Hledat  

laurazbrna

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

laurazbrna

Příspěvekod aristokrat » čtv 5. črc 2018, 11:03

Ahoj, zkusil někdo oslovit tuto kočku?
Psal jsem si s ní, ale chce poslat fotku obličeje.
To se mi fakt nechce, ale na druhou stranu psaní s ní bylo docela příjemný, ne působila nějak namyšlená, myslím, že zkrátka chce dělat věci pouze s chlapama, co se jí úplně nehnusi...
https://www.amateri.com/user/1808866/laurazbrna
aristokrat

Re: laurazbrna

Příspěvekod vulcan » čtv 5. črc 2018, 16:14

aristokrat píše:Ahoj, zkusil někdo oslovit tuto kočku? Psal jsem si s ní, ale chce poslat fotku obličeje.
To se mi fakt nechce, ale na druhou stranu psaní s ní bylo docela příjemný, ne působila nějak namyšlená, myslím, že zkrátka chce dělat věci pouze s chlapama, co se jí úplně nehnusi...
https://www.amateri.com/user/1808866/laurazbrna

aristokrate, dovoluji si napsat svůj názor na věc.
Vzájemné posílání fotek je na místě, když se jedná o klasickou seznamku, bez nějaké finanční odměny, v tom to chápu.
Pokud ale dívka chce odměnu, dost často nezanedbatelnou, tak by měla ona sama se přiměřeně prezentovat a ne lustrovat svého sponzora.
To, že to zaobalí různými zasvěcenými konverzacemi, to se taky často stává. Bohužel řada z nadšených pánů se nechávají manipulovat.
Tady laurazbrna , jinak taky Kačenka z Prahy, argumentuje
laurazbrna na AM píše:Chtěla jsem zde vytvořit galerii a nahrát několik fotek tam, aby to bylo jednodušší, ovšem podmínkou jsou erotické fotky, což se neslučuje s mým přesvědčením

Pravda je spíše taková, že reálná její galerie by nepůsobila příliš eroticky, pokud není někdo vysloveně na XX baculky. Nikde na amaterech se nepíše, že v galerii musejí být erotické fotky. Takže její záměrná nepravda. :evil:

Nebyl jsem za ní, a ani by mně to nenapadlo :wink: , nicméně se o ní hodně psalo na Masheru - Praha 4 Chodov Kačenka . Ona sama se do debaty taky připojila a s hodně demagogickými posty. Její obličej byl na více místech, proto jsem si toho všiml.
Mohu spíše jen tlumočit.. debata se točila okolo toho, že Kačenka je mírně řečeno selátko 80kg a zároveň je nekritická, chtěla větší odměnu, už nevím, kolik. Recenze byly většinou negativní, otočka, zklamání ze vzhledu, ale byly tam i kladné recenze, možná od těch, kterým na kilech nezáleží. Bylo tam několik hodně špatných reakcí, ve smyslu, že je zlodějka, že jim po odchodu něco chybělo. Jestli je to pravda, samozřejmě nelze dokázat.
vulcan

Příspěvekod ADR » čtv 5. črc 2018, 16:55

80kg = bečka :lol: :twisted:
ADR

Příspěvekod aristokrat » čtv 5. črc 2018, 23:29

Děkuji za popis, odradilo mne to:)
Mne nevadí objemnější holky, pokud jsou trochu pevné.
Ale pokud je to "visací zámek", pak nemám to zapotřebí zkoušet..
Díky za popis /také jsem si všiml že byla v Praze, a pokud je v Brně na chvíli, tak už trvá podle mne tak 2 měsíce..)
aristokrat

Příspěvekod vulcan » pát 6. črc 2018, 0:18

aristokrat píše: Mne nevadí objemnější holky, pokud jsou trochu pevné. Ale pokud je to "visací zámek", pak nemám to zapotřebí zkoušet..
Díky za popis /také jsem si všiml že byla v Praze, a pokud je v Brně na chvíli, tak už trvá podle mne tak 2 měsíce..)

Já ji osobně neviděl, popsal jsem to, co se kolem ní psalo.
Já osobně vůbec nejsem na baculky, a navíc by mně odradil ten způsob jejího projevu.
vulcan

Příspěvekod Dzamal » pát 6. črc 2018, 13:15

Se slečnou jsem se asi před měsícem domlouval. Prostory nemá tak že půjdeme na privát, vše objednané slečně jsem po telefonu potvrdil čas a místo schůzky. Slečna se neobtěžovala ani dojít a telefón nezvedala.
Dzamal

Příspěvekod princecharming » ned 29. črc 2018, 18:32

Laura, nebo taky Kačenka v reálu Lena, v reálu dávno nemá těch 80 kilo, ale spíš 100 :D O pevné či udržované postavě se mluvit nedá. Co se týče koz, tak takový ty hvízdací, jak po 10 dětech.
A pozor, čas od času odmítnutého klienta dost probere na svém instagramu, včetně zveřejnění sms konverzace a často jakoby zapomene zamáznout telefonní číslo. Jinak je to hloupá tupka, která má o sobě očividně nereál představy.

Na instagramu ji aktuálně najdete jako denikprostitutky, dokud jí ho zase nesmažou a nezaloží si 149 prfil :shock: Tam doporučuju hlavně strýmy, kde se nedá ani její ksicht, ani váha upravit.
princecharming

Příspěvekod KarelBezVarlete » úte 31. črc 2018, 15:18

Laura, Lenča, Katka... na Instagramu denikprostitutky... Nemeje se a vůbec není z Brna! Nemá prachy na kvartýr, tak bydlela po AIRBNB, ale už ani na to neměla, tak se nakvartýrovala do bytu k mámě, která je v lochu. Lenča poskytuje sex kdykoliv, do vagíny si strká kuchyňský houbičky nebo vlhčený ubrousky, když má menstruaci. Ruce pryč od ní. Nemá ani 80 kg, jak tu nekdo psal, koukněte na ty její pevný kozičky, jak se popisuje v inzerátu. Je to špínka a jestli s ní budete v konfliktu, vyvěsí vás na na instagramu včetně telefonního čísla. Řadí se mezi luxusní prostitutky, na který každej nemá, ale tři hodiny líže prdele za 2000 celkem. Hezký den
Přílohy
Screenshot_20180727-204420.jpg
Screenshot_2018-07-28-11-39-08-158_com.instagram.android.png
inCollage_20180728_083418798.jpg
Naposledy upravil KarelBezVarlete dne stř 1. srp 2018, 21:28, celkově upraveno 4
KarelBezVarlete

Příspěvekod faust » úte 31. črc 2018, 18:18

Tedy fotky vskutku strašidelné :shock:
faust

Příspěvekod princecharming » stř 1. srp 2018, 18:50

Dzamal píše:Se slečnou jsem se asi před měsícem domlouval. Prostory nemá tak že půjdeme na privát, vše objednané slečně jsem po telefonu potvrdil čas a místo schůzky. Slečna se neobtěžovala ani dojít a telefón nezvedala.

Tak to jsi byl myslím ty, o kterém tvrdila, že tě odmítla a vymyslela si k tomu nějakou těžko uvěřitelnou story, nebo jsi možná ten překupník zbraní, a když k tobě šla, měla tak špatný pocit, že se raději otočila a vrátila se domů. Její fantazie je neomezená :D Včera například barvitě vyprávěla, že navštívila katedrálu Rotterdam

faust píše:Tedy fotky vskutku strašidelné :shock:

Fotky ale zdaleka nevystihují tu směs stupidity, hlouposti a arogance. A jakým způsobem se často o klientech vyjadřuje. Hlavně neví jak pomluvit Brno, Brňáky a hlavně brněnské klienty. Btw instagram si dala soukromej, jelikož vše co tu padlo, jsou jen lži, pomluvy s cílem poškodit její pověst :D

Ale jasně, chápu, pravda poškozuje pověst nejvíc, reálné fotky postavy, kterou ne sexinzerátech nechce zveřejnit, pro ni můžou být likvidační.
princecharming

Příspěvekod KarelBezVarlete » stř 1. srp 2018, 21:35

Promiň, ale ona je pyšná na to, že dolňáci i horňáci se u ní vyřádí, protože ona má obojí. A když zaplatíš hodně, přijede i Ferrari, s řidičákem, který nikdy neměla, ale který jí sebrali za rychlost 250 km/h.
KarelBezVarlete

Příspěvekod princecharming » čtv 2. srp 2018, 17:26

Laura dodala na amatérech fotogalerii, všechny fotky postavy jsou tak 2-3 roky starší, ta dole v květovaných šatech, tak 4. Jenom v Brně přibrala tak 20, ale kdoví, bojí se stoupnout na váhu.

Takovýto expectation vs. reality, kde očekáváš v rámci možností hezkou buchtu a dorazí zpocený prasátko.
Přílohy
laura.jpg
princecharming

Příspěvekod mliekar » pát 3. srp 2018, 0:10

se holky pomlouváte mezi sebou jo ? :) by mě zajímalo kdo to :) u svlečny jsme nebyl, početl jsem si tehda její ig, když ještě nebyl soukromý a stačilo, btw na všech fotkách má stejný telefon :)
mliekar

Příspěvekod princecharming » pát 3. srp 2018, 13:19

Definice pomluvy spočívá v šíření lží a výmyslů za cílem poškodit něčí pověst, ne když to dotyčná o sobě sama vykládá na instagramu a blogu, kde mj. popisuje barvité příběhy s klienty :D

Bohužel jsem měl tu čest osobně, znám ji ze školy, ale ke šlapce bych k ní nešel, nepotřebuji, aby se celý net věděl, že si zajdu za šlapkama až zveřejní komunikaci přes sms a nezamázne číslo.
princecharming

Příspěvekod mliekar » pát 3. srp 2018, 19:54

a proč jste si kvůli ní vytvářeli profily tady, když vás vlastně nezajímá ?
mliekar

Další

Zpět na Dotazy na dívky