Hledat  

PrivátnaDukelské

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

PrivátnaDukelské

Příspěvekod Kačenka » úte 6. říj 2009, 12:31

Zdravím všechny sexuchtivé muže z Brna a širokého okolí.... :D
Jsem si vědoma toho že náš privát na Dukelské nepatří k vašim favoritům jakkvůli vysokým cenám tak dusnému ovzduší,které tu panovalo.A proto pro vás mám snad dobrou zprávu....S cenama jsme šly skutečně dolů-myslím že 800/1300 je docela v pohodě a hlavněnám zmizel rušivý element-paní Eva(Pepan40).A také jsme začaly se zvelebováním abyse vám u nás líbilo....Takže se navásbudeme moc těšit....Kačenka,Natálka,Žanetka,Agátka,Janička,Barunka....
Kačenka

Re: PrivátnaDukelské

Příspěvekod sexik » úte 6. říj 2009, 20:56

a jeste chybi cisilka :P
sexik

Příspěvekod šoustool » stř 7. říj 2009, 0:45

Kačenka píše:Zdravím všechny sexuchtivé muže z Brna a širokého okolí.... :D
Jsem si vědoma toho že náš privát na Dukelské nepatří k vašim favoritům jakkvůli vysokým cenám tak dusnému ovzduší,které tu panovalo.A proto pro vás mám snad dobrou zprávu....S cenama jsme šly skutečně dolů-myslím že 800/1300 je docela v pohodě a hlavněnám zmizel rušivý element-paní Eva(Pepan40).A také jsme začaly se zvelebováním abyse vám u nás líbilo....Takže se navásbudeme moc těšit....Kačenka,Natálka,Žanetka,Agátka,Janička,Barunka....

Já si asi vyberu Barunku :roll: a holky jestli budu zklamaný tak to sem napíšu :!: :)
šoustool

Příspěvekod P.J. » stř 7. říj 2009, 0:46

sexik píše:a jeste chybi cisilka :P

A můžete přidat i fotečky :twisted: , se nestyďte.
P.J.

Příspěvekod Pepan40 » čtv 22. říj 2009, 7:47

Hmmmm.koukám jako blázen.Děvčata nic nezvelebily,ba naopak to všechno podělaly.Je vidět,že pokud banda koček nemá správné vedení jde to do kýblu...jen ta na okraj...bez finančních prostředků to bohužel nejde....takže když odejde spontor viz.Eva ,tak se to prostě po.....Dál k tomu nemám ,co dodat...Eva :lol:
Pepan40
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod sexik » pát 23. říj 2009, 10:46

Pepan40 píše:Hmmmm.koukám jako blázen.Děvčata nic nezvelebily,ba naopak to všechno podělaly.Je vidět,že pokud banda koček nemá správné vedení jde to do kýblu...jen ta na okraj...bez finančních prostředků to bohužel nejde....takže když odejde spontor viz.Eva ,tak se to prostě po.....Dál k tomu nemám ,co dodat...Eva :lol:

nerekl bych, holky jsou na jine adrese a rozhodne to slape lip nez pod TVÝM vedenim :P ,nestava se ze za nekterou znich dojedes a ty mas v tu chvili resit milion problemu :twisted: .a zakaznik se muze jen otocit ajet zpet.-to znam i z vlastni zkusenosti :cry: .musis si v prvni rade uvedomit ze ty penize ktere ti holky odevzdavaji nejsou jen na tvoje dluhy,atd.....no kdo chce moc nema nic.
sexik

Příspěvekod Pepan40 » čtv 29. říj 2009, 9:47

Pro sexík.Máš špatné informace.NA rozdíl od některých,dluhy nemám.......Privát na Dukelské je zrušený.....Děvčata jsou každá někde jinde na jiných adresách a já mám dávno svůj nový privátek s novýma slečnama.Takže se tak trochu prober a posbírej nové info.....P.S. Baví Tě sbírat drby?.....přeji příjemnou zábavu.... :P
Pepan40
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod technik » čtv 29. říj 2009, 11:16

pro pepana40 - tak sem dej nějaká fakta, kde je tvé nové působiště,kontakty, fotky, web , abychom mohli prověřit, že to co tu píšeš nejsou jen kecy, jako že si myslím že to kecy jsou :)
technik

Příspěvekod sexik » čtv 29. říj 2009, 23:36

Pepan40 píše:Pro sexík.Máš špatné informace.NA rozdíl od některých,dluhy nemám.......Privát na Dukelské je zrušený.....Děvčata jsou každá někde jinde na jiných adresách a já mám dávno svůj nový privátek s novýma slečnama.Takže se tak trochu prober a posbírej nové info.....P.S. Baví Tě sbírat drby?.....přeji příjemnou zábavu.... :P

ja se probirat nepotrebuju,o tom ze na dukelsky je to zruseny vim,byl sem za holkama co delala pro tebe a stacilo mi co o tobe :twisted: rikala,a z vlastni zkusenosti vim ze na dukelsky byl spis problem s tebou ,nebo myslis ze je normalni se z holkama domluvit a kuli tvym problemum nebo naladam jet uplne zbytecne??????? :?: :x ,mne to normalni teda nepride.ja osobne sem rad ze jsou holky tam kde jsou a vim ze kdyz se z nekterou znich domluvim ze to plati ,ty si o tomhle mysli co chces,a zadny drby nezbiram ,
sexik

Zpět na Diskuse na téma