Hledat  

Trojka (dva+jedna)

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Trojka (dva+jedna)

Příspěvekod Michal » ned 11. črc 2010, 13:11

Všechny Vás zdravím,
můžete mi někdo dát dobrý tip na trojku (dva muži a 1 žena). Sendvič není podmínkou.
Předem díky všem za radu. Mějte se...
Michal

Re: Trojka (dva+jedna)

Příspěvekod Hanicka » úte 13. črc 2010, 2:54

ahojda.Přihlásila jsem se,protože s manželem jsme se dohodli,že zkusíme přibrat jednoho a časem třeba i víc pánů na sex.Ale jen heterosexuální zájemce do 35 let a maximální výšky 180cm.Zkouším to takto a doufám,že budu mít štěstí na normální chlapy a ne úchyláky.V žádným případě nic u nás doma.Jsem ochotna bud v autě,přírodě popřípadě a po dohodě na hotelu,na který se společně složíme.Mě je 33,štíhlá 50kg,160cm,prsa č.3.Manželovi je 36let.Těšíme se na případné zájemce.Více po mailu,který zašlu jako odpověd.Musím ještě dodat,že budu chtít od zájemců poslat foto,své pošlu také.
Naposledy upravil Hanicka dne úte 20. črc 2010, 18:08, celkově upraveno 1
Hanicka

sodoma gomora

Příspěvekod monikavenga » čtv 15. črc 2010, 10:54

Hmm, taky bych si dala říct ... mám sexík ráda a dva samečci by byli prima. líbí se mi análek,nevadí mi sperma a těším se na vzrušující zážitek .... mám k dispozici i krytý bazén v rodinném domě , nebo tichý, diskrétní byt v centru Brna.Monika Venga 723 036 205 :wink:
monikavenga
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod karamba » úte 20. črc 2010, 22:40

Hanicka píše:ahojda.Přihlásila jsem se,protože s manželem jsme se dohodli,že zkusíme přibrat jednoho a časem třeba i víc pánů na sex.Ale jen heterosexuální zájemce do 35 let a maximální výšky 180cm.Zkouším to takto a doufám,že budu mít štěstí na normální chlapy a ne úchyláky.V žádným případě nic u nás doma.Jsem ochotna bud v autě,přírodě popřípadě a po dohodě na hotelu,na který se společně složíme.Mě je 33,štíhlá 50kg,160cm,prsa č.3.Manželovi je 36let.Těšíme se na případné zájemce.Více po mailu,který zašlu jako odpověd.Musím ještě dodat,že budu chtít od zájemců poslat foto,své pošlu také.

tak jsem to s nima zkusil a nemůžu si stěžovat.Byli jsme na penzionu,něco pojedli a popili a šli na pokoj.Jsou pohodový pár a pro každou špatnost.Hanka je roztomilá,celkem maličká holka s trojkama kozama a sex má opravdu ráda.I když má problémy s pokožkou na obličeji a ve výstřihu,tak je to vcelku pěkná holka.Sice měla upito,ale asi jí to uvolnilo a jela jak dračiče.S jejím mužem jsme si ss ní hráli jak se nám líbilo.Kouří holka dost dobře :oral: a u sexu rozkošně heká.Je vidět,že zkušeností mají oba dost.Doporučuji vyzkoušet.
karamba

Příspěvekod midar80 » ned 8. srp 2010, 11:35

A mas nejaky email ze bych napsal a zkusil tez?
midar80

Zpět na Diskuse na téma