Broucek500 píše: Mrdovnice ci Dablice jedna a taz osoba, drive socialni pracovnice na techto ulicich,ze zacatku chodila i bez,pote uz zrejme pod bacem ze stejne lokality zacal pusobit na Privatech. Lepe to bylo popsano na tehdejsim Masheru. Obcas pracovni vyjezdy do mazicky Prahy,sly i hlasky ze jde ve fetu,recenze veskrze negativni,velice casto zmena telefonu nicku a lokalit. Tatopostavicka neni neznama urcite ani Vulcanovi,ten bude vedet o neco vic nez ja a pokud se pletu urcite mne opravi...
.. Marcela co stávala na Štefánikové u Erotic City.
Tu Mrdovnici alias
Marcelu zná asi skoro každý, kdo jezdí autem po Brně, stávala tam na rohu u Erotic City odhadem tak 8-10 let zpět, jak psal princ Charles .
Osobně nemám preference u těchto pouličních, ale Marcely se nedalo nevšimnout. Tady na tomto foru bylo o ní psáno vícekrát. Namátkou si vzpomínám na jarjaroslava a jeho epizodu kdesi v parčíku.
Osobně jsem s Marcelou nikdy nebyl, jednou, když jsem parkoval poblíž, tak přišla a dala se do řeči. Docela překvapila, že není nijak "jednoduchá", měla docela trefné poznámky na svou profesi.

, a také se dovedla "prodat", poměrně pěkně oháklá, uměla se vlnit

. Jak je nějaký bača vzal pod křídla, občas jela do Prahy, Ostravy, kde za ní chodil jeden norník a kupodivu měl kladné reference. Na světácích v neveřejné sekci psal, že se údajně zamilovala a nešlape. Je-li to pravda, nevím. V inzerátech ji nyní nevidím.
Vedle Marcely tam postávala ještě drobná dívka
Markéta, používající na netu různé nicky
Luxusniskolacka , Sikovnacoura , Hambatakundicka , to je ta, co má nyní spoustu inzerátů typu (U Olvido, U Lorien).. To je tragická postava, před odhadem 6-8 lety byla začínající skutečná amatérka. Pak se chytla té party a šlapala na ulici.
Do té party patří asi taky oplácanější holka, co byla na Křídlovické, snad
Melanie, Sexica98, podle toho, že se fotí spolu s Markétou, taky se tady o ní psalo, nevím jistě, vůbec mně podobné typy nelákají.
Nicméně po marketingové stránce je s podivem, jak došlo k přerodu pouličních na jakoby privátové, pak jejich další vytěžení jako cestovatelky.
Jak záměrně mění jména, adresy, telefony a že jim to vše prochází.
Smutné je, že se takto uplatnily, - při malé konkurenci tapin.