|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Počet tvých vyvrcholení si máš domluvit předem a bez okolků odejít, když se nedomluvíš, jak ty chceš. TY platíš a platíš si ČAS sexuálních služeb a ne jen dobu do svého výstřiku!!! Mnoho brněnských kurviček, je pěkně vychcaných a moc rády, to berou tak, aby nás co nejvíc podvedly. I tak si vesele podnikají dál, protože je mezi námi plno blbců, kterým to nevadí, dále za nimi chodí, a tak je udržují při "životě".denis píše:Zajímalo by me jak casto se setkavate s pristupem "jedno vyvrcholeni a dost" a dalsi uz Vam neni umozneno... driv jsem chodil na privat na celou hodinu a vse ok, ale tedkom chodim spis na 1/2 hodiny a setkavam se s timto pristupem, kdy dojde k vyvrcholeni ale pak je mi nabidnut uz maximalne oral nebo masaz... coz jsou veci prijemne ale za 1/2 hodiny 2 cisla zvaladnu takze me vadi ze odchazim neuspokojen. (např. dnes jsem byl u Janičky na Štefánikově 15 na 1/2 h. a po prvnim cisle mi rekla ze dal ne ze ceka Svoje veci a ze ji boli brisko a nechce aby se ji to pri tom spustilo atd... pritom bylo rano a rikala ze ma program nabyty, sex byl fajn ale tohle me trocha stve... Jak to resite vy? presvedcujete nebo chodite na delsi dobu...?
Vladan píše: Holky jsou čím dál víc vychcanější a pokud jim to budeme tolerovat, tak bude hůř. Taky se na hodně privátech počítá čas od tvého příchodu a ne od příchodu holky ze sprchy a to ti pak ještě řeknou abys už vypad, že počítají i čas sprchy po akci
Hodně holek se chová tak, jako by neměly zájem na mé další návštěvě, což se jim daří. Když mají holky vyšší ceny a ještě přijatelné chování, tak tam pochopitelně nechodím tak často a dám přednost levnějším privátům s obdobnými službami. Problém je i v tom, že když chtějí holky vydělávat samy na sebe, tak jim to místní mafie hodně znepříjemní , takže se holky musí buď podvolit a jít vydělávat pasákům nebo vytrvají a pak mají nepříjemnosti se sousedy a policií.
Zkus to na durdakove byl sem velice spokojen dam to cislo 739831216denis píše:Zajímalo by me jak casto se setkavate s pristupem "jedno vyvrcholeni a dost" a dalsi uz Vam neni umozneno... driv jsem chodil na privat na celou hodinu a vse ok, ale tedkom chodim spis na 1/2 hodiny a setkavam se s timto pristupem, kdy dojde k vyvrcholeni ale pak je mi nabidnut uz maximalne oral nebo masaz... coz jsou veci prijemne ale za 1/2 hodiny 2 cisla zvaladnu takze me vadi ze odchazim neuspokojen. (např. dnes jsem byl u Janičky na Štefánikově 15 na 1/2 h. a po prvnim cisle mi rekla ze dal ne ze ceka Svoje veci a ze ji boli brisko a nechce aby se ji to pri tom spustilo atd... pritom bylo rano a rikala ze ma program nabyty, sex byl fajn ale tohle me trocha stve... Jak to resite vy? presvedcujete nebo chodite na delsi dobu...?
vulcan píše:Vladan píše: Holky jsou čím dál víc vychcanější a pokud jim to budeme tolerovat, tak bude hůř. Taky se na hodně privátech počítá čas od tvého příchodu a ne od příchodu holky ze sprchy a to ti pak ještě řeknou abys už vypad, že počítají i čas sprchy po akci
Hodně holek se chová tak, jako by neměly zájem na mé další návštěvě, což se jim daří. Když mají holky vyšší ceny a ještě přijatelné chování, tak tam pochopitelně nechodím tak často a dám přednost levnějším privátům s obdobnými službami. Problém je i v tom, že když chtějí holky vydělávat samy na sebe, tak jim to místní mafie hodně znepříjemní , takže se holky musí buď podvolit a jít vydělávat pasákům nebo vytrvají a pak mají nepříjemnosti se sousedy a policií.
Je fakt, že holka při sjednávání má trochu hormonální výhodu ( nehučí ji v klacku), ale my norníci bychom měli zachovat klid , my to platíme, my můžeme udělat otočku.
Slyšel jsem, že někde počítali čas už od zaparkování před domem..
Musíme preferovat ty slušnější holky a zde je na to toto forum..,
za těmi vychcanějšími zkrátka nechodit.. ja vím, že se to snadno řekne.
drulda píše: .. po shlédnutí fotky došel na privát a tam mě čekal šok. když jsem řekl, že tak to tedy ne, tak jsem měl pocit, že jsem udělal průser nad průsery..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků