Hledat  

Anketa - v jaký čas chodíte na priváty?

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

V jaký čas navštěvuje priváty?

Dopoledne (do 12 hodin)
26
27%
Odpoledne (12-18)
36
37%
Navečer (18-22)
22
23%
V noci (18-??)
13
13%

Celkem hlasů : 97

Re: Anketa - v jaký čas chodíte na priváty?

Příspěvekod nemesis000 » úte 24. pro 2013, 3:28

mlekardan píše: ... já teda chodím spíš po večerech, protože mi to tak nějak vyhovuje a žádné etxrémní únavy a "oťapkanosti" jsem si ještě nevšiml :wink: (tedy u některých samozřejmě ano, ale to vpadalo spíše na trvalou únavu a oťapkanost, ne jen večerní)

Naprosto souhlasím, není to o denní (noční) době, ale spíše o tom, zda je dívka už tou činností "přešukána",
zkrátka je vyhaslá a profi chování, bere to jako v samošce u pokladny.
nemesis000

Příspěvekod barbar » úte 24. pro 2013, 18:22

nemesis000 píše:
mlekardan píše: ... já teda chodím spíš po večerech, protože mi to tak nějak vyhovuje a žádné etxrémní únavy a "oťapkanosti" jsem si ještě nevšiml :wink: (tedy u některých samozřejmě ano, ale to vpadalo spíše na trvalou únavu a oťapkanost, ne jen večerní)

Naprosto souhlasím, není to o denní (noční) době, ale spíše o tom, zda je dívka už tou činností "přešukána",
zkrátka je vyhaslá a profi chování, bere to jako v samošce u pokladny.

Záleží kdy začíná, pokud ráno, jdu ráno, pokud odpoledne, tak odpoledne.
Určitě ne odpoledne když začíná ráno. Unavená a ošukaná mě nepřitahuje. :roll:
barbar

Příspěvekod nrb1239 » úte 14. led 2014, 13:54

Většinou dopoledne, případně v poobědovém čase. Je to dáno tím, že na služebce se odměním nějakým zážitkem, návštěva nějaké pamětihodnosti :-) nebo hezké holky, není nutné dělat rekordy za kolik jsem to zvládl do Prahy (Plzně, Hradce .. a zpět). Na konci dne, když se vracím z např. Prahy, tak už se mi nechce dát přestávku v Brně, to mám raději chut na pivo. Ale ty dopolední a poobědní časy jsou hodně nacpané. Holky, co dělají, tak jich moc není a většinou začínají později, takže se může stát, že se nedostaneš na řadu. Např.jsem včera v Brně od 10:30 do cca 11:15 prokládal služební hovory telefony na holky, bud byly obsazeny, nebo už nebyl volný pokoj nebo bych musel čekat 1-2 hodky, což mě nasralo, protože za tu dobu jsme mohl být už v Olomouci, kde jsem měl být na 13hod. Takže jsem to nakonec vyřešil v jiném městě k naprosté spokojenosti, tzn. rychlý přesun, rezervace, práce a pak odměna :-). Ale je to poprvé, co jsem se v Brně nikam nedostal.
nrb1239

Příspěvekod vulcan » úte 14. led 2014, 16:33

nrb1239 píše: ... na služebce se odměním nějakým zážitkem..
....prokládal služební hovory telefony na holky..práce a pak odměna...

nrb1239,
máš to dobře zorganizované, nezapomínáš na pracovní přestávky. o:-o

je třeba ale dát pozor, při střídání hovorů služebních a nornických, aby ses třeba u nějakého zákazníka či obchodního partnera nezeptal, jestli nedělá ::oral:: orálek bez... :idea:
vulcan

Příspěvekod Kure » úte 14. led 2014, 16:51

vulcan píše:
nrb1239 píše: ... na služebce se odměním nějakým zážitkem..
....prokládal služební hovory telefony na holky..práce a pak odměna...

nrb1239,
máš to dobře zorganizované, nezapomínáš na pracovní přestávky. o:-o

je třeba ale dát pozor, při střídání hovorů služebních a nornických, aby ses třeba u nějakého zákazníka či obchodního partnera nezeptal, jestli nedělá ::oral:: orálek bez... :idea:

Velmi správná připomínka, či varování! Velice mě to i pobavilo. :D :D
Noření zdar!
Kure

Předchozí

Zpět na Diskuse na téma