Hledat  

MILOSTNÝ PROBLÉM PUBERTÁKŮ!!!!

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

MILOSTNÝ PROBLÉM PUBERTÁKŮ!!!!

Příspěvekod Dando.Dany » sob 19. lis 2011, 16:24

Zdravím lidi :) Moc vás prosím o radu :( Mám holku se kterou jsem 2 týdny :) Miluju ji a ona mně taky ;) Oběma nám je 16 let a už se schyluje k našemu prvnímu sexu,ale je problém v jedné věci ;) Mám menší a tenší penis než je zdrávo,a moje holka se mně už ptala na rozměry apod.....Styděl jsem se,proto jsem jednoduše řekl že nevím :( Bude to naše poprvé,proto bych chtěl aby na to nezapomněla :) Ale taky na to nemusí vzpomínat ve špatném že? Už jsem zkoušel stránky na internetu kde píšou "Zdarma zvětšení penisu až o XX cm",ale většinou jsou to podvody,kdy musíte koupit pilulky,krémy....Nemáte nějaký tip na opravdu bezplatné nebo LEVNÉ zvětšení bez chirurgického zákroku? Moc vás prosím o nějakou užitečnou radu :( Blbé dotazy si nechte ;) Předem děkuju :)*
Dando.Dany

Re: MILOSTNÝ PROBLÉM PUBERTÁKŮ!!!!

Příspěvekod ZZTop » sob 19. lis 2011, 17:43

strč ho do úlu se včelama
ZZTop

Příspěvekod gogo123 » sob 19. lis 2011, 18:43

Dando.Dany píše:Zdravím lidi :) Moc vás prosím o radu :( Mám holku se kterou jsem 2 týdny :) Miluju ji a ona mně taky ;) Oběma nám je 16 let a už se schyluje k našemu prvnímu sexu,ale je problém v jedné věci ;) Mám menší a tenší penis než je zdrávo,a moje holka se mně už ptala na rozměry apod.....Styděl jsem se,proto jsem jednoduše řekl že nevím :( Bude to naše poprvé,proto bych chtěl aby na to nezapomněla :) Ale taky na to nemusí vzpomínat ve špatném že? Už jsem zkoušel stránky na internetu kde píšou "Zdarma zvětšení penisu až o XX cm",ale většinou jsou to podvody,kdy musíte koupit pilulky,krémy....Nemáte nějaký tip na opravdu bezplatné nebo LEVNÉ zvětšení bez chirurgického zákroku? Moc vás prosím o nějakou užitečnou radu :( Blbé dotazy si nechte ;) Předem děkuju :)*

Heleď dando.dany, jestli je to pro ni poprvé tak i ten nejmenší ji bude připadat velký, hlavu si z toho nedělej a užij si to. A věř mi, že si to bude pamatovat do smrti. :lol: :lol:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod sumiiik » sob 19. lis 2011, 21:09

ZZTop píše:strč ho do úlu se včelama

A zabouchej na ten úl... :mrgreen:
sumiiik

Příspěvekod 18 Jahre Alt » čtv 15. pro 2011, 18:47

Dando.Dany píše:Zdravím lidi :) Moc vás prosím o radu :( Mám holku se kterou jsem 2 týdny :) Miluju ji a ona mně taky ;) Oběma nám je 16 let a už se schyluje k našemu prvnímu sexu,ale je problém v jedné věci ;) Mám menší a tenší penis než je zdrávo,a moje holka se mně už ptala na rozměry apod.....Styděl jsem se,proto jsem jednoduše řekl že nevím :( Bude to naše poprvé,proto bych chtěl aby na to nezapomněla :) Ale taky na to nemusí vzpomínat ve špatném že? Už jsem zkoušel stránky na internetu kde píšou "Zdarma zvětšení penisu až o XX cm",ale většinou jsou to podvody,kdy musíte koupit pilulky,krémy....Nemáte nějaký tip na opravdu bezplatné nebo LEVNÉ zvětšení bez chirurgického zákroku? Moc vás prosím o nějakou užitečnou radu :( Blbé dotazy si nechte ;) Předem děkuju :)*

No a jak si dopadl???
18 Jahre Alt

Příspěvekod alienn35 » čtv 29. pro 2011, 22:37

No, jak by dopadl. Strčil ho do ulu a protože se nic nedělo tak zabouchal. Slyšel nějakej bzukot a tam dole to začalo hodně bolet. Pro krásu se musí trpět, říkal si a nechal ho tam ještě chvíli. Podle hesla čím déle tím to bude větší, no a pak už ho nemohl vytáhnout a tak tam stojí dodnes. :D
alienn35

Příspěvekod Velkaokurka » pát 3. úno 2012, 15:51

alienn35 píše:No, jak by dopadl. Strčil ho do ulu a protože se nic nedělo tak zabouchal. Slyšel nějakej bzukot a tam dole to začalo hodně bolet. Pro krásu se musí trpět, říkal si a nechal ho tam ještě chvíli. Podle hesla čím déle tím to bude větší, no a pak už ho nemohl vytáhnout a tak tam stojí dodnes. :D

Nebo snad je typek na bolest (sado maso) a ten ul se mu moc vyhovovalo a tak do dneska se k nemu stale vrati. (a ja jsem vzdicky byl zvedavy, proc pastovana med ma takovou kremovou barvu...) :lol: --:o
Velkaokurka

Příspěvekod Kugos » stř 8. úno 2012, 12:07

No jo, ale tak ho zneuctily, byl opíchán. :shock: Dando, ser na velikost, to nehraje roli (teda pokud to není jen knoflík na chcaní). Hlavně jí nic neplať, nic neplať, ať si zvyká :D
Kugos

Příspěvekod nokid » čtv 9. úno 2012, 15:01

Jsem-m-m m-m-malej ale ši-ši-kovnej!
Čertík Bertík
A toto budiž i Tvým heslem - sexu zdar! o:-o
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Zpět na Diskuse na téma