Hledat  

Jak funguje privát

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Jak funguje privát

Příspěvekod Lobkowicz » pon 17. srp 2009, 12:33

Pánové, zdravím Vás.
Na tyhle stránky jsem narazil čirou náhodou. Děvy nenavštěvuju, alespoň ne často, jen když jsem byl u mého blízského, co vlastní bordely. Chci ale zeptat, jak funguje privát? Jak moc je diskrétní? Hygiena?
Nejsem ohledně tohodle znalý, tak se na Vás obracim zřejmě se stupidníma otázkama, ale doufám, že mi přece jen někdo odpoví...
Děkuji
Lobkowicz

Re: Jak funguje privát

Příspěvekod felix » pon 17. srp 2009, 16:52

Priváty fungují různě.
Prostředí :

1. Panelákový byt. A je to svým způsobem nejlepší. Většinou zde bývají 1-2 dívky, někdy více. Někdy mají hlídače třeba v kuchyni, ale většinou ne. Já jsem alespoň na žádného nikdy nenarazil. Často zde holky dělají na sebe a mají pak lepší ceny. (1300 Kč/hod)

2. Byt- privát . Většinou pod velením nějaké bordel mamá nebo pasáka. Je zde také více dívek, hodně se střídají, ceny jsou vyšší (1500 Kč/hod). Fotka malokdy sedi s reálem.

3. Přes noc bordel, přes den privát. To je dost pasé (Extazia, Piranha apod). Vyšší ceny, nikdy nevíš, kdo tam bude.

Ceny : Průměr v Brně dost vysoký ve srovnání třeba s Prahou. Zhruba půlka holek má sazby 1000 Kč/30 min, 1500 Kč/hodina. Druhá půlka 800 a 1300. Je také několik levnějších (1200 nebo 1000 na hodinu).

Přistup různý, ale v zásadě jsem za mnoho let pochůzek ještě nenaletěl, nikdo mne neokradl, vždy jsem si celkem slušně zašukal. Většina holek byla v zásadě v pohodě, žádný problém.
Domluvíš se po telefonu, dojedeš na místo, děvče většinou inkasuje dopředu (ale ne všechny) , pošle tě do sprchy (někdy jde s tebou) a pak se jde na věc.
Když se ti děvče nelíbí, tak se seber jdi pryč.

Je zde dot mladých i pěkných koček, ale u nich je přístup laxnější - udělej se a vypadni.
Zralejší kolem 30-ceti let a výše jsou většinou přístupnější, více se ti věnují a méně spěchají.
Záleží, co preferuješ. Já mám někdy chuť na krásnou mladou holku, která je tak pěkná,
že se udělám už je pro to, jak se mi líbí. Ale pak nic moc jiného nečekám. Jindy si chci zařádit a užít, tak zvolím ověřené kočky, ketré mne vycejprají až na doraz.

Ale vůbec to nelze generalizovat. Užil jsem si s dvacítkou, ikdyž jsem poměrně zralej cvičenec, stejně tak některé staré zpuchřeliny stály za hovno.

To, jak si užiješ záleží i na tobě. Pokud budeš machrovat a chovat se k děvčatům jako ke štětkám, nečekej vstřícnost. Pokud seš normální slušnej borec, kterej se prostě chce jen pomazlit a smočit ohon a budeš k holkám vlídej a slušnej, většina se bude chovat stejně. Chovej se jako chlap k ženské a většinou si užiješ. Pokud se budeš chovat k holce jako ke kurvě, bude v tobě vídět jen nadrženýho čuráka a odbaví tě raz dva.

Musíš si zde začíst, co zde ostatní píšou o kočkách a hlavně jich musíš pár vyzkoušet.

Dej pak svoje reference.

Pichu Zdar a šoustačce zvlášť.
Felix
felix

Příspěvekod Rafael » pon 17. srp 2009, 21:23

felix píše: Priváty fungují různě. ...
1. Panelákový byt. A je to svým způsobem nejlepší. Většinou zde bývají 1-2 dívky, někdy více. Někdy mají hlídače třeba v kuchyni, ale většinou ne. Já jsem alespoň na žádného nikdy nenarazil. Často zde holky dělají na sebe a mají pak lepší ceny. (1300 Kč/hod)
2. Byt- privát . Většinou pod velením nějaké bordel mamá nebo pasáka. Je zde také více dívek, hodně se střídají, ceny jsou vyšší (1500 Kč/hod). Fotka malokdy sedi s reálem.
3. Přes noc bordel, přes den privát. To je dost pasé (Extazia, Piranha apod). Vyšší ceny, nikdy nevíš, kdo tam bude.

Ceny : Průměr v Brně dost vysoký ve srovnání třeba s Prahou. Zhruba půlka holek má sazby 1000 Kč/30 min, 1500 Kč/hodina. Druhá půlka 800 a 1300. Je také několik levnějších (1200 nebo 1000 na hodinu).

To, jak si užiješ záleží i na tobě. Pokud budeš machrovat a chovat se k děvčatům jako ke štětkám, nečekej vstřícnost. Pokud seš normální slušnej borec, kterej se prostě chce jen pomazlit a smočit ohon a budeš k holkám vlídej a slušnej, většina se bude chovat stejně. Chovej se jako chlap k ženské a většinou si užiješ. Pokud se budeš chovat k holce jako ke kurvě, bude v tobě vídět jen nadrženýho čuráka a odbaví tě raz dva.

Dej pak svoje reference.

felix to docela dobře popsal...
snad jen dodám, asi všeobecně známou věc, že ceny v Brně jsou relativně vysoké, ale už se to lepší, začínají holky mít rozum, skoro už převažují 800 / 1300, ale jsou i taky ještě lepší.
Pokud Lobkowitz cestuješ, tak zajdi radši v Praze - velký výběr i za cenu 1200 nebo 1000/hod. Nebo dobré ceny a pěkné holky Ostrava, Olomouc.

Chovám se s holkám pěkně, jako k milenkám, a v 99% je to oplaceno stejnou mincí,
horší je to u privátů, kde je pasák a holky jsou cepovány, aby měly co nejvíce klientů a vydělaly svému pastevci co nejvíc peněz.
Rafael

Příspěvekod reach » ned 30. srp 2009, 10:24

Dalsi stupidni otazky :)
- kondomy dostanu gratis?:)
- kdyz si zaplatim treba hodku, muzu se udelat treba 3x?
reach

Příspěvekod vulcan » ned 30. srp 2009, 10:55

reach píše:Dalsi stupidni otazky :)
- kondomy dostanu gratis?:)
- kdyz si zaplatim treba hodku, muzu se udelat treba 3x?

nejsou stupidní :idea:
kondomy gratis dostaneš,
kolikrát se uděláš za zaplacenou dobu je lepší si domluvit dopředu, ale obvykle se to nijak neomezuje,
jsou výjimky, třeba Showpark nebo některé nesolidní priváty
vulcan

Zpět na Diskuse na téma