3Gf píše:Byl někdo?
http://www.naprivat.cz/eroticky-privat-zuzka-brno-890Ahoj, jmenuji se Zuzka, je mi 23 let a jsem v Brně nová. Jsem vysoká, štíhlá brunetka a zvu Vás do mého soukromí v Králově poli kde jsem vždy od pondělí do pátku. Nabízím společnou spršku, klasiku, masáž. Budu se na Vás těšit Zuzka.
Nová v Brně ani náhodou
V Diamondu byla opakovaně, rozpor mezi vzhledem poměrně pěkné ženy a dost špatným projevem (skoro antiGFE) byl opakovaně a v různých dalších městech (Zlín, Ostrava, Olomouc) popisován, tu v Brně hlavně jarjaroslavem.
viewtopic.php?f=2&t=4566&hilit=%2Azuzka%2A&start=15#p57410Já jsem za ní byl ve Zlíně, na Kvítkové. Vysoká bruneta, dlouhé vlasy, prsa po dítěti, věk trochu víc. Má asi už svoji povahu takovou, že působí jako no-emotion. Asi nejlepší varianta, pokud se Vám takový typ líbí, zkrátka ji ošukat a nesledovat nic kolem. Nebrat víc než půlhodinu, tehdy trochu zavzdychala, podržela a hotovo. I když je nyní dost nouze, tak opáčko ne.
V Olomouci byla u sprosté Kristýny v Harému, myslím že tam občas je i nyní, střídá to.