Tak jsem do toho sel. Kontakt na Hledamsponzora. Dopoledne ve Wellness, pronajem 2000, 4000 pro ni, jeste nejaky sampicko a blbiny okolo. Celkem 7000 za dopoledne s krasnou, mladou, ochotnou. Mel jsem 2 L podminky, libani a lizani. Splneno. GFE maximalka, pritulna. Kour bez, vse ostatni s. Anal ne, ale to me zas tak neva. Nakonec jsem se za ty 3 hodiny vycakal 6x, to posledni uz byla hodne kapicka. Vyzdimanej jak citron, vysusenej ze sauny. Az po sem to zni jako pohadka ... a ted ty negativa.
Uz na konci me zacala masirovat, kdy jako znovu a ze me vlastne dala napoprve slevu 1000 ... u toho me hladila, ze bych ji slibil i barak. Tak jsem slibil.
Celou dobu velmi detailni otazky, rodina, manzelka, prace ... v tomto se mi vzdy objevi vystrazne svetylko. Tak jsem ze sebe udelal uplne nekoho jinyho.
Muj telefon jsem za celou dobu nepustil, presto behem doby 4 pokusy o prihlaseni. To me dostalo ... nastesti jsem zkuseny v tomto ohledu a mam nornicky pristroj s nornickym cislem plny nornickejch prasaren, ale o me ani slovo a byly to skutecne jen pokusy. Jsem v tomo ohledu paranoidni a mam na to appku.
No, je to uz 14 dni, v prvnim tydnu 3x mi volala bez ohlaseni - nastesti opet nornickej telefon, nezvoni, nesviti, neblika, nevrni. Nekolik zprav. Kdy se zase uvidime a jak jsem byl sladkej a pod. No ... chlapi, co ted? Tak jsem napsal, ze na podruhe takovou financni palbu nedam a ... je klid

Nutno jeste dodat, ze zadne informace nic se nestalo. Asi nic nenasla. A ani v tech zpravach nebylo nic naznaceno, nebo nejak zautoceno ... vse jen na bazi lakani.
Zaver ... jo, mam zazitek, ale pisi to hlavne ted, ze jsem byl u jedne sve stalice za 1400 na pul hodky, a jsem tak nejak spokojenejsi

PS: Jmeno stalice nereknu