Hledat  

S/M + klasika

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

S/M + klasika

Příspěvekod Axelrod » úte 20. lis 2012, 14:45

Zdravím všechny,

nemáte někdo tip na nějakou schopnou slečnu/ženu, která poskytuje klasické služby a současně je dobrá i v S/M praktikách? Pod tím "dobrá" si představuju to, že se s ní daji realizovat i různé zajímavé scénáře atd. a nejde jen o "tupé" mlácení, svazování atd...
V poslední době mám docela problém někoho najít.
Dřív jsem občas chodíval za paní Nicol na Černopolní a za Monikou...? (nevím jistě, už je to pár let) na Jánskou... ta mi hodně "sedla". Ale ani o jedné z nich už nic nevím.
Co se P-clubu týče (což asi někoho napadne), tak tam bych si vybral. Nicméně když jsem si přečetl, co všechno jsou ty holky za peníze ochotné dělat... tak opravdu ne, zase až takový hazardér nejsem. :)
Díky všem co zareagují.
Axelrod

Re: S/M + klasika

Příspěvekod Marast » úte 20. lis 2012, 14:51

Nemám sice zkušenosti, ale hodně dobrá by mohla být Marsy http://www.naprivat.cz/muzi-v-hrsti/kamila/ ale nevím jestli by se ti podařilo ji přesvědčit na tu klasiku...
Ona totiž občas pracuje i v Třebíči (jako Marcela) kde klasiku nabízí... Tak jedině zkus jestli by nešlo aby byla jako Marcela v Brně :lol:
Marast

Zpět na Diskuse na téma