PS: nová postel už nevrže
http://nick.amateri.cz/IrisVassary

|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
PS: nová postel už nevrže
... kdo si chce zasukat at mi nenabizi podelanou petistovku!s tou si kazdy muze vytrit prdel a pak jeste utrit ksicht! jsem draha.draha draha ;D
jarjaroslav píše:
Autorka "přívětivého" inzerátu požaduje 2.500,-/2 hod., prostory nemá.
http://nick.amateri.cz/Sv.eronika
píše technik
ten deviantní blbeček Martin666
martin666 píše:ten deviantní blbeček Martin666
Yukon, opravdu musíš mít značnou dávku fantazie, když sis myslel, že očekávám nějakou reakci nebo dokonce vysvětlení. Na Tvé "vysvětlení" jsem neměl potřebu reagovat, protože jsem se učím nevěnovat pozornost malichernostem. Tón a obsahová část (koneckonců i forma, ale neber to jako osobní výpad) onoho "vysvětlení" vypovídá o mnohém. Neznám Tvou situaci, národnost, etnicitu atd. abych Tě mohl soudit (případně omlouvat Tvou negramotnost, co do úrovně znalosti úředního jazyka na tomto území), ale pokud jsi pobral trochu intelektu, tak važ svá slova. Nemyslím to jen vůči mé osobě, ale i ostatním přispěvovatelům tohoto fóra. Řada z nich má zásluhy na informativně hodnotnější části tohoto fóra. Pokud ani netušíš, o čem jsem teď psal, tak pokračuj ve svém verbálním průjmu. Když už žádnou hodnotnou informaci nepřinášíš, tak alespoň můžeš posloužit pro pobavení publika... případně navštiv MUDr. Chocholouška.
yukon píše: ten deviantní blbeček Martin666 ,,, Proč ty parchante zasranej máš o mě péči ? .. ... Blbečku, četl jsem články od toho úchylnýho zmrda Technika .... Takový Gogo, i když ho moc nemusím tak je to zkušený chlap, možná v životě nevyděláš tolik peněz co on utratil za slečny debile, to stejný je Dobermann, čti jejich články, od nic se uč,..
Celou dobu co tady jsem přihlášený se snažím poblikum bavit, jsem rád, že si přečtou mé články ..
Pedros píše:Yukone, ty jsi tak hloupý, že snad ani nemůžeš být svéprávný![]()
Nemám nadhled Vulcana a ostatních, abych nad tím dokázal mávnout rukou tak jako oni a odmítl komunikovat s idiotem. Takže ti tu radost teď dělám a posílám tímto reakci na tvé komentáře s tím, že se ten nadhled budu snažit odteď také získat..
Poas000poas píše:Zbytečný debaty, a zase jedno zasviněné vlákno, které se týká něčeho zcela jiného.
Asi je to zájmem některých jedinců.
sumiiik píše:"Náš ústav se Vám mými ústy omlouvá za tuto politováníhodnou okolnost která se přihodí pouze jednkrát(dvakrát,třikrát) za deset let"![]()
"Já vám dám Koudelku,já vám ukážu Koudelku!!!"
"Vás nepotěším,stále kvoká,stále kvoká..."![]()
"Váš manžel vypadá lépe,zítra se mu podívám na tu hlavu"
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků