|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
shrek_85 píše:senior píše:A co se ti na tom tematu nelibi? Zda se ti to lehke, nebo neuzitecne?
Proti tématu jsem neřekl půl slova
)
shrek_85 píše:Jako reklama to není špatný ... ale jestli se za něco takového na MUNI uděluje titul Bc., tak Plzeňská práva jsou proti tomu prestižní fakulta.
gogo123 píše:Bedlivě jsem to přečetl a hodnocení nechám na každém z Vás .
senior píše:gogo123 píše:Bedlivě jsem to přečetl a hodnocení nechám na každém z Vás .
Ale gogo, vzdyt jsi nas primo k hodnoceni vyzval. A kdo ma vic pravo praci hodnotit nez ti, kterych se to tyka, samozrejme jen hlasem poradnim.!
Ale vazne. Software zajistuje jen, jestli prace nebyla opsana a tudiz se da povazovat originalni. A nevypovida nic o kvalite prace. A je jen casti statni bakalarske zkousky. Stejne ji ma Zuzana uz za sebou. Tak vlastne uz muzeme k tomu pristupovat jako k zverejnene praci a vyjadrovat se k ni.
gogo123 píše:Hodnocení Zuzany .......
senior píše:Ze jsi proti jejimu tematu nic nenamital?
shrek_85 píše:senior píše:Ze jsi proti jejimu tematu nic nenamital?
Přesně tak. Proti tématu jsem nic nenamítal. Naopak téma se mi zdálo velmi zajímavé. Akorát jsem napsal svůj názor na míru využití odborných znalostí v této práci. Dovedu si představit, že studentka gymnázia by byla schopná zpracovat stejné téma na podobné úrovni. Ty argumentuješ tím, že to neopsala a proto musí dostat titul Bc. Originální dílo je ale podmínka nutná, nikoliv postačující.
gogo123 píše:Určitě to nezaručí kvalitu ale nikdo se nepodepíše pod úplnou blbost .......
bgenius píše:http://is.muni.cz/th/327386/pedf_b/Bakalarska_prace.pdf
senior píše: Studentka … originalni pojednani o dane problematice! .. neni dokonale,. …. asi je prvni, a at chces nebo ne je originalni. To na tom si cenim nejvic. Navic musela mit odvahu se tematem zabyvat.
bgenius píše: …půlku práce zabírají definice a citace jiných autorů, což je strašně nudné. Autorka se neskutečně otravně hrabe ve věcech jako je diskurz, analýza atp. (jako vypadá to učeně... ale je to samoúčelné). V zásadě popsala jen několik zdejších citátů... a z toho tak nějak něco vyvodila.
Zuzana píše: Diskuze na téma budou analyzována všechna témata (celkem tedy 237), v rámci vlákna Dívky z Brna pouze témata, ve kterých během posledních tří měsíců přibyly nové příspěvky (celkem tedy 103).
Zuzana píše: Myslím, že taky se díky extrémním názorům některých nicků tady rozmáhá takové snobství, humpoláctví, neurvalost. Měli bychom si vážit názorů, recenzí všech, i když třeba mají příspěvků málo a chodí na priváty jen občas. Je to každého věc, jak naloží s volným časem, jak často a kdy navštíví doupě neřesti. Podstatné je, aby příspěvky měly vypovídající hodnotu, aby se věnovaly dívkám a ne norníkům. ( Praseslav, 19.2.2012, 21:40)
Zuzana píše: Jeden z norníků dokonce do vlákna přidal fotografii ženského pohlaví s tím, že jej vyfotil na jednom z brněnských privátů, na což zareagoval majitel privátu s nabídkou, že kdo uhádne, které dívce z jeho privátu patří, ten získá zdarma hodinu s kteroukoli dívkou z daného privátu zdarma. Soutěž měla vysokou účast.![]()
Zuzana píše: Norníci mluví o současných ženách jako příliš náročných a lačnících po penězích. Ženy si podle některých z přispívajících samy mohou za to, že muži při jejich vysokých nárocích raději za sex zaplatí, aby se vyhnuli povinnosti se o ženu ucházet a snažit si ji namluvit. Správný norník vnímá sex jako zboží.
Jarjaroslav píše: Nepochopil jsem zmínku, že na fórum píšou i partnerky Norníků :…
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků