Otázka tedy je, budete v následujících zhruba třech měsících služby využívat ve stejné frekvenci jako doposud? Nebo se plánujete v tomto nějak omezit? Ať už ze zdravotních, ekonomických nebo jiných důvodů?
Pojďme debatovat!

|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
pert.rudny píše:No když tě zastaví policajt tak mu řekneš že jde za rodinou ne?On možná by bylo dobré nikam nechodit, ty holky přijdou o pěkné prachy a pak třeba sníží ceny a budou rady za každou korunu.
acx píše:Čecháčci, jak obechcat nařízení ....![]()
To podstatné, zda si můžeš dovolit to dotáhnout do rodiny nebo práce, zde nikdo nezmínil.![]()
Já osobně omezím na neprivátovky, protože tam budou chodit hlavně ti, kteří na covid kašlou, takže nákaza tak 75% tipuju. Ne kvůli mě, ale nemůžu to riskovat teď pro rodinu.
acx píše:Čecháčci, jak obechcat nařízení ....![]()
To podstatné, zda si můžeš dovolit to dotáhnout do rodiny nebo práce, zde nikdo nezmínil.![]()
Já osobně omezím na neprivátovky, protože tam budou chodit hlavně ti, kteří na covid kašlou, takže nákaza tak 75% tipuju. Ne kvůli mě, ale nemůžu to riskovat teď pro rodinu.
Dobermann píše:acx píše:Čecháčci, jak obechcat nařízení ....![]()
Na nařízení kašlu jak to jenom jde a pořád nic.
Borec, který obrží privaty teď bude chodit na nepriváty, aby neohrozil rodinu a dodržel nařízení:)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků