|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Dando.Dany píše:Zdravím lidiMoc vás prosím o radu
Mám holku se kterou jsem 2 týdny
Miluju ji a ona mně taky
Oběma nám je 16 let a už se schyluje k našemu prvnímu sexu,ale je problém v jedné věci
Mám menší a tenší penis než je zdrávo,a moje holka se mně už ptala na rozměry apod.....Styděl jsem se,proto jsem jednoduše řekl že nevím
Bude to naše poprvé,proto bych chtěl aby na to nezapomněla
Ale taky na to nemusí vzpomínat ve špatném že? Už jsem zkoušel stránky na internetu kde píšou "Zdarma zvětšení penisu až o XX cm",ale většinou jsou to podvody,kdy musíte koupit pilulky,krémy....Nemáte nějaký tip na opravdu bezplatné nebo LEVNÉ zvětšení bez chirurgického zákroku? Moc vás prosím o nějakou užitečnou radu
Blbé dotazy si nechte
Předem děkuju
*
ZZTop píše:strč ho do úlu se včelama
Dando.Dany píše:Zdravím lidiMoc vás prosím o radu
Mám holku se kterou jsem 2 týdny
Miluju ji a ona mně taky
Oběma nám je 16 let a už se schyluje k našemu prvnímu sexu,ale je problém v jedné věci
Mám menší a tenší penis než je zdrávo,a moje holka se mně už ptala na rozměry apod.....Styděl jsem se,proto jsem jednoduše řekl že nevím
Bude to naše poprvé,proto bych chtěl aby na to nezapomněla
Ale taky na to nemusí vzpomínat ve špatném že? Už jsem zkoušel stránky na internetu kde píšou "Zdarma zvětšení penisu až o XX cm",ale většinou jsou to podvody,kdy musíte koupit pilulky,krémy....Nemáte nějaký tip na opravdu bezplatné nebo LEVNÉ zvětšení bez chirurgického zákroku? Moc vás prosím o nějakou užitečnou radu
Blbé dotazy si nechte
Předem děkuju
*
alienn35 píše:No, jak by dopadl. Strčil ho do ulu a protože se nic nedělo tak zabouchal. Slyšel nějakej bzukot a tam dole to začalo hodně bolet. Pro krásu se musí trpět, říkal si a nechal ho tam ještě chvíli. Podle hesla čím déle tím to bude větší, no a pak už ho nemohl vytáhnout a tak tam stojí dodnes.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků