Hledat  

Omega, nám. Svobody

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Omega, nám. Svobody

Příspěvekod koburg » sob 21. lis 2009, 0:33

Info pro kolegy norníky - už pár dní funguje nový naprivat.cz, vypadá přehledněji a uspořádaněji, informačně poměrně bohatý. Nejvíc mě tam v nabídce zatím zaujala Alex a její "ovečky", které jsou tam teď hezky pohromadě, takže už nebudeme tápat a dohadovat se, která svlečna tam je a která není :D Kdo chce, :idea: mrkněte na http://www.naprivat.cz/cze/privat-alex/ :idea: Jestli to tam takhle udělají i ostatní priváty (a bude se to taky dostatečně a včas aktualizovat), tak to bude prvotřídní informační zdroj. Noru zdar! --:o Nazdar...
koburg

Re: Omega, nám. Svobody

Příspěvekod vulcan » sob 21. lis 2009, 19:43

Nesdílím nadšení kolegy kuburga.
Sice server naprivat.cz je ve výstavbě a může to být lepší v budoucnosti,
ale konkrétně u Omegy je to takové podivné..

jednak jsou tam 2 priváty, v 5 a 6. patře.
Pak, když rozkliknete jednotlivé dívky, tak tam figurují stále ceny Alex za masáže..
a dívky mají rozdílné ceny
a nemyslím, že by to bylo moc aktuální, aspoň vím, že jsou tam i další dívky. Které nejsou v této inzerci.
Spíš si budeme muset pomoci sami, norníci.
vulcan

Příspěvekod vulcan » ned 29. lis 2009, 19:29

V současné době funguje pouze privát v 5. patře, vedený Alex.
Z původního 6.patra dívky odešly dílem na Kotlářskou a dílem na nový privát v Juliánově.
vulcan

Příspěvekod soliter. » pon 30. lis 2009, 17:56

Do OMEGY nechodím, mají ještě pořád staré ceny, tj. 1.000/1.500Kč.
Asi to pořád nepochopily... :roll:
soliter.

Příspěvekod montecinto » čtv 17. pro 2009, 19:03

soliter. píše:Do OMEGY nechodím, mají ještě pořád staré ceny, tj. 1.000/1.500Kč.
Asi to pořád nepochopily... :roll:

Myslím, že to v Omeze dost upadá, co tam odešly ty původní holky.
Nynější sestava dost odrazuje, posbíraný holky ze všech možných privátů, spíše za zenitem, některé výrazně za zenitem :shock: .
Snad výjimka - chtěl jsem zajít za Wendy, telefonem domluva dobrá, ale na místě mně otevřela úplně jiná holka, nejspíš ta Adriana, takže otočka. Pak ta Slovenka, tuším Saša.., ta je slyšet i za dveřmi.
Byl jsem za Klárkou, co byla dříve na Kopečné, stále pěkná, prsatá, trochu chladnější přístup, ale jinak snad jediná, co tam stojí za návštěvu.
montecinto

Příspěvekod Honzi » čtv 17. pro 2009, 19:46

montecinto píše: ....... Snad výjimka - chtěl jsem zajít za Wendy, telefonem domluva dobrá, ale na místě mně otevřela úplně jiná holka, nejspíš ta Adriana, takže otočka. ........

Ne, pozoruji, že je to pravidlo. :roll: Úplně to stejné, domluva s Wendy, potvrzeno jsem Wendy a nikdo jiný a potom "před několika minutami právě odešla". byl jsem tam do 15 minut :roll: Asi si holky myslí, že jsme vypatlaní jako ony. :twisted: A to pominu, že jsem měl málem infart, když jsem viděl, co místo Wendy vykouklo. :(
Už nemám o privát zájem, jen se divím, kam to Alex vede. Takové praktiky jsou obvyklé jen v privátech nejhorších kategorií. A to měla na začátku velké plány. Když na to asi někdo nemá ... . Nahoře huj, uvnitř fuj. :idea:
Honzi

Příspěvekod montecinto » ned 4. črc 2010, 10:36

Nevíte, jak to nyní funguje na tomto privátu ? Poté, co odešly všechny původní holky, včetně Alex..

Nejsou tam nyní ty Jamajčanky a Slovenka Ellen ?
montecinto

Příspěvekod koburg » pát 16. črc 2010, 0:56

montecinto píše:Nevíte, jak to nyní funguje na tomto privátu ? Poté, co odešly všechny původní holky, včetně Alex..

Ano, jsou. Víc ale nevím, nebyl jsem. Mají své stránky - http://www.goldladies.cz.
koburg

Příspěvekod hans6520 » ned 18. črc 2010, 18:07

koburg píše:
montecinto píše:Nevíte, jak to nyní funguje na tomto privátu ? Poté, co odešly všechny původní holky, včetně Alex..

Ano, jsou. Víc ale nevím, nebyl jsem. Mají své stránky - http://www.goldladies.cz.

ale s těma cenama můžou jít do prdele!!! :lol:
hans6520

Příspěvekod koburg » úte 20. črc 2010, 1:24

hans6520 píše:
koburg píše:

ale s těma cenama můžou jít do prdele!!! :lol:

JJ, kromě toho by mě zajímalo, jestli jsou opravdu z Jamajky a ne třeba z Guineje, Nigérie nebo vodjinud z Afriky. :roll: Přijde mi divný, že by holky z Karibiku jezdily dělat ťapiny zrovna do Česka... :?: Už jsme tu přece měli Mongolku, co se vydávala za Thajku, protože to asi znělo líp. Mně osobně to nevadí, vnímám to jako součást hry, něco ve stylu "budu ze země, z které si budeš přát" :lol: Jen chci říct, že je mi ta Jamajka trochu podezřelá. :|
A pokud má být jejich karibský původ hlavním důvodem pro dvojnásobné taxy těch dam, pak je mi ta "Jamajka" taky dvojnásob podezřelá - už to přestává být hra, jen z nás jednoduše dělaj debily :evil: .
Naposledy upravil koburg dne pát 23. črc 2010, 19:54, celkově upraveno 2
koburg

Příspěvekod soliter. » úte 20. črc 2010, 21:02

podle mě z Jamajky nejsou. jen to pro Čecha dobře zní a je to záměr nás nalákat i přes vysoké ceny. :lol:
mohou být klidně třeba ze Senegalu nebo odkudkoliv....
soliter.

Příspěvekod kentaky.brno » pát 23. črc 2010, 9:27

Milí pánové,měl jsem tu čest navštívit privát v omeze(goldladies) a mohu s čistým svědomím říct,že slečna Suzane a Linda jsou opravdu z jamajky.Taky jsem odzkoušel slečny Vanessu a Ellu.Bylo to v pohodě,nemůžu si stěžovat.Jinak co si pamatuju,tak ceny jsou tady stejné jako loni u staré sestavy.Klidně můžu tyto baby doporučit.
kentaky.brno

Příspěvekod cortex.bm » pát 23. črc 2010, 11:42

kentaky.brno píše:Milí pánové,měl jsem tu čest navštívit privát v omeze(goldladies) a mohu s čistým svědomím říct,že slečna Suzane a Linda jsou opravdu z jamajky.Taky jsem odzkoušel slečny Vanessu a Ellu.Bylo to v pohodě,nemůžu si stěžovat.Jinak co si pamatuju,tak ceny jsou tady stejné jako loni u staré sestavy.Klidně můžu tyto baby doporučit.

Milý kentaky.brno,

napsal jsi docela trapné promo. :twisted: Asi Ti to moc nemyslí, jinak bys nepoužíval takové formulace. :evil:

Suzane a Lindu jsi vyzval, aby Ti ukázaly cestovní pas ? :wink: Pokud jsi je všechny "odzkoušel", tak proč o nich něco blíže nenapíšeš ?

Ceny si u staré sestavy moc nepamatuješ, Linda, Dáša a další měly 1300/hodinu a hlavně byly příjemné a fajn dívky. Pak tam byly ty holky s Alex a tam už to bylo horší - personálně i cenami. :evil:
cortex.bm

Příspěvekod otik1 » pát 23. črc 2010, 11:47

Cortex,
to jsi napsal dobře stím pasem :lol: :lol: Taky se mně to jeho hodnocení zdá být divné.
otik1

Příspěvekod kentaky.brno » ned 25. črc 2010, 21:32

Pánové,samozřejmě jsem jejich pasy neviděl,jen jsem narážel na to,že tady vedete debaty,že by snad mohly být z Cejlu...Tak z této ulice nejsou určitě...
kentaky.brno

Další

Zpět na Diskuse na téma