Hledat  

Zuzana a bakalářská práce

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Zuzana a bakalářská práce

Příspěvekod senior » ned 10. čer 2012, 7:03

Na tema uzitecna skola se rozepisi mozna pozdeji, pisi z mobilu a spatne se vkladaji citace. Ale jen na okraj, dobra VS nemusi byt uzitecna ve vyznamu tve definice, polozi systemove zaklady, nauci hledat a zpracovavat informace z daneho oboru a tvurcim zpusobem je rozpracovavat a vytvaret nove poznatky. Tot vse. Ostatni je jen na tobe.
Naposledy upravil senior dne ned 10. čer 2012, 9:03, celkově upraveno 5
senior

Příspěvekod senior » ned 10. čer 2012, 7:10

shrek_85 píše:
senior píše:A co se ti na tom tematu nelibi? Zda se ti to lehke, nebo neuzitecne?

Proti tématu jsem neřekl půl slova
)

Ze jsi proti jejimu tematu nic nenamital? Kdyz chces citovat, tak si musis sva tvrzeni pamatovat.
A nesrovnavat hrusky s jabkama. Pravnik by mel byt na uplne jine urovni nez treba sociolog, ze. A taky k tematum pristupovat jinym zpusobem, pohledem, metodikou a buhvi cim jeste. Jen na okraj, nejsem z muni a sociologii moc nemusim. Ale opakuji, prace se mi opravdu libi. Chtelo by ji zpracovat mozna ve stylu knihy Erich Berne: Jak si lide hraji. A typologii nornictvi zaradit jako dalsi mozne hry. To je moje poznamka pro Zuzanku, urcite to tady navstivi, protoze pachatel se vzdy vraci na misto cinu!

shrek_85 píše:Jako reklama to není špatný ... ale jestli se za něco takového na MUNI uděluje titul Bc., tak Plzeňská práva jsou proti tomu prestižní fakulta.
senior

Příspěvekod gogo123 » ned 10. čer 2012, 9:22

Jen tak pro info, na rozdíl od jiných VŠ škol, muni léta zveřejňuje práce Bc, Mgr, doktorandské .... na svých serverech a jako jedna z mála má soft proti plagiátům. Určitě to nezaručí kvalitu ale nikdo se nepodepíše pod úplnou blbost ....... Kdybyste nahlédli pod pokličku jiných fakult, zejména těch soukromých , to by pak byla debata :?: , proto své práce raději nezveřejňují ...... ví proč. :twisted:

Hodnocení Zuzany nechme na kvalifikovaných oponentech, my na to nahlížíme ze špatného úhlu a nekvalifikovaně.
Naposledy upravil gogo123 dne ned 10. čer 2012, 18:16, celkově upraveno 1
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod senior » ned 10. čer 2012, 10:34

gogo123 píše:Bedlivě jsem to přečetl a hodnocení nechám na každém z Vás .

Ale gogo, vzdyt jsi nas primo k hodnoceni vyzval. A kdo ma vic pravo praci hodnotit nez ti, kterych se to tyka, samozrejme jen hlasem poradnim.! :D

Ale vazne. Software zajistuje jen, jestli prace nebyla opsana a tudiz se da povazovat originalni. A nevypovida nic o kvalite prace. A je jen casti statni bakalarske zkousky. Stejne ji ma Zuzana uz za sebou. Tak vlastne uz muzeme k tomu pristupovat jako k zverejnene praci a vyjadrovat se k ni.
senior

Příspěvekod gogo123 » ned 10. čer 2012, 10:45

senior píše:
gogo123 píše:Bedlivě jsem to přečetl a hodnocení nechám na každém z Vás .

Ale gogo, vzdyt jsi nas primo k hodnoceni vyzval. A kdo ma vic pravo praci hodnotit nez ti, kterych se to tyka, samozrejme jen hlasem poradnim.! :D

Ale vazne. Software zajistuje jen, jestli prace nebyla opsana a tudiz se da povazovat originalni. A nevypovida nic o kvalite prace. A je jen casti statni bakalarske zkousky. Stejne ji ma Zuzana uz za sebou. Tak vlastne uz muzeme k tomu pristupovat jako k zverejnene praci a vyjadrovat se k ni.

gogo123 píše:Hodnocení Zuzany .......

....no já myslel hodnotit na základě zkušeností obsah a neee Zuzanu ..... třeba jestli jsem v kategorii úchylák nebo playboy..... A ne jestli je její dílo na A nebo F :twisted: .

Má kategorie tam není .....bylo by zajímavý zjistit, jestli se s tím tady pánové ztotožní či nikoli ...obsahově :twisted:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod shrek_85 » ned 10. čer 2012, 11:08

senior píše:Ze jsi proti jejimu tematu nic nenamital?

Přesně tak. Proti tématu jsem nic nenamítal. Naopak téma se mi zdálo velmi zajímavé. Akorát jsem napsal svůj názor na míru využití odborných znalostí v této práci. Dovedu si představit, že studentka gymnázia by byla schopná zpracovat stejné téma na podobné úrovni. Ty argumentuješ tím, že to neopsala a proto musí dostat titul Bc. Originální dílo je ale podmínka nutná, nikoliv postačující.
shrek_85

Příspěvekod senior » ned 10. čer 2012, 11:46

shrek_85 píše:
senior píše:Ze jsi proti jejimu tematu nic nenamital?

Přesně tak. Proti tématu jsem nic nenamítal. Naopak téma se mi zdálo velmi zajímavé. Akorát jsem napsal svůj názor na míru využití odborných znalostí v této práci. Dovedu si představit, že studentka gymnázia by byla schopná zpracovat stejné téma na podobné úrovni. Ty argumentuješ tím, že to neopsala a proto musí dostat titul Bc. Originální dílo je ale podmínka nutná, nikoliv postačující.

Ale kdepak, spatne ctes moje prispevky. Napsal jsem doslova ze teoreticky i prakticky byla schopna napsat pojednani o dane problematice. Ano ty prakticke veci snad by ta gymnasistka nejak uklohnila. Ale zaradit to do teoretickeho ramce, precti si poradne a pozorne jeji praci, s tim kolik autoru citovala, tak urcite ne!! A ze teorie neni dokonale navazana na praktickou cast, tak proto je snizena znamka. A vo tom to je! Zkusil jsi si nekdy neco podobneho o 45 stranach napsat? Jiste jsou tam chyby, ale je to bakalarska a ne magisterska prace. A nakonec vyjimecne nadana sudentka gymnasia by se ji snad mohla priblizit. Ale prectu si jeji teoretickou cast! To by studentka gymnasia nexvladla. Hele kdyz tak machrujes, nechces mi poslat svou bakalarskou praci?Teda jestli se za ni nestydis, jestli vubec ale nejakou mas!
PS. Myslim, ze citovani nornici , kteri jsou citovani v praci Zuzany by su zaslouzili od ni na tomto foru aspin podekovani, protoze prispeli k vytvareni typologii norniku.!
senior

Příspěvekod bgenius » ned 10. čer 2012, 14:19

gogo123 píše:Určitě to nezaručí kvalitu ale nikdo se nepodepíše pod úplnou blbost .......

Vsadíme se?

http://is.muni.cz/th/327386/pedf_b/Bakalarska_prace.pdf

Už jen ten úvod stojí za to. A nejedná o nějakou vyjímku... archív MU je plný takových "skvostů". Záleží fakulta od fakulty, některé mají úroveň, některé ne...

Zuzanina práce... řekl bych že hodnocení adekvátní. Půlku práce zabírají definice a citace jiných autorů, což je strašně nudné. Autorka se neskutečně otravně hrabe ve věcech jako je diskurz, analýza atp. aniž by bylo zřejmé proč vlastně (jako vypadá to učeně... ale je to samoúčelné). V zásadě popsala jen několik zdejších citátů... a z toho tak nějak něco vyvodila.
Na druhou stranu - poměrně odvážné téma a vzhledem k některým jiným pracem na MU je velmi slušná.
bgenius

Příspěvekod shrek_85 » ned 10. čer 2012, 15:50

bgenius píše:http://is.muni.cz/th/327386/pedf_b/Bakalarska_prace.pdf

Tyhle jsou taky celkem výživné ;-) Ale je fakt, že to už jsou diplomky...

http://is.muni.cz/th/79563/pedf_m/Diplomka_1teorie.pdf

http://is.muni.cz/th/79370/pedf_m/diplomova_prace.pdf
shrek_85

Příspěvekod bgenius » ned 10. čer 2012, 17:22

4 shrek85: By mě zajímalo kdo tam proboha zadává takováto témata :D

Každopádně jsem asi objevil vítěze :D

http://is.muni.cz/th/152930/pedf_b/Indi ... _prace.pdf
14 stránek a z toho 6 zabírá obsah, zdroje atp... tedy samotná práce na 8 (!) stránek. Aneb bakalářem přes noc.
bgenius

Příspěvekod sumiiik » ned 10. čer 2012, 18:35

Sakra ta oponentka je ale nadčasová...

Brno, 29.6.2012 Adéla Souralová
sumiiik

Příspěvekod Praseslav » ned 10. čer 2012, 18:42

Tak není to úplně špatný, ale jako oponent bych autorce vytknul, že v její práci chybí detailnější rozbor některých klíčových nornických vláken, jako třeba: „Lízání zadku“, „Smrdí jí ku.da“, „Anální fisting“ a další... :lol: Takže jako vědecká práce by to u mě neobstálo!
Praseslav

Příspěvekod vulcan » úte 12. čer 2012, 2:01

senior píše: Studentka … originalni pojednani o dane problematice! .. neni dokonale,. …. asi je prvni, a at chces nebo ne je originalni. To na tom si cenim nejvic. Navic musela mit odvahu se tematem zabyvat.

Senior,
Zuzka určitě není v tematu originální. Pokud čtete i jiná fóra, hlavně Norníka nebo Mashera, tak se tam dříve psalo a rozebíralo skoro totéž, je to 1-2 roky zpátky. (témata byla hodně podobná, také něco ve smyslu vztahu pána a prostitutky jako prodávajícího a zákazníka, bylo to na některé pražské VŠ. 2 různé práce, jedna na Norníku, jedna na Masheru, vše docela podobné námětem, nikoliv zpracováním, to bylo lepší tam než je tady u Zuzky.
Potom ještě něco vzdáleně podobného na Kurtech týkající se narušení psychiky u prostitutek, zjednodušeně řečeno, a podobnou charakteristiku měla i aktivita „antinorníka“.
vulcan

Příspěvekod vulcan » úte 12. čer 2012, 2:10

bgenius píše: …půlku práce zabírají definice a citace jiných autorů, což je strašně nudné. Autorka se neskutečně otravně hrabe ve věcech jako je diskurz, analýza atp. (jako vypadá to učeně... ale je to samoúčelné). V zásadě popsala jen několik zdejších citátů... a z toho tak nějak něco vyvodila.

Abych Zuzaně nekřivdil, pročetl jsem si ještě jednou tu analytickou část (kap.4) , kde komentuje jednotlivé citace a dělá z nich závěry. Skutečně je to podivná směs úryvků bez zasvěcenější analýzy, bez větší logické vazby. Občas mně připadlo, že Zuzana vůbec nepochopila „vo co go“ .
Málo osobního přínosu, vlastních myšlenek Zuzany. Připadne mně, že si zdaleka nepřečetla všechno to, co uvádí.. :shock:

Zuzana píše: Diskuze na téma budou analyzována všechna témata (celkem tedy 237), v rámci vlákna Dívky z Brna pouze témata, ve kterých během posledních tří měsíců přibyly nové příspěvky (celkem tedy 103).

V podstatě používá citace jenom z pár vláken kapitoly .. Diskuze….

Zuzana nepochopila některé osoby a obsazení…
„Já si chodím na priváty i zarelaxovat, pokecat , vypnout . Nejen za tím, abych si zašukal.“ (Drak65, 10.12.2009, 3:13)
I když je tam napsáno u toho příspěvku Adminem, že se jedná o převlečenou Lindubrno:idea: A pak tedy její post má docela jiný smysl..

nejspíš si moc nezkontrolovala svoji práci a zdroje..
Zuzana píše: Myslím, že taky se díky extrémním názorům některých nicků tady rozmáhá takové snobství, humpoláctví, neurvalost. Měli bychom si vážit názorů, recenzí všech, i když třeba mají příspěvků málo a chodí na priváty jen občas. Je to každého věc, jak naloží s volným časem, jak často a kdy navštíví doupě neřesti. Podstatné je, aby příspěvky měly vypovídající hodnotu, aby se věnovaly dívkám a ne norníkům. ( Praseslav, 19.2.2012, 21:40)

asi bych si toho normálně nevšiml, ale když jsem četl citaci kolegy Praseslava.. byla mně ta věta povědomá.. :wink: a kouknu na vlákno a psal jsem to já (vulcan 6/4/2012) a ne ( Praseslav, 19.2.2012, 21:40) jak Zuzana píše..
Nic podstatného, ale pokud by si práci kontrolovala, asi by na to měla přijít.
vulcan

Příspěvekod vulcan » úte 12. čer 2012, 2:16

Jasně, dá se práce brát odlehčeně, jako legrace atd.. Ale mám takový pocit, že to bere Zuzana vážně..
Zuzana nechápe slovník norníků a i humor, nadsázku.., + kontext

Když jsem to četl, tak jsem málem poprskal monitor.. :D Ze situačního humoru pár norníků a Richarda udělala vážně míněnou soutěž… :shock:

Zuzana píše: Jeden z norníků dokonce do vlákna přidal fotografii ženského pohlaví s tím, že jej vyfotil na jednom z brněnských privátů, na což zareagoval majitel privátu s nabídkou, že kdo uhádne, které dívce z jeho privátu patří, ten získá zdarma hodinu s kteroukoli dívkou z daného privátu zdarma. Soutěž měla vysokou účast. :D

Některé její závěry jsou opravdu… udivující, jemně řečeno.
Zuzana píše: Norníci mluví o současných ženách jako příliš náročných a lačnících po penězích. Ženy si podle některých z přispívajících samy mohou za to, že muži při jejich vysokých nárocích raději za sex zaplatí, aby se vyhnuli povinnosti se o ženu ucházet a snažit si ji namluvit. Správný norník vnímá sex jako zboží.

Šup s nimi , norníky, do jednoho pytle..
Norník jako diagnosa. :D

S tím souvisí ....
Jarjaroslav píše: Nepochopil jsem zmínku, že na fórum píšou i partnerky Norníků :…

Jarjaroslav, myslím, že má na mysli vlákno.. „je mu možno ještě věřit ?... partnerka diskutuje o norníkovi, který se „údajně“ nakazil kapavkou u Sylvy.
Naposledy upravil vulcan dne úte 12. čer 2012, 2:32, celkově upraveno 1
vulcan

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma