Hledat  

Co bychom tak vymyslili, by šlapky šlapat nemusily?

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Co bychom tak vymyslili, by šlapky šlapat nemusily?

Příspěvekod sppavol » ned 22. pro 2024, 8:45

Buďte naopak rádi, že ty šlapky jsou. Kdyby nebyly, tak by velmi rychle přibývalo chlapů, kterým by se to semeno v hlavě už tak nahromadilo, až by se nedokázali ovládnout, bylo by tolik znásilněných žen, že by se to ani nedalo spočítat, ani by se nedoporučovalo ženám bez doprovodu vycházet ven, takhle se ti chlapi, když to na ně přijde, mají aspoň kde vyřádit. On si uleví, ona si vydělá a vyřeší tak své finanční problémy, všechny strany jsou spokojené.
sppavol

Příspěvekod Terence » ned 22. pro 2024, 9:58

Je mi naprosto jasné, že priváty byly, jsou a budou. Že moderátor na jedné straně udělal z pár příspěvků jinde zvlášť téma, je chvályhodné, nicméně jak je patrno z příspěvků, trochu to dráždí. Určitě nelze spasit svět a všechny ťapiny v něm, začalo to debatou o jednom konkrétním případu. I já jsem získal dojem, že se Natálka snažila dostat z této situace někam jinam. A právě jí bych to opravdu přál. Pořád tady budou jiné, o nárůst případů znásilnění bych tedy obavy neměl. Kdo ji nezná, těžko to posoudí.
Co se týče Barborky, ta je zatím mladá, možná má ještě šanci na změnu, ale pět let je dost dlouhá doba. I když je milá, není tak komunikativní, takže jsem jsem od ní dozvěděl jen to "že studuje".
Nemám rád přístup typu "zaplať, udělej se a vypadni." Taky jsem se s tím párkrát setkal. Preferuji trochu lidštější přístup z obou stran a třeba i to popovídání na závěr. Což zase někdy může vyvolat jisté morální dilema. Neodsuzuji ani norníky, ani ťapiny, pořád by ale z toho kšeftu úplně neměla zmizet lidskost.
Terence

Příspěvekod sppavol » ned 22. pro 2024, 10:59

Tak zachovat si lidkost dokážou jen ty nejsilnější a psychicky nejodolnější tapiny. Jednu takovou znám, dělá to ještě delší dobu než Barborka a přesto dokáže být lidská a mít vždy pravý GFE přístup. Proto asi chápu, že tu Natálku tak obhajujes. Lidský přístup je bohužel vzácnost. Slabší jedince tahle výdělečná činnost postupně psychiky zničí. Ale rozhodně i na silnějších jedincích zachová nějaké ty stopy. Má oblíbenkyně mi kdysi říkala, že jsou muži, kteří jsou úplně v pohodě, jsou milí a nejsou moc nároční, ani se u toho nezapotí. Pak jsou muži, kteří jsou taky milí a úplně v pohodě, jen jsou trochu náročnější a už se s nimi zapotí, ale to jí nevadí. Nejhorší ale je, když je muž arogantní, chová se k ní jako k nějakému póvlu, protože on je pán světa, když si zaplatil. Pak se není čemu ani divit, že se ta lidkost jaksi ztrácí.
sppavol

Příspěvekod Šakal » ned 22. pro 2024, 11:07

Většina, kdyby to dělat nechtěli, tak to nedělají. Je to pro ně zábava spojená s nadstandartními výdělky. A znám i takovou, co je manželka chlapa s příjmy kolem miliardy korun ročně, on jí vyplácí podle předmanželské smlouvy 50 miliónů ročně a stejně jí vidím občas figurovat na inzerci. A na dotaz proč to dělá, když to nemá zapotřebí, tak odpoví, že jí to baví.
S jednou se znám osobně, ještě předtím, než začala šlapat, spořádaná rodina, dvě děti. Manžel rodinu zadlužil. Její bratr jí půjčil peníze na zaplacení dluhu a ona se rozhodla po čtyřicítce začít šlapat, aby dluh bratrovi rychleji splatily. Dluh kolem 2 milionů do 4 let splatila. Ale šlapat nepřestala, protože jsou potřeba peníze na rekonstrukci domu, na nové auto, stárnu, zákazníků ubývá, tak nové kozy, ať jsem atraktivní. A padesátka se blíží. A najednou je tu rozhodnutí, že šlapat bude, dokud bude o ní zájem. I ty šlapky se vyvíjejí se svým myšlením. A každý má nějaké starosti.
Šakal

Příspěvekod neznalek » ned 22. pro 2024, 14:10

Natálku jsem opět navštívil na začátku prosince a musím souhlasit s tím, že je na ní znát, že ji "řemeslo" už tolik nebaví. Když jsem ji navštívil poprvé na konci října, tak mi to přišlo o dost lepší. Ale může to být i dáno tím, že jsem jí prostě nesedl.

Nic o jejím tragickém životním osudu mi známo není, sama se mi s ničím osobním nesvěřila a já sám od sebe jsem se na nic nevyptával.
Mám v plánu privátek 4 nadále navštěvovat, ale příště vyzkouším novou dívku.
neznalek

Příspěvekod Fuckingshit » ned 22. pro 2024, 14:19

Také nechápu tohle téma. Pokud ho založil Che ironicky, tak to beru, ale jinak asi jako přemýšlení nad tím, co bychom vymyslili, abychom nemuseli chodit do práce a penízky nám sami přistávaly na účet. Nevymyslíš nic překvapivě.
Je úsměvné, jak se dotyčný snaží všemožně odradit ostatní, aby k ní nechodili. Jak kdybychom to nevěděli, že když lížeš ťapinu, máš to minimálně s příchutí kondomu a bůhví čeho ještě.
blecha tak buď vysvětlete ostatním konkrétní příběh té ťapiny, co se jí stalo, že chudinka musí šlapat a tak "trpět", nebo si o tom pište někde soukromě SZ, ale takhle akorát vysíráte ostatní. Je to nejstarší řemeslo, pro ženu nejjednodušší způsob podnikání a kupodivu funguje, nikdo je k tomu nenutí. Jsem snad já hajzl, když si jdu koupit rohlíky do krámu a využít něčích nabízených služeb? Tak to pořád nestav na hlavu, nás do role, že jsme nějaký vyděrači apod. Můžeš začít držet celibát jako Mnich, odletět do Tibetu, aby ťapiny tolik netrpěly. Ale vážně, tohle brečení tady, že se ťapiny mění ve stroje a že mi za to můžeme, to už je na chocholouška.
Fuckingshit

Příspěvekod vlkodlak 36 » ned 22. pro 2024, 17:30

Přesně tak,souhlasím s výše uvedeným Fucking.co píše.Není to problém chlapů,ale těch,kdo to dělají.
Znal jsem jednu kočku,měla 45..i když na to nevypadala..Bohužel toto dělala jen občas,měla svoje zaměstnání. :)
Důležité je,aby to člověka bavilo.A ne to dělat jen kvůli penězům.Tož asi tak. :roll:
vlkodlak 36

Předchozí

Zpět na Diskuse na téma