aristokrat píše:Ahoj, zkusil někdo oslovit tuto kočku? Psal jsem si s ní, ale chce poslat fotku obličeje.
To se mi fakt nechce, ale na druhou stranu psaní s ní bylo docela příjemný, ne působila nějak namyšlená, myslím, že zkrátka chce dělat věci pouze s chlapama, co se jí úplně nehnusi...
https://www.amateri.com/user/1808866/laurazbrna
aristokrate, dovoluji si napsat svůj názor na věc.
Vzájemné posílání fotek je na místě, když se jedná o klasickou seznamku, bez nějaké finanční odměny, v tom to chápu.
Pokud ale dívka chce odměnu, dost často nezanedbatelnou, tak by měla ona sama se přiměřeně prezentovat a ne lustrovat svého sponzora.
To, že to zaobalí různými zasvěcenými konverzacemi, to se taky často stává. Bohužel řada z nadšených pánů se nechávají manipulovat.
Tady
laurazbrna , jinak taky
Kačenka z Prahy, argumentuje
laurazbrna na AM píše:Chtěla jsem zde vytvořit galerii a nahrát několik fotek tam, aby to bylo jednodušší, ovšem podmínkou jsou erotické fotky, což se neslučuje s mým přesvědčením
Pravda je spíše taková, že reálná její galerie by nepůsobila příliš eroticky, pokud není někdo vysloveně na XX baculky. Nikde na amaterech se nepíše, že v galerii musejí být erotické fotky. Takže její záměrná nepravda.
Nebyl jsem za ní, a ani by mně to nenapadlo

, nicméně se o ní hodně psalo na Masheru - Praha 4 Chodov Kačenka . Ona sama se do debaty taky připojila a s hodně demagogickými posty. Její obličej byl na více místech, proto jsem si toho všiml.
Mohu spíše jen tlumočit.. debata se točila okolo toho, že Kačenka je mírně řečeno selátko 80kg a zároveň je nekritická, chtěla větší odměnu, už nevím, kolik. Recenze byly většinou negativní, otočka, zklamání ze vzhledu, ale byly tam i kladné recenze, možná od těch, kterým na kilech nezáleží. Bylo tam několik hodně špatných reakcí, ve smyslu, že je zlodějka, že jim po odchodu něco chybělo. Jestli je to pravda, samozřejmě nelze dokázat.