Hledat  

Privaty po ranu

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Privaty po ranu

Příspěvekod qpwoei » stř 24. čer 2015, 0:11

Nornici, kam se da zajit rano aniz byste si navstevu domlouvali den predem? Jed mi o cas 8:00-8:30.
Po ranu mam obvykle problem najit tapinu, ktera je "na znackach". Jedina relativne spolehlive dostupna v tyto ranni hodiny je Misa z Marilynu, ale tam uz jsem byl moc krat. Je dobra, ale chtel bych mit moznost si vybrat.
Jsou "ustavy", ktere uvadi zacatek "otviracich hodin" v 8:00 i 9:00, ale nedodrzuji. I rozpis u Mie nekdy uvede ranni start, ale zazeh je v realu o par hodin pozdeji.
Vsechny cesty vedou do klina.
qpwoei

Re: Privaty po ranu

Příspěvekod herman » sob 5. bře 2016, 15:29

Moje zkušenost je takovám, že pokud občas chi v 7.30 nebo 8 volám den dva dopředu. Zatím nikdy nebyl problém. Milan
herman

Příspěvekod Fuckingshit » úte 8. bře 2016, 2:29

Já jsem šel jednou na privát dokonce na 7:00 :D ale větší hloupost už znovu neudělám. Sice s tím holka souhlasila, ale byla ospalá, "zalepený" oči... ani mně se nějak extra nechtělo, ten výkon tomu odpovídal... Sama pak řekla, že takhle brzo to po ní ještě nikdo nechtěl. Takže ve výsledku spíš faux pas :mrgreen:
Fuckingshit

Příspěvekod hardysek » úte 8. bře 2016, 11:43

Jak je psáno v Koránu, nejlepší to bývá po ránu. :D :D
hardysek

Příspěvekod petrnavrátil » pon 14. bře 2016, 22:44

promiň hardysku, máš pravdu po ránu je krásný být první, ani v hubě, v kundě a zadku, neolizovat kozičky se spermakrémíkem, doufám že ta dotyčná ví co je po výkonu koupelna, konečně máš moje symfonie
petrnavrátil

Příspěvekod kropidlak » stř 23. bře 2016, 8:13

Fuckingshit píše:Já jsem šel jednou na privát dokonce na 7:00 :D ale větší hloupost už znovu neudělám. Sice s tím holka souhlasila, ale byla ospalá, "zalepený" oči... ani mně se nějak extra nechtělo, ten výkon tomu odpovídal... Sama pak řekla, že takhle brzo to po ní ještě nikdo nechtěl. Takže ve výsledku spíš faux pas :mrgreen:

Tak je to vždy o domluvě a o zvyku jak kdo vstává. Já byl jednou v 6 hod a bylo to super a jindy v 17 a nebylo to terno. Tak bych to fákt nebral.Aji co jsem se bavil s chlapama v práci o době to není.
kropidlak

Zpět na Diskuse na téma