od bushmills » ned 2. kvě 2021, 19:31
Z konkurenčního webu:
hurlof píše: ↑
úterý 09. bře 2021, 14:46
Lucka, Uherský Ostroh. 22 let. V inzerátu píše, že budeš její otrok, ale zároveň, že to střídá.
Domluva přes SMS. V pořádku. Domluvili jsme se a schůzku dodržely obě strany.
Dům s nápisem autoservis. V něčem takovém jsem ještě nebyl. Hned u baráku cekarna na autobus. Jdete přes dvůr dovnitř. Shrnul bych to na dům, který obývají ženské a tak je to znát, neudrzovane. Večer to vypadá divně. Nesvitilo jim tam nikde světlo. Svítilo se mobilem. Uvnitř běžný pokoj, postel. Měl jsem ucpaný nos, takže jsem nic necítil. Sprcha čistá. Až tam jsem ucítil sprchový gel. Běžný levný výběr. Společná sprcha na závěr byla také fajn.
Holka naprosto skvělý přístup. Příjemná. V posteli super. Říkala, že má snížený práh bolesti, takže placani, tahání... VŠE OK. Má BDSM v krvi, je to znát během prvních minut a je to bomba. Má hodně života a elánu do sexu. Udavany věk kolem 22 souhlasí. Takhle jsem se uz hodně dlouho nepobavil. Snad od doby, kdy mi bylo 25. A na privátu 100% nikdy predtim. Opravdu jako večer u kamarádky s výhodami nebo přítelkyně. Žádné hlídání času se nekonalo. Holka má krásný obličej. O sobě to ví, a proto si může dovolit inzerovat s fotkou obličeje. Kontaktní čočky byly také zajímavé. Snažila se a tak jsme si užili příjemný večer oba.