo, kolik měla let, jakou měla postavu, ... a chceš vědět, kdo to byl a jaké má číslo? Vlastně existovala vůbec?
Nedělej si takovými dotazy srandu a nebudeš mít takovéto reakce. :mrgreen:

A myslíš si, že by ti po tolika letech číslo z mobilu bylo k něčemu? :oo:
acx

Příspěvekod Zajda12 » sob 14. dub 2018, 17:42

Ty jsi asi děd vševěd když víš že po tolika letech by mi bylo číslo z mobilu k ničemu, když jsem žádný konkrétní rok neuvedl. Já jsem měl jednoduchý dotaz, zda ji někdo pozná podle fotky a ty to tady rozebíráš jako maturitní vysvědčení.
Mám za to, že tato rubrika je tu právě z tohoto důvodu - slušně požádám o radu a někdo kdo ji zná a bude chtít, tak poradí. A že je založena na férovosti, solidaritě a ochotě podělit se a poradit. A né, že nějaký debil bude jen rýpat, cituji: Zajímavé, kolik lidí se neustále stupidně vymlouvá na ztracený nebo vymazaný mobil.
Tímto s tebou končím.
Zajda12

Příspěvekod acx » sob 14. dub 2018, 18:57

Zajda12 píše:Ty jsi asi děd vševěd když víš že po tolika letech by mi bylo číslo z mobilu k ničemu, když jsem žádný konkrétní rok neuvedl. Já jsem měl jednoduchý dotaz, zda ji někdo pozná podle fotky a ty to tady rozebíráš jako maturitní vysvědčení.
Mám za to, že tato rubrika je tu právě z tohoto důvodu - slušně požádám o radu a někdo kdo ji zná a bude chtít, tak poradí. A že je založena na férovosti, solidaritě a ochotě podělit se a poradit. A né, že nějaký debil bude jen rýpat, cituji: Zajímavé, kolik lidí se neustále stupidně vymlouvá na ztracený nebo vymazaný mobil.
Tímto s tebou končím.

Jsem sice debil, ale pokud bych měl IQ větší jak 30, tak bych napsal minimálně kdy a kde pracovala, jak se mohla jmenovat, protože z fotky před mnoha lety mám šanci 1:200000 , že si na ni někdo vzpomene, pokud vůbec fotka byla vůbec originál a budu jen svinit dotazy. :mrgreen: Hledal jsi nejdříve podle fotky, udělal jsi všechno, než jsi dal velmi chytrý a vyčerpávající dotaz ? A nechápu, jak inteligent může mít fotku a ne číslo a jméno, minimálně ve jménu obrázku. :mrgreen:

Jen několik čísel slečen přežije víc jak 2 roky, to ví i debil, a když už ji nenašel v inzerci .... . :lol:
A ohledně ztráty mobilu, neměla žádný vliv na tvůj dotaz, protože nevěřím, že kdyby jsi znal číslo, stejně by jsi nevyplodil tohle. Projdi si příspěvky, kolik jedinců vymaže číslo, ztratí mobil, .... , zajímavé, že vždy v určité situaci. :oo:

Když to vezmu, být tebou, duševní stav bych moc nehodnotil .... :lol:
acx

Příspěvekod natanis » pon 23. dub 2018, 11:21

Kluci, nehádejte se tady! Takové příspěvky jsou na hovno. Myslím, že o tu slečnu znám.
natanis

Zpět na Dotazy na dívky