|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
3Gf píše:K cemu je dobry kontakt na tapku, ktera uz nepracuje?
315 píše:3Gf píše:K cemu je dobry kontakt na tapku, ktera uz nepracuje?
Já jednu šukal ještě přes rok co už neizerovala, podarilo se mi ji zpracovat
315 píše:Úspěšnost bohužel není vysoká, ty ktere se mi podaříli se ke smůle vdaly.
315 píše:No chtělo by to nějaký portál, kde by si každý vzal co chtěl, protože mě chodilo až moc SZ. Ale není možné dnes dávat tyhle věci (profláklé kontakty na býv. šlapky) na veřejno.
acx píše:315 píše:No chtělo by to nějaký portál, kde by si každý vzal co chtěl, protože mě chodilo až moc SZ. Ale není možné dnes dávat tyhle věci (profláklé kontakty na býv. šlapky) na veřejno.
Sice nechápu, protože nic nemáš a ani konkrétně nevíš, co by jsi vlastně chtěl.![]()
Ale pokud tě takový portál, já nevím k čemu, chybí, udělej ho. Problém je pochopitelně v tom, že každý by "vzal", ale nikdo "nedal".
315 píše:acx píše:315 píše:No chtělo by to nějaký portál, kde by si každý vzal co chtěl, protože mě chodilo až moc SZ. Ale není možné dnes dávat tyhle věci (profláklé kontakty na býv. šlapky) na veřejno.
Sice nechápu, protože nic nemáš a ani konkrétně nevíš, co by jsi vlastně chtěl.![]()
Ale pokud tě takový portál, já nevím k čemu, chybí, udělej ho. Problém je pochopitelně v tom, že každý by "vzal", ale nikdo "nedal".
ses spletl, někteří dostali co chteli a to dost konkrétně(TY NE), jak s tím naloží je na nich. Ale v čem máš pravdu je, zě já nic nezískal.
acx píše:Já nic nechtěl a nechci
315 píše:acx píše:Já nic nechtěl a nechci
potom nechápu o čem mluvíš
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků