|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Che píše:Sice nejsem lékař ani zdravotník, ale podle toho popisu bych si spíš tipnul na následky prochladnutí.
Hlavu vzhůru kolego, starosti si dělej až teprve, co Ti řekne doktor.
Obelix píše:Che píše:Sice nejsem lékař ani zdravotník, ale podle toho popisu bych si spíš tipnul na následky prochladnutí.
No měl jsem orál bez s holkou z amatérů co nabízí aktuálně i sex bez ochrany... Takže jsem docela nervózní, ale pak napíši jak jsem dopadl.
bleha píše:Obelix píše:Che píše:Sice nejsem lékař ani zdravotník, ale podle toho popisu bych si spíš tipnul na následky prochladnutí.
No měl jsem orál bez s holkou z amatérů co nabízí aktuálně i sex bez ochrany... Takže jsem docela nervózní, ale pak napíši jak jsem dopadl.
Bez ochrany?...Raději napiš, která to je safra
Obelix píše:Já provozoval nedávno oral bez a dá se říct 2 dny po tom pálení a takové jemné řezání špičky žaludu (jak je moč. trubice), při močení trošku pálení taky jen v tom místě... Do toho ale ještě bolest v krku, furt se mi jakoby chce na záchod, únava a pálení očí.. Stejný den jsem ale i seděl venku na lavičce, tak doufám že je to tím. Jsem objednaný na urologii .
vulcan píše:Obelix píše:Já provozoval nedávno oral bez a dá se říct 2 dny po tom pálení a takové jemné řezání špičky žaludu (jak je moč. trubice), při močení trošku pálení taky jen v tom místě... Do toho ale ještě bolest v krku, furt se mi jakoby chce na záchod, únava a pálení očí.. Stejný den jsem ale i seděl venku na lavičce, tak doufám že je to tím. Jsem objednaný na urologii .
Postup by měl být asi takový:
Nechat si vyšetřit moč a sediment, moč chemicky , hlavně je důležitá moč na kultivaci a výtěr z urethry.
Mělo by se to při těchto potížích dělat na dermatovenerologii, nejspíš to udělají i na urologii.
Kultivace moče může vyjít různě, v MM je řada bakterií, žijící tak nějak pospolu, které mohou být za určitých okolností potenciálně patogenní. V urethře to stejné, ale více se tam zachytí třeba ty CH. Stejné potíže mohou dělat různé bakterie, podbuněčné chlamydie, mykoplazmata, ureoplazmata atd. ale stejně tak mohou přežívat bezpříznakově.
Tak jak výše psal acx, kondom bohužel není 100% ochrana před těmi malými podbuněčnými částicemi.
Asi zachovat klid, být v teple a vyčkat na výsledky. Pak podle nich léčba.
V puse, v dutině ústní je taky plejáda mikrobů, aerobní, anaerobní bakterie atd. , pokud ta dívka často dělá OB, často se tam uchytí právě ty CH, myko, ureo.. atd, někdy je to taky o lokální imunitě.
Na privátu bych se OB vyhnul. Tam ta frekvence je určitě nadprůměrná.
bilmc píše:Nakonec to bude dobré, uvidíš. Nejsem z oboru zdravotnictví ale nemyslím si, že bys takto něco závažného chytl. Dej vědět jak jsi dopadl.![]()
A k tomu konci... nech tomu nějaký čas, tohoto koníčku se zbavuje těžkoa za pár týdnů tě to stejně znovu chytne.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků