od petmah » úte 19. srp 2025, 12:21
Možná jste si všimli, že za poslední 3 roky zmizelo mnoho žen "amatérek" z amatérů. Bylo mi to divné, tak jsem pátral, kontaktoval jsem několik žen a párů, které takto zmizely... jde o to, že provozovatelé amatérů vyžadují po ženách a párech, i když je to třeba čistě příležitostná amatérka, která si chce jen užít a trochu přivydělat, tak po nich vyžadují fotku občanského průkazu. To dají jen profi holky, které tam jediné už zůstaly. Tím provozovatelé zabili původní účel tohoto webu. Viděl jsem na vlastní oči případ, kdy měla jedna amatérka předplacené VIP a oni jí komplet zablokovali účet, bez udání relevantního důvodu, prý že na to mají právo. Vytvořil jsem požadavek a řešil s prý Compliance manažerem... ten mi vysvětlil, že v podmínkách je uvedeno, že na to mají právo a že to takto budou dělat. Taky jste určitě, kdo jste tam byli 15 let jako já, zažili schůzky s úplnýma amatérkama, vdanýma paničkama, mladýma holkama prvničkama, s páry, které měly děti a potřebovaly večer vzrušení... Jednou mi přijela kost v BMW SUV na parkoviště, přesedla ke mě, zajeli jsme k lesu, že prý manžel se sekretářkou, tak ona si chce taky užít... Pánové, tak to už je všechno pryč. RIP amateri.cz