|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
aila píše:Poslední dobou jsem se stal fanouškem lízaní PA, ne každá pracovnice toto však nabízí. Co udělat seznam ťapek co toto nabízí? Za sebe chválím Moniku z Kr pole, Janu z Uvozu a Barboru z Křídlovické. Máte tip na další co to nabízí, nějak se mi zdá blbý se na to ptát do telefonu.
aila píše:Poslední dobou jsem se stal fanouškem lízaní PA, ne každá pracovnice toto však nabízí. Co udělat seznam ťapek co toto nabízí? Za sebe chválím Moniku z Kr pole, Janu z Uvozu a Barboru z Křídlovické. Máte tip na další co to nabízí, nějak se mi zdá blbý se na to ptát do telefonu.
jeff87 píše:u Vandy jsem byl taky, dělala mi to i elenie z milenky s.r.o. a taky to uměla.Tu Báru z křídlovické nemůžu najít je někde v inzerci?A ta mia jak tady padlo to dělá taky nebo to byl jen návrh?
belargan píše:Vanda z Černovic.. byl jsem u její kolegyně Dominiky? vlastně nevím jak si říkala, pořád tam mávala nějakýma rákoskama a ukazovala mi jakousi konstrukci co má prý být trestná lavice. Že jí to udělal nějakej subík...No na to že jsem dost udělanej a 181 cm a 103 kg, si trochu troufala víc než by bylo nutné.. Jinak docela švanda byla s těma psiskama co tam má, ten jeden na mě furt tak koukal když mi ho kouřila že jsem se ze srandy zeptal jestli nabízí i dvojku s čoklem... Nejlepší bylo když tam natrvdo vešla ta Vanda a připojila se a takovou parádní kuřbu od obou jsem ještě neměl.. ale ten čokl mě znervozňoval, furt koukal na moje péro a když jsem šel na záchod tak šel po mně a já měl fakt strach že mi ho ukousne.. byl jsem tak ve stresu že jsem ho chtěl kopnout ale nakonec se uklidnil, že prý si chce hrát...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků