|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
xxxaaa píše:Mužů si jít zasukat na privat když mi nebylo 18? (Je mi 17)
§ 217a
(1) Kdo nabídne, slíbí nebo poskytne osobě mladší osmnácti let za pohlavní styk s ní, nebo za její pohlavní sebeukájení, obnažování nebo jiné srovnatelné chování úplatu nebo jinou výhodu či prospěch, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta nebo peněžitým trestem.
Miaaa píše:xxxaaa píše:Mužů si jít zasukat na privat když mi nebylo 18? (Je mi 17)
Ahojky, to jsi byl asi ty, co tu byl, že ?
Promiň, moc mě to mrzí, ale opravdu co vím a ptala jsem se na to i na policii, pokuď Ti není 18 let, tak by za to dívku mohly potrestat, protože to patří do mravnostních deliktů co se týče mládeže. Pokuď Ti ještě není 18 let, nejsi pořád plnoletý a jsi brán, jako mladiství ...
Já třeba osobně jsem si někdy OP vyžádala, ale vždy měli 18 let.
A dnes je to opravdu o .... každý udává každého.
Ale oceňuji, když někdo nelže a řekne kolik mu opravdu je.
Jinak bych Tě vzala hned, bez keců
§ 217a
(1) Kdo nabídne, slíbí nebo poskytne osobě mladší osmnácti let za pohlavní styk s ní, nebo za její pohlavní sebeukájení, obnažování nebo jiné srovnatelné chování úplatu nebo jinou výhodu či prospěch, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta nebo peněžitým trestem.
Mia
acx píše:Tento § nelze použít, ty ho snad v tomto případě neplatíš, alespoň myslím.![]()
Ale bude to nějaké kažení dítěte, jako nalévat alkohol, ...
polav píše:acx píše:Tento § nelze použít, ty ho snad v tomto případě neplatíš, alespoň myslím.![]()
Ale bude to nějaké kažení dítěte, jako nalévat alkohol, ...
Ohrožení mravní výchovy mládeže, což je dokonce trestný čin
Bozkov píše:Zdravím lidi v kolikati jste šly poprvé na privát, nebo jaký věk se nejčastěji vyskytuje u norníků, jde mi o to, že bych rád zkusil zajít na privát, ale prostě je mi 23let, ale výrazem vipadám (kor když se oholím) tak ztěží na 15let, a výškově 170cm... tak nechcu aby se tam na mě dívali divně něbo tak... vím divná otázka, ale prostě bych to chtěl vedet, a nechcu kvuli tomu zakládat nové téma...jinak nejsem žádnej panic, ale chci zkusit privátek v Brně, a kterej třeba doporučujete vy ? díky za odpověď
gogo123 píše:Bozkov píše:Zdravím lidi v kolikati jste šly poprvé na privát, nebo jaký věk se nejčastěji vyskytuje u norníků, jde mi o to, že bych rád zkusil zajít na privát, ale prostě je mi 23let, ale výrazem vipadám (kor když se oholím) tak ztěží na 15let, a výškově 170cm... tak nechcu aby se tam na mě dívali divně něbo tak... vím divná otázka, ale prostě bych to chtěl vedet, a nechcu kvuli tomu zakládat nové téma...jinak nejsem žádnej panic, ale chci zkusit privátek v Brně, a kterej třeba doporučujete vy ? díky za odpověď
Na privát choděj jenom ženatí, staří a postižení chlapi. Normální borec nemá problém najít píchačku zadara
gogo123 píše:Na privát choděj jenom ženatí, staří a postižení chlapi. Normální borec nemá problém najít píchačku zadara
Bozkov píše:Zdravím lidi v kolikati jste šly poprvé na privát...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků