Dobermann píše:hádám, že se žádné slečně nechce čekat do dvou do rána, až přijde smradlevej přiožralej borec. v tomhle je asi výhoda privátu,
přes den je těch ožralejch mizivé procento, zatímco ty holky po bordelech se asi k jinýmu, než smraďochovi, nedostanou:)
Je hodně privátů kde dámy pracují nonstop a někdy nemusíš přijít ani po půlnoci, stačí , když přijdeš neočekávanej po 22 hod. tak radějo fakt ožralej

To je potom sranda. Peřiny v čem chrápou se valejí na záchodě nebo pod postelí, zmuchlané deky na křesle , jedna ponožka tam , druhá na noze , dámy nahodí profesionální úsměv a normálně se jede jak kdyby se nic nedělo. Dnes jsem mluvil s jedním chlápkem a vyprávěl mě, jak jeden náš kolega si klidně přijede dopoledne na privát za kurvou autem úplně na šrot a pokud nemá pro něj nachystanou vodku tak druhá kolegyně nebo dokonce poslal do krámu pro vodku samotného páska tak vychlastá láhvinku vodky, zašuká si, otevře si další flašku vodky a v klidu odjede. Viď Ivošku ? Tak tomu říkám já říkám laufař !