od Fuckingshit » ned 22. pro 2024, 14:19
Také nechápu tohle téma. Pokud ho založil Che ironicky, tak to beru, ale jinak asi jako přemýšlení nad tím, co bychom vymyslili, abychom nemuseli chodit do práce a penízky nám sami přistávaly na účet. Nevymyslíš nic překvapivě.
Je úsměvné, jak se dotyčný snaží všemožně odradit ostatní, aby k ní nechodili. Jak kdybychom to nevěděli, že když lížeš ťapinu, máš to minimálně s příchutí kondomu a bůhví čeho ještě.
blecha tak buď vysvětlete ostatním konkrétní příběh té ťapiny, co se jí stalo, že chudinka musí šlapat a tak "trpět", nebo si o tom pište někde soukromě SZ, ale takhle akorát vysíráte ostatní. Je to nejstarší řemeslo, pro ženu nejjednodušší způsob podnikání a kupodivu funguje, nikdo je k tomu nenutí. Jsem snad já hajzl, když si jdu koupit rohlíky do krámu a využít něčích nabízených služeb? Tak to pořád nestav na hlavu, nás do role, že jsme nějaký vyděrači apod. Můžeš začít držet celibát jako Mnich, odletět do Tibetu, aby ťapiny tolik netrpěly. Ale vážně, tohle brečení tady, že se ťapiny mění ve stroje a že mi za to můžeme, to už je na chocholouška.