Hledat  

Jedno číslo a dost!

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Jedno číslo a dost!

Příspěvekod denis » pát 27. črc 2007, 17:44

Zajímalo by me jak casto se setkavate s pristupem "jedno vyvrcholeni a dost" a dalsi uz Vam neni umozneno... driv jsem chodil na privat na celou hodinu a vse ok, ale tedkom chodim spis na 1/2 hodiny a setkavam se s timto pristupem, kdy dojde k vyvrcholeni ale pak je mi nabidnut uz maximalne oral nebo masaz... coz jsou veci prijemne ale za 1/2 hodiny 2 cisla zvaladnu takze me vadi ze odchazim neuspokojen. (např. dnes jsem byl u Janičky na Štefánikově 15 na 1/2 h. a po prvnim cisle mi rekla ze dal ne ze ceka Svoje veci a ze ji boli brisko a nechce aby se ji to pri tom spustilo atd... pritom bylo rano a rikala ze ma program nabyty, sex byl fajn ale tohle me trocha stve... Jak to resite vy? presvedcujete nebo chodite na delsi dobu...?
denis

Re: Jedno číslo a dost!

Příspěvekod david2 » pát 27. črc 2007, 18:11

denis píše:Zajímalo by me jak casto se setkavate s pristupem "jedno vyvrcholeni a dost" a dalsi uz Vam neni umozneno... driv jsem chodil na privat na celou hodinu a vse ok, ale tedkom chodim spis na 1/2 hodiny a setkavam se s timto pristupem, kdy dojde k vyvrcholeni ale pak je mi nabidnut uz maximalne oral nebo masaz... coz jsou veci prijemne ale za 1/2 hodiny 2 cisla zvaladnu takze me vadi ze odchazim neuspokojen. (např. dnes jsem byl u Janičky na Štefánikově 15 na 1/2 h. a po prvnim cisle mi rekla ze dal ne ze ceka Svoje veci a ze ji boli brisko a nechce aby se ji to pri tom spustilo atd... pritom bylo rano a rikala ze ma program nabyty, sex byl fajn ale tohle me trocha stve... Jak to resite vy? presvedcujete nebo chodite na delsi dobu...?
Počet tvých vyvrcholení si máš domluvit předem a bez okolků odejít, když se nedomluvíš, jak ty chceš. TY platíš a platíš si ČAS sexuálních služeb a ne jen dobu do svého výstřiku!!! Mnoho brněnských kurviček, je pěkně vychcaných a moc rády, to berou tak, aby nás co nejvíc podvedly. I tak si vesele podnikají dál, protože je mezi námi plno blbců, kterým to nevadí, dále za nimi chodí, a tak je udržují při "životě".
david2

Příspěvekod denis » sob 28. črc 2007, 18:14

to mas pravdu.. Nicmene kdyz jsem k ni prisel tak jsem se na to zeptal a rekla mi ze pocet vyvrcholeni omezen neni, zel bohu nerekla ze podruhe to bude uz jen oralne... no priste uz budu konkretnejsi az zas nekam pujdu...
denis

Úroveň privátů

Příspěvekod Vladan » ned 13. led 2008, 14:19

To, že holka po prvním čísle nechce pokračovat je její věc a ne věc majitele privátu. Osobně se raději zeptám dopředu a pokud řekne, že jen jedno číslo, tak se obvykle otočím a odejdu. Holky jsou čím dál víc vychcanější a pokud jim to budeme tolerovat, tak bude hůř. Taky se na hodně privátech počítá čas od tvého příchodu a ne od příchodu holky ze sprchy a to ti pak ještě řeknou abys už vypad, že počítají i čas sprchy po akci - to se mi stalo u Mársi tel 731 086 025. Hodně holek se chová tak, jako by neměly zájem na mé další návštěvě, což se jim daří. Když mají holky vyšší ceny a ještě přijatelné chování, tak tam pochopitelně nechodím tak často a dám přednost levnějším privátům s obdobnými službami. Problém je i v tom, že když chtějí holky vydělávat samy na sebe, tak jim to místní mafie hodně znepříjemní , takže se holky musí buď podvolit a jít vydělávat pasákům nebo vytrvají a pak mají nepříjemnosti se sousedy a policií.
Vladan

Re: Úroveň privátů

Příspěvekod vulcan » pon 7. dub 2008, 1:12

Vladan píše: Holky jsou čím dál víc vychcanější a pokud jim to budeme tolerovat, tak bude hůř. Taky se na hodně privátech počítá čas od tvého příchodu a ne od příchodu holky ze sprchy a to ti pak ještě řeknou abys už vypad, že počítají i čas sprchy po akci

Hodně holek se chová tak, jako by neměly zájem na mé další návštěvě, což se jim daří. Když mají holky vyšší ceny a ještě přijatelné chování, tak tam pochopitelně nechodím tak často a dám přednost levnějším privátům s obdobnými službami. Problém je i v tom, že když chtějí holky vydělávat samy na sebe, tak jim to místní mafie hodně znepříjemní , takže se holky musí buď podvolit a jít vydělávat pasákům nebo vytrvají a pak mají nepříjemnosti se sousedy a policií.

Je fakt, že holka při sjednávání má trochu hormonální výhodu ( nehučí ji v klacku), ale my norníci bychom měli zachovat klid , my to platíme, my můžeme udělat otočku.
Slyšel jsem, že někde počítali čas už od zaparkování před domem..
Musíme preferovat ty slušnější holky a zde je na to toto forum..,
za těmi vychcanějšími zkrátka nechodit.. ja vím, že se to snadno řekne.
vulcan

Příspěvekod zdenda008 » ned 21. pro 2008, 14:04

denis píše:Zajímalo by me jak casto se setkavate s pristupem "jedno vyvrcholeni a dost" a dalsi uz Vam neni umozneno... driv jsem chodil na privat na celou hodinu a vse ok, ale tedkom chodim spis na 1/2 hodiny a setkavam se s timto pristupem, kdy dojde k vyvrcholeni ale pak je mi nabidnut uz maximalne oral nebo masaz... coz jsou veci prijemne ale za 1/2 hodiny 2 cisla zvaladnu takze me vadi ze odchazim neuspokojen. (např. dnes jsem byl u Janičky na Štefánikově 15 na 1/2 h. a po prvnim cisle mi rekla ze dal ne ze ceka Svoje veci a ze ji boli brisko a nechce aby se ji to pri tom spustilo atd... pritom bylo rano a rikala ze ma program nabyty, sex byl fajn ale tohle me trocha stve... Jak to resite vy? presvedcujete nebo chodite na delsi dobu...?
Zkus to na durdakove byl sem velice spokojen dam to cislo 739831216 :lol:
zdenda008

Re: Úroveň privátů

Příspěvekod edsik » pon 5. led 2009, 11:01

vulcan píše:
Vladan píše: Holky jsou čím dál víc vychcanější a pokud jim to budeme tolerovat, tak bude hůř. Taky se na hodně privátech počítá čas od tvého příchodu a ne od příchodu holky ze sprchy a to ti pak ještě řeknou abys už vypad, že počítají i čas sprchy po akci

Hodně holek se chová tak, jako by neměly zájem na mé další návštěvě, což se jim daří. Když mají holky vyšší ceny a ještě přijatelné chování, tak tam pochopitelně nechodím tak často a dám přednost levnějším privátům s obdobnými službami. Problém je i v tom, že když chtějí holky vydělávat samy na sebe, tak jim to místní mafie hodně znepříjemní , takže se holky musí buď podvolit a jít vydělávat pasákům nebo vytrvají a pak mají nepříjemnosti se sousedy a policií.

Je fakt, že holka při sjednávání má trochu hormonální výhodu ( nehučí ji v klacku), ale my norníci bychom měli zachovat klid , my to platíme, my můžeme udělat otočku.
Slyšel jsem, že někde počítali čas už od zaparkování před domem..
Musíme preferovat ty slušnější holky a zde je na to toto forum..,
za těmi vychcanějšími zkrátka nechodit.. ja vím, že se to snadno řekne.

ony sice maj hormonál.výhodu, ale my máme zade tu yntelektuální :)
edsik

Příspěvekod drulda » pát 10. dub 2009, 13:27

to já se spíše setkal s tím, že jsem po shlédnutí fotky došel na privát a tam mě čekal šok.když jsem řekl, že tak to tedy ne, tak jsem měl pocit, že jsem udělal průser nad průsery..
drulda

Re:

Příspěvekod montecinto » pon 22. čer 2009, 20:48

drulda píše: .. po shlédnutí fotky došel na privát a tam mě čekal šok. když jsem řekl, že tak to tedy ne, tak jsem měl pocit, že jsem udělal průser nad průsery..

To jsi ale udělal chybu ! Měl jsi říci : ve skutečnosti jsi mnohem krásnější než na té fotce !! :idea: To opravdu nemohu přijmout :D
montecinto

Příspěvekod lliibboorr111 » čtv 17. pro 2009, 14:07

osobne muzu rict, ze sem se zatim s tim nesetkal, ze by me holka poslala ihned pryc. a kolikrat se mi stalo, ze sme este dlho kecali a bylo to fajn. Za holkou co nehlida cas a da se s nou domluvit se rad vratim, ale kdyby me poslala hned pryc tak bych si udelal asi svuj obrazek a priste uz bych neprisel.
lliibboorr111

Zpět na Diskuse na téma