Nenechme ze sebe dělat blbce a za ťapinama za tyto prachy nechoďme.
Uvidíte, že se velmi brzo vzpamatují. Ostatně jako už více z nich.
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Rafael píše:Naprosto souhlasím se soliterem, nepodporujme priváty typu 1000půl/ 1500 hodina..
rencar píše:Jo tohle jsem zacal uz praktikovat ... kdyz clovek zjisti co se da sehnat v jinych mestech za 1000/hod tak ta brnenska predrazena ubohost opravdu nastve....
Dlavso píše:Souhlas!!!Hlavně mi jde o ten čas...na prachy seru,kdo na to namá ať sedí doma se starou,a hlavně sem nepíše píčoviny o bojkotu....
pavel.k píše:musím se připojit do diskuse.Bohužel se nemůžu připojit k bojkotu ceny,protože se mi líbí mladé a hezké slečny a ty to tak mají všechny,takže to bych musel sedět doma. A myslím si,že stokoruna slevy nic neřeší,já už jsem si zvykl chodím takhle už 15let po Brně a je to pořád za 1000Kč a jezdit někde do Olomouce a okolo to mně přijde úplně ujetý,když spočítám čas a cestu,tak jsem na tom ještě hůř....
pavel.k píše: ... já už jsem si zvykl chodím takhle už 15let po Brně a je to pořád za 1000Kč a jezdit někd....
Dlavso píše: tady píše že se připojuje k bojkotu,a že ceny 1500/1000 bude ignorovat,a po pár dnech se pta na holku s těmato cenama, že by se přemohl...
Uživatelé procházející toto fórum: Dobermann, ganja.rabitt a 6 návštevníků