Hledat  

Prosba o radu / doporučení

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Prosba o radu / doporučení

Příspěvekod kikiner » čtv 3. kvě 2012, 16:03

mmattsura píše:Ahoj. Už je to tu asi ohrané téma, ale také se přidávám. Je mi už skoro 23, ale stále nic. Proto bych to chtěl zkusit touto cestou. Chtěl bych vás poprosit o nějaký tip na nějakou vhodnou "učitelku". Pokud by to bylo možné, tak někoho v mém věku, a aby to bylo co nejvíce v soukromí. Tímto se okruh asi hodně zúžil, ale nenajde se tu nějaká taková? Předem moc díky za radu.

Před pár měsíci jsem se náhodou o tomto tématu bavil s Danielkou 721214221, má svoje vlákno. Je to byteček v Černovicích na Krausové, diskrétní, dole prozvoníš telefonem, otevře ti dálkově dveře, nikdo tam na chodbě nebývá...
Je to velmi příjemná, milá a jemná mladá maminka asi 30 let, s pěknou postavou a nádhernou usměvavou tvářičkou. Milování je s ní doslova jako s milenkou. Nemusíš mít vůbec obavy, říkala mi, že už několik paniců zasvětila, že je pomalu zbavila stresu, že je ráda zasvěcuje do tajů milování a chování se k dívce při milování. Je aktivní, snaží se aby zákaznik odešel spokojen. Umí mimo jiné úžasný koníček. Rozhodně si myslím, že je to v Brně určitě ta nejlepší volba. Když se k ní budeš chovat slušně, třeba jako ke své přítelkyni a nebudeš se chovat jako bušič nebo hulvát, určitě odejdeš spokojen třeba zrovna jako já.
Naposledy upravil kikiner dne čtv 3. kvě 2012, 17:32, celkově upraveno 1
kikiner

Příspěvekod kometa » čtv 3. kvě 2012, 17:13

Souhlas s kikiner.Bez k Danielce.Drive jsem chodil hodne po privatech,ale porad dokola fake fotky,po tel.nic nebyl nic problem,a kdyz jsem dosel,tak to nedelam,to taky ne atd.Uz jsem hazel flintu do zita a pak uplnou nahodou nasel Danielku a bylo to uplne neco jineho,usmevava,prijemna,jako u milenky.Od te doby uz jinam nechodim,nemam duvod.Je to uz asi 2roky co chodim jenom k Danielce.A jak psal kikiner nebusit do ni,brzy se tam chystam,tak at ji nepolames!I kdyz dela,to co dela,tak si zaslouzi slusne zachazeni.
kometa

Příspěvekod mmattsura » čtv 3. kvě 2012, 21:43

Dekuji vam obema za dobre rady a informace. Procetl jsem si tu par prispevku ohledne Danielky, a podle toho co tu o ni ostatni pisi, a take hlavne podle vasich rad soudim, ze by mohla byt asi ta "prava". Jeste jednou moc dekuji.
mmattsura

Předchozí

Zpět na Diskuse na téma