Byl jsem docela nedávno. Předně, na amatérech zřejmě vystupuje pod dvěma nicky
zrzkazuzka a
barbora72. Podobný věk, míry a styl inzerce. Ale tvrdí, že tam má kamarádku do trojky, tak nevím na 100%
Já se každopádně objednával na čísle 704224236. Sídlí na Minské. Otevřela starší menší štíhlá ženská, ne-zrzka, spíš hodně špinavá blond, věk kolem 50. Obličej průměr, žádný úsměv a téměř žádný oční kontakt. Byt klasika stará zástavba, vysoké stropy, parkety, vybavení pokoje takové sparťanské, žádný velký luxus.
První znepokojení bylo hned po vstupu dovnitř. Za prosklenými dveřmi (zřejmě kuchyně) docela živo, slyším nějaké hlasy a řinčení nádobí. Prý tam má děti a prý sama na privátě být nechce, po nějakých špatných zkušenostech. Dost často tam odbíhala a využívala času, když se mi nemusela věnovat. Také tvrdila, že jde rovnou z práce a teprve před chvílí přišla.
Po přivítání jsme si tedy řekli co a jak, odešel jsem do sprchy a ona do kuchyně. Po chvíli se nejednou rozrazí dveře, vešla do koupelny, stoupla si do vany (v košilce), já seděl na dně, vzala mi sprchu z ruky a začala se umývat v rozkroku. Druhé znepokojení, tohle jsem ještě nezažil, ty vole co to je?

Tak jsme malý děti nebo co? Normálně si vedle mě stoupla a začala si drhnout píču

Mohla chvíli počkat...

Zbytek samozřejmě nic a bylo to potom i cítit, při aktu, když jsem se přiblížil k jejímu tělu, takový ten odér někoho po 8 hodinách v práci. Takže žádná navoněná ženská s umytými vlasy, odbytá hygiena... Ale frnda čistá, to se musí nechat!

Po sprše jsem opět čekal, než vyjde z kuchyně, ale tentokrát už několik minut!
Když se potom šlo na věc, byla taková divočejší. Také mě tahala divně za koule, jak tu někdo už zmínil a byla taková zbrklejší, jakoby nadržená, až jsem ji musel trochu mírnit, ale moc to nepomáhalo. Jela si pořád svoje. Zdálo se mi, že to chtěla celé odkouřit, tak jsem jí pak vyzval ke změně, ale nedostavil se orgasmus nic... Jen taková jalová šoustačka, bez nějakého extra vzrušení. Mě prostě nesedla, hlavně tím přístupem a tou atmosférou na privátě. Kdyby to nebylo ve stylu zaneprázdněná teta, co si na chvíli odskočí od plotny a byla trochu přitažlivější, mohlo to být lepší. Takhle spíš návštěva, na kterou chci zapomenout.