Hledat  

VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Příspěvekod Drak65 » stř 24. úno 2010, 16:13

vulcan píše:
Drak65 píše:Já taky ne a to hned z pár důvodů: nemíním být ten den desátý v pořadí a odfláknutý (což už se mi stalo), ta která si snižuje ceny, tak bud potřebuje nalákat klienty nebo pomalu nic neumí a když chci navštívit privát, tak si to chci taky užít. Navíc a to bez diskuze mne mladý holky příliš neberou. Jsou to holky bez velkých zkušeností, které možná postupně získávají od starších chlapů. Taky se spíš domnívám, že nízké ceny jsou pro soc. případy, které by za hodinu ještě nejraději 500Kč nebo pro mladý kluky, kteří peněz moc nemají ( toto chápu) . A když si chci pořádně zapí...t a uvolnit se, tak volím raději zralejší a zkušenější a musím podotknout, že některé vypadají mnohem líp než ty mladé. Taky mají vyzrálejší přístup a líp se s nimi komunikuje. Jen hledat a vybrat. Až se budu chtít jen muchlat a jednou zasunout, tak si možná nějaké mládě za tácek najdu podle doporučení norníků :P

Drak65, Jájínek ,

koukám, že se už ani nesnažíte maskovat za norníky :D ,

v určitém směru Vaše výlevy chápu. Musí to být nepříjemný pocit. Cítíte, že Vám penízky utíkají mezi prsty a nic moc s tím nenaděláte.
Nezbude Vám nic jiného než psát takové pitominy o sociálních případech a zdravotních aspektech.
A navíc Vám moc nepřeje i výhled do budoucna - pasáctví bude postihováno stále víc a sofistikovaněji.
Nezbude Vám než jít do normální práce, to je blbý, že ?

Už to bylo řečeno - ale - kvalita placeného sexu s cenou nesouvisí. Cena je hlavně dána, kolik lidí se na té akci přiživuje. Mluvím tady o standardních službách (K,O, mazlení v různé podobě), ne o extras.

Aby nedošlo k mýlce? já nerozporuju, že různí norníci mají různý vkus. Někdo raději zajde za zkušenější ženou, někdo zase za mladší. Ale spíš záleží na osobní povaze té dívky a norníka, jak si sednou, nebo jak si rozumějí. Podobně jako v "nornálním" životě.
Ale to je pro Vás , Drak65, Jájínek , už hodně odtažité.....
Naposledy upravil Drak65 dne stř 24. úno 2010, 21:27, celkově upraveno 1
Drak65

Příspěvekod liubei123 » stř 24. úno 2010, 16:18

Vidím, že pasácká lobby za vyšší ceny se rozjíždí v plné síle...

Jinak tydle individua by chtělo rovnou banovat, není to fórko pro bače, kteří tu píší pro nás zcela irelevantní nesmysly, který tu vůbec nikoho nezajímají. Holt já chápu, že když má stádo oveček, které ho živí, že z toho chce taky něco trhnout, ale ty žvásty, jak jsou holky pod 1500 nanic, hnusné, nepříjemné je úplně mimo, ty co dělaj na sebe, choděj za míň taky pro to, že nemusej dělat na nějakého blbce... to je jediný rozdíl ...

Mě jsou ty ceny ukradený, jdu tam kam mám chuť, vrátím se tam kam se mi chce, nezávisle na ceně (jen na výkonu :D ), ale když vidím co tu píše za tupce, kteří vůbec nepochopili tento topik jen nechápavě kroutím hlavou...

Ikdyž je pravda, že člověka když je to třeba za 1000, ikdyž je to super, potý co vidí jak je tam narváno přejde chuť opakovat 8)

A tyjo Vulcane nestraš je prací, ještě si ublížej, vždyt zrovna Jájínek podle stylu svých příspěvků vypadá, že ani do pěti bez počítadla nenapočítá...

PS: dnes by to chtělo ten ban zítra mříže :D
liubei123

Příspěvekod adeline » stř 24. úno 2010, 19:17

....mě to prostě nedá...já vím, že si někdo řekne, že se do všeho seru (omlouvám se za svá slova, ale tady je to už asi fuk..)
Snažím se ve Vašich přízpěvcích najít nějaky "smysl a záchytný bod" celé této diskuze, ale marně....1500 je hodně, 1000 je málo a dle některých zaručuje ..hnusná, špinavá, smradlavá a kdo ví co ještě...
Nebudu tady nikomu vnucovat svůj názor a nebo Vás přesvědčovat o tom, zda ta či ona cena je dobrá, nebo není ...proč a jak...jen si prostě myslím, že tím , že některá ťapka ztáhne cenu, nemusí zaručeně znamenat , že je fujka, nebo vás nedokáže uspokojit a také to není záruka toho, že bude mít celej den nohy do praku....a tudíž zase dle Vás "jetá"...tedy opět špatná...

Vím, že proti sobě nyní poštvu taky zpoustu "kolegyň", ale dle mého pohledu, je tento "job" tím nejsnazším výkonem, jak se dostat k penízkům...a pokud si to kočka srovná v hlavě..má vyhráno (tím je myšleno vlastní svědomí atd...).
To byl také hlavní důvod, proč má maličkost ustoupila z 1500,-. Jsem si vlastním pánem, nikdo mě nikam něžene a v podstatě se celej den flákám....

Berte to prosím jen jako myšlenku od jedný ťapky...na nikoho tímto neútočím, nikoho nechci a nemám zapotřebí osočovat......nejsem pro pravou, ani pro levou...jsem sama za sebe...

Adiiiiiis...
adeline
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod technik » stř 24. úno 2010, 19:25

mám za to, že vše co se tu teď řeší je OT, takže nejlépe to tema zamknout, není už k ničemu
technik

Příspěvekod šoustool » stř 24. úno 2010, 21:50

Ať se vám pasákům daří....ale neserte se tady do nás poctivých lidí,na kterých těžíte..díky předem :!: :evil:Já osobně nemám potřebu tady s váma debatovat,je každého věc-co,kde,s kým a za kolik..toť vše
šoustool

Příspěvekod Drak65 » stř 24. úno 2010, 23:16

šoustool píše:Ať se vám pasákům daří....ale neserte se tady do nás poctivých lidí,na kterých těžíte..díky předem :!: :evil:Já osobně nemám potřebu tady s váma debatovat,je každého věc-co,kde,s kým a za kolik..toť vše
Naposledy upravil Drak65 dne čtv 25. úno 2010, 8:38, celkově upraveno 1
Drak65

Příspěvekod šoustool » stř 24. úno 2010, 23:46

Drak65 píše:
šoustool píše:Ať se vám pasákům daří....ale neserte se tady do nás poctivých lidí,na kterých těžíte..díky předem :!: :evil:Já osobně nemám potřebu tady s váma debatovat,je každého věc-co,kde,s kým a za kolik..toť vše

Vážně demence tady graduje. Každý kdo nesouhlasí s norníky a je zast áncem toho, že ta která !!!! má na to !!!!, aby si udržela cenu, tak je pasák nebo kdo ví co. Tohle je forum tlupy idiotů, kteří ani nečtou co kdo psal v předcházející stránce. Chcete mít LESK za malou hodnotu, přeloženo pro těm co to nemyslí : pravé zlato za pakatel.Že jsem se vůbec k něčmu vyjadřoval. Zdarec sockám!

Jsi frajer :!: :arrow:
šoustool

Příspěvekod melaniesex » stř 24. úno 2010, 23:48

Draku65, odpovím tady už naposled, protože tady se stejně všechno obrátí naruby...Jen maličkost.Když je holka na privátu, kde není svým pánem, tak většinou odevzdává třetinu v lepším případě, v horším i polovinu.Věř že dobře vím o čem mluvím... :( Tak si spočítej, že holka, která dělá sama na sebe a dá tu laťku níž, byť i na tisíc, která je na tom v závěru lépe a která se taky víc snaží?ta které zůstane ubohých 750,- nebo ta druhá, co se snaží udržet si byt a stará se o to, aby se tam lidem líbilo? Napadáte se tady navzájem a jen někteří z vás vědí co za tím vším je.Není všechno zlato, co se třpytí...A věř mi že snížení laťky není vždy provázeno snížením kvality.Jenže od většiny z vás je to provázeno nedůvěrou, že za tím musí něco být..Chápu to, ale nenapadá vás, že v obdobích menší návštěvnosti dělají nejvíc akcí kočky, co dělají sami pro sebe..Ne kvůli tomu, aby jim chodilo deset lidí denně..Ale kvůli tomu, že větší priváty kde je více holek a odevzdává se se lépe udrží.Tam je na nájem v cuku letu..Ale kočky co se udělají sami pro sebe si váží každého z vás, snaží se aby se jim každý z vás vrátil, protože pokud je jen trošičku inteligentní, tak ví, že díky vám si udrží v uvozovkách živobytí...Tak ať se vám všem daří najít tu pravou.. :wink: Pa Monča.
melaniesex
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod askian » čtv 25. úno 2010, 0:12

uvedla jsi to na pravou míru a tak to prostě je!!!Souhlasím s tebou :)
askian

Příspěvekod vulcan » čtv 25. úno 2010, 2:05

Drak65 píše:
šoustool píše:Ať se vám pasákům daří....ale neserte se tady do nás poctivých lidí,na kterých těžíte..

Vážně demence tady graduje. Každý kdo nesouhlasí s norníky a je zastáncem toho, že ta která !!!! má na to !!!!, aby si udržela cenu, tak je pasák nebo kdo ví co. Tohle je forum tlupy idiotů, kteří ani nečtou co kdo psal v předcházející stránce. Zdarec sockám!

Draku65,
Myslím, že zbytečně ztrácíš nervy.
Určitě mezi norníky jsou různé typy lidí, ale rozhodně to není tlupa idiotů, ani to nejsou socky. Řada z nás se známe, rozhodně nemáme na vše shodné názory, máme různý vkus, ale dokážeme si ventilovat své názory na úrovni.
Tady to forum vzniklo, abychom si právě říkali i třeba protichůdné názory. A aby bylo při tom všem i trochu srandy. Nejde přece o život, jde o šukání.
Většina ťapinek, co sem píše, toto pochopí, horší je to s těmi, co křečují jako Ty.
vulcan

Příspěvekod vulcan » čtv 25. úno 2010, 2:26

melaniesex píše: .......Když je holka na privátu, kde není svým pánem, tak většinou odevzdává třetinu v lepším případě, v horším i polovinu. Věř že dobře vím o čem mluvím... :( Tak si spočítej, že holka, která dělá sama na sebe a dá tu laťku níž, byť i na tisíc, která je na tom v závěru lépe a která se taky víc snaží? ta které zůstane ubohých 750,- nebo ta druhá, co se snaží udržet si byt a stará se o to, aby se tam lidem líbilo? Napadáte se tady navzájem a jen někteří z vás vědí co za tím vším je.
A věř mi že snížení laťky není vždy provázeno snížením kvality.Jenže od většiny z vás je to provázeno nedůvěrou, že za tím musí něco být..Chápu to, ale nenapadá vás, že v obdobích menší návštěvnosti dělají nejvíc akcí kočky, co dělají sami pro sebe.. ..Ale kočky co se udělají sami pro sebe si váží každého z vás, snaží se aby se jim každý z vás vrátil, protože pokud je jen trošičku inteligentní, tak ví, že díky vám si udrží v uvozovkách živobytí... Pa Monča.

Moniko, melaniesex :D ,
napsala jsi to zcela správně. Musím říci, že si vážím slečen, které se udělají samy pro sebe, a podobně smýšlejí asi i další norníci. Nemají to ty kočky jednoduché, musejí se postarat i o další záležitosti, o reklamu, musejí více přemýšlet, jak inzerovat.. a opravdu je u nich vidět větší zájem - být úspěšná.

Moniko, norníci se mezi sebou ani tak nenapadají, tady křečují hlavně pastevci.
Nikdo rozumný si nemyslí, že snížení ceny znamená snížení kvality, v případě Tebe, Adélky, Danielky a třeba Ley-Ani z Bystrce rozhodně ne. Těch samostatných je stále víc.

adeline píše:Snažím se ve Vašich přízpěvcích najít nějaky "smysl a záchytný bod" celé této diskuze, ale marně....1500 je hodně, 1000 je málo a dle některých zaručuje ..hnusná, špinavá, smradlavá a kdo ví co ještě...

no, Adélko, nevšiml jsem si, že by normální norník tady napsal, že ta s přiměřenou cenou je hnusná, smradlavá atd. To napíšou právě jen ti, kteří na slečnách parazitují.
Naposledy upravil vulcan dne čtv 25. úno 2010, 2:46, celkově upraveno 1
vulcan

Příspěvekod vulcan » čtv 25. úno 2010, 2:44

adeline píše: ...jen si prostě myslím, že tím , že některá ťapka ztáhne cenu, nemusí zaručeně znamenat , že je fujka, a také to není záruka toho, že bude mít celej den nohy do praku....a tudíž zase dle Vás "jetá" ...
Vím, že proti sobě nyní poštvu taky zpoustu "kolegyň", ale dle mého pohledu, je tento "job" tím nejsnazším výkonem, jak se dostat k penízkům...a pokud si to kočka srovná v hlavě..má vyhráno (tím je myšleno vlastní svědomí atd...).
To byl také hlavní důvod, proč má maličkost ustoupila z 1500,-. Jsem si vlastním pánem, nikdo mě nikam něžene a v podstatě se celej den flákám....

pokud si to kočka srovná v hlavě
Adélko, napsala jsi to svým nenapodobitelným stylem.. :D a je to tak.
Akorát nechápu, jak jsi došla na to, že by někdo tvrdil, že je taková děva "fujka" :shock: , nevšiml jsem si.

A díky Tvému procitnutí, je pravda, že se k Tobě těžko dostává.. ale přeji Ti to.
vulcan

Příspěvekod adeline » čtv 25. úno 2010, 10:56

...víš, psala jsem to tak..jak mně myšlanka "tekla"...jak jsem se zmínila, nechtěla jsem nikoho nařknout, či nějak osočit z toho ...či onoho....je to prostě myšlenka Adely z Kotlářské....Nic Víc.---Nic Míń.......kdybych seděla s kámošem u skleničky "irské",podala bych to stejným způsobem :wink:

Hezký čtvrtek přeji všem...
Adiisss..
adeline
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod Honzi » čtv 25. úno 2010, 17:17

vulcan píše:....................
Moniko, melaniesex :D ,
napsala jsi to zcela správně. Musím říci, že si vážím slečen, které se udělají samy pro sebe, a podobně smýšlejí asi i další norníci. Nemají to ty kočky jednoduché, musejí se postarat i o další záležitosti, o reklamu, musejí více přemýšlet, jak inzerovat.. a opravdu je u nich vidět větší zájem - být úspěšná.

Moniko, norníci se mezi sebou ani tak nenapadají, tady křečují hlavně pastevci.
Nikdo rozumný si nemyslí, že snížení ceny znamená snížení kvality, v případě Tebe, Adélky, Danielky a třeba Ley-Ani z Bystrce rozhodně ne. Těch samostatných je stále víc.
......................

Naprosto souhlasím, on je skutečně velký rozdíl mít za něco odpovědnost nebo to mít na háku.
Jinak cenu, tedy zda cena kolem tisíce je jen pro podřadné služby. Mohu vás ujistit, že v Brně není žádná vazba mezi cenou, službami, hygienou, úrovní privátů. Takže tohle neřešte. Priváty s cenou 1500 a všemožnými příplatky nemají na sklenici mizerné vody, rozpadající se postele, ručníky jak kapesníky, .... . Jinde s nižší cenou jsou skutečné ručníky, skoro osušky, doplnění tekutin, ... . A hygiena slečen je dána jejich návyky a už vůbec ne cenou.
Ano, jsou zde některé, které udělají cokoliv, pár z nic i za pár šupů, ale o nich se ví a s nimi vás nikdo, kromě bačů, srovnávat nebude.

Vzpomínám, jak jsem se ptal kdysi jedné slečny, jak je možné dělat 15 minutovky (čas sprchy byl v v době). A bylo mi řečeno, že bych se divil, jak rychle se nenorníci osprchují, podrží jim, šup sem, šup tam, výstřik a úprk pryč bez sprchy. :D Takže hygiena klientů nikde, tím pádem totéž se slečnami, ... .
A řada privátů s hodinovou sazbou 1500 nabízí třeba 15 mimut za 700.

Jaký je rozdíl Dráčku mezi 700 a 1000? Chodíš tam taky? A na jak dlouho? :lol: Stejně jsi zbabělec, smazat co jsi napsal. :roll:
Honzi

Příspěvekod Leo2 » čtv 11. bře 2010, 0:05

Ahoj norníci,
rád bych vás upozornil na současné atraktivní nabídky na Severní Moravě :D
kde vesměs se počítá 1 hodina = 1000,- Kč i u mladých ťapin viz http://www.naprivat.cz
Např.: www.privatberusky.atlasweb.cz/home.htm
http://www.naprivat.cz/cats/
www.miriam-privat.cz
www.clubcarmen.cz
atd..... :roll: :oo:
Hold na severu jdou s dobou i nejmladší ťapiny :P
Jen v Brně si to stále neuvědomují :evil: :twisted:
Caw Leo
Leo2

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma