Tom.tittle píše:S tvým přístupem nesouhlasím, neplatim přece oběd v restauraci. Peníze jsou jen peníze a já si vážím milého slova a ještě milejsiho těla .
Já si také vážím milého slova, ale ne toho, které by nebylo, kdybych nesolil ...

|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Tom.tittle píše:S tvým přístupem nesouhlasím, neplatim přece oběd v restauraci. Peníze jsou jen peníze a já si vážím milého slova a ještě milejsiho těla .
acx píše:Tom.tittle píše:S tvým přístupem nesouhlasím, neplatim přece oběd v restauraci. Peníze jsou jen peníze a já si vážím milého slova a ještě milejsiho těla .
Já si také vážím milého slova, ale ne toho, které by nebylo, kdybych nesolil ...
juro703 píše:acx píše:Tom.tittle píše:S tvým přístupem nesouhlasím, neplatim přece oběd v restauraci. Peníze jsou jen peníze a já si vážím milého slova a ještě milejsiho těla .
Myslím že tady je malý omyl - on přece nesolil za milý přístup už dopředu - (jinak by snad u ní nebyl milý?) myslím že ji dal dýško až po akci takže jako odměnu za milý přístup
Ja byl spokojenej, dostala litr bokem a jak byla milá, příjemná, mazlivá.
Chris Redfield píše:To už není recenze kurvy,ale popis šukání jak z časopisu pro honiče. Klidně oželím detaily,ale asi tě to rajcuje to takhle popisovat,myslím,že budeš mít nějakou úchylku.
Atr3y píše:![]()
![]()
hlavně ty závorky mě dostaly
jak z wikipedie
cugajev píše:Asi myslel čokodíru, čokovoko, kaďák, kakaový věneček, řiť, anál, též vzácně nazývaný "čočka".
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků