od felix » pon 17. srp 2009, 16:52
Priváty fungují různě.
Prostředí :
1. Panelákový byt. A je to svým způsobem nejlepší. Většinou zde bývají 1-2 dívky, někdy více. Někdy mají hlídače třeba v kuchyni, ale většinou ne. Já jsem alespoň na žádného nikdy nenarazil. Často zde holky dělají na sebe a mají pak lepší ceny. (1300 Kč/hod)
2. Byt- privát . Většinou pod velením nějaké bordel mamá nebo pasáka. Je zde také více dívek, hodně se střídají, ceny jsou vyšší (1500 Kč/hod). Fotka malokdy sedi s reálem.
3. Přes noc bordel, přes den privát. To je dost pasé (Extazia, Piranha apod). Vyšší ceny, nikdy nevíš, kdo tam bude.
Ceny : Průměr v Brně dost vysoký ve srovnání třeba s Prahou. Zhruba půlka holek má sazby 1000 Kč/30 min, 1500 Kč/hodina. Druhá půlka 800 a 1300. Je také několik levnějších (1200 nebo 1000 na hodinu).
Přistup různý, ale v zásadě jsem za mnoho let pochůzek ještě nenaletěl, nikdo mne neokradl, vždy jsem si celkem slušně zašukal. Většina holek byla v zásadě v pohodě, žádný problém.
Domluvíš se po telefonu, dojedeš na místo, děvče většinou inkasuje dopředu (ale ne všechny) , pošle tě do sprchy (někdy jde s tebou) a pak se jde na věc.
Když se ti děvče nelíbí, tak se seber jdi pryč.
Je zde dot mladých i pěkných koček, ale u nich je přístup laxnější - udělej se a vypadni.
Zralejší kolem 30-ceti let a výše jsou většinou přístupnější, více se ti věnují a méně spěchají.
Záleží, co preferuješ. Já mám někdy chuť na krásnou mladou holku, která je tak pěkná,
že se udělám už je pro to, jak se mi líbí. Ale pak nic moc jiného nečekám. Jindy si chci zařádit a užít, tak zvolím ověřené kočky, ketré mne vycejprají až na doraz.
Ale vůbec to nelze generalizovat. Užil jsem si s dvacítkou, ikdyž jsem poměrně zralej cvičenec, stejně tak některé staré zpuchřeliny stály za hovno.
To, jak si užiješ záleží i na tobě. Pokud budeš machrovat a chovat se k děvčatům jako ke štětkám, nečekej vstřícnost. Pokud seš normální slušnej borec, kterej se prostě chce jen pomazlit a smočit ohon a budeš k holkám vlídej a slušnej, většina se bude chovat stejně. Chovej se jako chlap k ženské a většinou si užiješ. Pokud se budeš chovat k holce jako ke kurvě, bude v tobě vídět jen nadrženýho čuráka a odbaví tě raz dva.
Musíš si zde začíst, co zde ostatní píšou o kočkách a hlavně jich musíš pár vyzkoušet.
Dej pak svoje reference.
Pichu Zdar a šoustačce zvlášť.
Felix