Hledat  

Výzva k zabanování Chatmana

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Výzva k zabanování Chatmana

Příspěvekod petr.2004 » pon 2. dub 2012, 9:44

zakládám úmyslně nové vlákno, aby to nezapadlo.

v zájmu zachování hygieny fóra SP4Y vyzývám veřejně místního admina, aby zabanoval (zablokoval) přístup uživateli s nickem Chatman. Nejlépe ban na IP adresu.
Pokud někomu nejsou jasné důvody mé žádosti, ať si projde jeho příspěvky...

EDIT - připomínám první příspěvek Admina -
Admin píše:Vitám Vás na diskusním fóru Sexprivat
Registrovat do chatu se může kdokoli, poté psát komentáře a příspěvky.
Při nepřiměřeném chování (spam, vulgarita, apod.) bude vymazán a zablokována IP adresa.
Naposledy upravil petr.2004 dne pon 2. dub 2012, 13:11, celkově upraveno 1
petr.2004

Re: Výzva k zabanování Chatmana

Příspěvekod technik » pon 2. dub 2012, 11:32

petr.2004 píše:zakládám úmyslně nové vlákno, aby to nezapadlo.

v zájmu zachování hygieny fóra SP4Y vyzývám veřejně místního admina, aby zabanoval (zablokoval) přístup uživateli s nickem Chatman. Nejlépe ban na IP adresu.
Pokud někomu nejsou jasné důvody mé žádosti, ať si projde jeho příspěvky...

absolutní souhlas , jen už to asi mělo být dřív
technik

Příspěvekod brain999 » pon 2. dub 2012, 11:35

Svoboda slova má hranice .....plně souhlasím.
brain999

Výzva k zabanování Chatmana a Dobermanna

Příspěvekod cortex.bm » pon 2. dub 2012, 14:01

brain999 píše:Svoboda slova má hranice .....plně souhlasím.

Ano, připojuji se. :idea: A zároveň zabanovat i Dobermanna, nepochybně je mezi Chatmanem a Dobermannem velmi úzká spolupráce. Řekl bych, že někdy píše Dobermann pod nickem Chatmana. Oba se snaží rozvrátit forum , agresivitou, všímají si oba více norníků a ne ťapin.
cortex.bm

Příspěvekod Chatman » pon 2. dub 2012, 18:24

Senior skonal v erotické kabince
K velmi kurióznímu úmrtí, které by mnozí starší muži považovali za možná líbivý skon, vyjížděli záchranáři a policisté v neděli po jedné hodině v noci do Husitské ulice v Praze 3. V erotickém boxu tam zemřel šedesátiletý muž. Zřejmě nevydržel erotickou podívanou, které v ten moment přihlížel v privátním bytě se sexuálními službami, když jistý Chatman píchal dívku za 1 500,- s dvěma prezervativy na penisu :lol: :lol: :lol:

Už to má chudák za sebou. V tomto případě by byl ban zbytečný. Prosím o minutu ticha na jeho vzpomínku.
Chatman

Příspěvekod gogo123 » pon 2. dub 2012, 20:33

Toto není normální. Chatman systematicky napadá každého, kdo tady něco napíše. Nechápu proč tady admin nezakročí a co ho k tomu vede. Jaký má smysl ho nechat poškozovat toto fórum :?: :?:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Chatman » úte 3. dub 2012, 8:03

Větší písmena jsi tady nenašel :D :D :D
Od které doby tady mohu pasáci psát ??
Chatman

Příspěvekod sexydivkazbrna » úte 3. dub 2012, 8:51

Pánové,
dělala jsem v Belle a poznám Richarda i Goga. Musím se smát, jak se tady Chatman snaží za každou cenu vnuknout myšlenku, že Gogo je pasák. Chatmana neznám ale Gogo mi nechal vždy vydělat, co já vím tak chodí po privátech hodně. Kdyby všichni byli jako on tak není žádná krize. Holky ho mají rády, protože jim sype a nikdy o ceně nediskutoval .
Práci jsem přerušila, mám normální život a chodím do práce. Nabízet sex není práce jako každá jiná, pokud holka není vygumovaná tak ji to začne lézt na hlavu. Holky potřebují klid pro svou práci a ne kripla jako je Chatman. Jedno vím jistě, pokud se někdy vrátím a dostane se mi do ruky Chatman tak mu ty koule ukousnu a mám hodně kamarádek, které mu s chutí provedou něco horšího.
sexydivkazbrna

Příspěvekod petr.2004 » úte 3. dub 2012, 9:44

včera jsem adminovi souběžně se svou "banovací" výzvou poslal i SZ s textem výzvy - a vidím že už SZ otevřel.

Pevně věřím, že dostojí pravidlům, které sám formuloval a zakročí podle nich. Jsou sice už z roku 2004, ale doufám že se mu neposunul práh "nepřiměřeného chování".
Admin píše: ...Při nepřiměřeném chování (spam, vulgarita, apod.) bude vymazán a zablokována IP adresa.

Některým adminům v diskusních fórech jde o to, aby mohli vykazovat co nejvyšší počet příspěvků a statistik připojení - důvodů může být několik, např. vlastní ego, argumenty pro inzerci, aj. Takže pokud takové fórum napadne virus v podobě např. Chatmana, krátkodobě takový efekt může nastat (jeho příspěvkový průjem + reakce ostatních členů). Avšak důsledkem bývá rozložení fóra - příkladem může být třeba Nornik.net anebo Kurtizany.cz ... Řekl bych, že SP4Y by byla škoda... :wink:

Já osobně se přepínám do "standby" režimu a vyčkám věcí příštích, nebaví mne přispívat do žumpy 8)
petr.2004

Příspěvekod Chatman » úte 3. dub 2012, 12:41

sexydivkazbrna píše:Pánové,
dělala jsem v Belle a poznám Richarda i Goga. Musím se smát, jak se tady Chatman snaží za každou cenu vnuknout myšlenku, že Gogo je pasák. Chatmana neznám ale Gogo mi nechal vždy vydělat, co já vím tak chodí po privátech hodně. Kdyby všichni byli jako on tak není žádná krize. Holky ho mají rády, protože jim sype a nikdy o ceně nediskutoval .
Práci jsem přerušila, mám normální život a chodím do práce. Nabízet sex není práce jako každá jiná, pokud holka není vygumovaná tak ji to začne lézt na hlavu. Holky potřebují klid pro svou práci a ne kripla jako je Chatman. Jedno vím jistě, pokud se někdy vrátím a dostane se mi do ruky Chatman tak mu ty koule ukousnu a mám hodně kamarádek, které mu s chutí provedou něco horšího.

Hochu, hochu, ty jsi tedy dopadl..proč se převlíkáš za ženskou :lol: :lol: :lol:
Chatman

Příspěvekod Chatman » úte 3. dub 2012, 13:02

romeo1968 píše:moc sem nepíšu ale teď se připojuji dokut ho nezruší nedá pokoj R

Dokut se píše dokud :lol: :lol: :lol:
Chatman

Re: Výzva k zabanování Chatmana a Dobermanna

Příspěvekod Dobermann » úte 3. dub 2012, 13:21

cortex.bm píše:
brain999 píše:Svoboda slova má hranice .....plně souhlasím.

Ano, připojuji se. :idea: A zároveň zabanovat i Dobermanna, nepochybně je mezi Chatmanem a Dobermannem velmi úzká spolupráce. Řekl bych, že někdy píše Dobermann pod nickem Chatmana. Oba se snaží rozvrátit forum , agresivitou, všímají si oba více norníků a ne ťapin.

Já bych zabanoval Cortexe. Když nejsem doma, připojuje se za mně a píše z mého nicku. Nevím, jak to má doma Chatman, možná píše i z jeho počítače :lol: :lol: :lol:
P.S. mrdá ti? já mám svůj nick a nemá potřebu se schovávat za jiný. krom toho, s Gogem docela vycházím, je jeden z mála, co neprolízá letáky, aby našel o desetník levnější rohlík.
nechápu, proč bych ho měl osočovat z pasáctví, to je oblíbená metoda vás kluků letáčníků :wink:
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod gogo123 » úte 3. dub 2012, 14:51

Je docela možný, že Admin odjel na dovču a nemůže řešit Chat-man . Dejte mu čas. V opačném případě navrhuji si ho nevšímat....přece jenom je to nemocný člověk, který potřebuje politovat.
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Chatman » úte 3. dub 2012, 16:10

gogo123 píše:Je docela možný, že Admin odjel na dovču a nemůže řešit Chat-man . Dejte mu čas. V opačném případě navrhuji si ho nevšímat....přece jenom je to nemocný člověk, který potřebuje politovat.

Sakra, ty takový BOSS a nedokážeš mě zabanovat...to jsi BOSS ?? Tak si kup boty, bosáku...
Chatman

Příspěvekod gogo123 » úte 3. dub 2012, 16:16

Chatman píše:Sakra, ty takový BOSS a nedokážeš mě zabanovat...to jsi BOSS ?? Tak si kup boty, bosáku...

....prosím říkej mi Hugo ale jestli chceš tak i BOSS :lol:
veni vidi vici
gogo123

Další

Zpět na Diskuse na téma